RSS

26 November 2008

Pentru SARMIS, 29 ani, Ploiesti

Din motive de discretie, numele real al persoanei nu va fi dezvaluit.

Voi vorbi de o perioada cuprinsa intre jumatatea lunii noiembrie 2008 pana in august 2009 in care Saturn face trigon in Capricorn, ascendentul tau!

In aceste luni ii vei face pe cei din jur sa te respecte. Vor afla cine esti si ce faci. De asemenea vei ajunge si la un un punct de echilibru in care se poate conta pe tine. Nu vei dori sa ii surprinzi pe altii prin actiuni imprevizibile dar nici nu vei dori sa te surprinda altii prin ceea ce fac sau spun. Obiectivul tau este sa ajungi la punctul la care viata ta sa se desfasoare dupa o anumita ordine si fara piedici. Astfel vei aborda lucrurile in mod disciplinat si matur.
Singura problema pe care o vad aici este ca ti-e greu sa faci schimbari in mod conservator. Si daca reactia la ce faci tu este una nepotrivita, vei intampina greutati. Nici tu nu esti foarte flexibil insa asta chiar nu e o problema pentru tine! heheheeehh
In momentul de fata te intereseaza sa acumulezi experienta, in mod deosebit profesionala. Ai ambitie si muncesti mult, te perfectionezi. Vei dori in preajma oameni care sa te ajute fata de care vei cauta sa te achiti cat de repede - nu vrei sa te mai simti dator asa cum s-a mai intamplat. Multumirea de sine este importanta pentru tine in aceasta perioada.
Si acest lucru se reflecta si in relatiile tale. Esti cumva mult mai rezervat decat de obicei si foarte suspicios in privinta formarii de relatii noi. De regula acest lucru este bun desi, daca esti prea suspicios, este posibil sa treci pe langa persoane care iti pot fi de ajutor. Te atrag conversatiile cu persoane mai in varsta pentru ca stii ca ai de invatat de aici. O persoana care iti va fi mentor in viata va aparea in aceasta perioada in viata ta. Dar nu te astepta sa se conformeze neaparat imaginii tale preconcepute despre cum ar trebui sa fie un mentor. Poti cunoaste aceasta persoana intr-unul din cercurile in care te invarti si nu realizezi ca incepi sa inveti decat ceva mai tarziu.

Acesta este unul dintre cele mai importante momente din viata ta. Se incheie un ciclu important si urmeaza schimbari foarte mari. Cat de mari sunt aceste schimbari depinde in mare masura de ce ai facut cu viata ta in ultimii cativa ani. Ai trait asa cum ai vrut tu sau cum ai crezut ca au vrut altii??? Daca ai trait dupa cum ai crezut ca au vrut altii, aceasta influenta va avea un impact MARE. Acesta influenta apare la aproximativ fiecare 29 de ani. Prima influenta urmeaza sa apara si la tine, mai ales ca te apropii de 29 de ani.

Numerologic vorbind:

ANUL TRECUT au inceput sa se schimbe multe in viata ta. S-au schimbat relatiile, ti-ai schimbat si tu domiciliul sau slujba, ai fost animat de sentimentul ca daca nu faci urgent ceva ce ti-ai dorit mereu sa faci, nu mai ai alta sajnsa! Si acum, la aproape 29 de ani, simti ca a trecut o buna bucata din viata ta degeaba si ca ai face bine sa faci ceva cu ea. Daca nu te satisface relatia pe care o ai desi ai incercat tot posibilul sa o faci sa mearga, se poate sa o analizezi cu mare atentie si sa vrei sa ii pui capat. Cu siguranta va trebui sa o schimbi in mod substantial. La fel si toate celelalte aspecte ale vietii tale pe care pana acum le-ai tolerat dar care nu ti-au adus nimic bun.
In mod constient sau inconstient vei elimina din viata ta tot ce nu te reprezinta ca om. Daca acest proces nu are loc in mod constient, este posibil sa incepi sa simti acele elemente din viata ta care se apropie de sfarsit. Insa nu te crampona de aceste pierderi pentru ca sunt necesare ca sa faca loc unei perioade mai bune in viata ta. Si foarte importanta!
Este o perioada de sfarsit si de noi inceputuri. Daca pana acum in viata ta au fost lucruri care nu te-au reprezentat si nu le-ai dorit, vei trece printr-o perioada de criza. Daca insa esti multumit de ce ai facut in ultimii ani, se va marca momentul punerii bazelor si a unor inceputuri.

Atat pentru astazi. Voi reveni cu o completare deoarece este foarte important ce se incheie in luna decembrie a acestui an. Este ceva ce a inceput din martie 2007! Dar despre asta maine...

0 comments: