RSS

27 November 2008

Pentru Sarmis - continuare de ieri

Este foarte interesanta aceasta perioada care a inceput in martie 2007. Dar mai e putin si se incheie (decembrie 2008) pentru ca a fost o perioada de confuzie si nesiguranta, nu ai stiut incotro te indrepti. Chiar daca ai simtit ca stii ce faci si de ce faci, ai fost pus in situatii in care te-ai indoit de propriile planuri. A fost ca un fel de paralizie temporara a vointei si nu ai avut nici energia necesara. De fapt aceasta influenta coincide cu o perioada de tonus fizic foarte scazut si cu energie pshihica minima. Din acest motiv ar fi trebuit sa eviti solicitarile fizice inutile si sa institui obiceiuri mai sanatoase si in privinta alimentatiei si in privinta orelor de somn. Ai facut asta?
Cred ca cel mai probabil ai fost dezorientat, asta ca sa pun mai bine punctul pe i. La servici ai avut parte de dezamagiri, la fel si in privinta vietii de familie: te-ai simtit trist, ca un invins. Sa nu stai cu mainile in san si sa lasi lucrurile asa! Cu siguranta vei mai avea parte de infrangeri insa retine ca INFRANGERILE VIN ATUNCI CAND FACI CEVA CU CARE NU ESTI DE ACORD IN SINEA TA!!!! Si asta pentru ca daca ceea ce faci nu pleaca din inima, nu ai entuziasmul si vigoarea care sa conduca la succes: de aici si esecul.
Pana in decembrie te sfatuiesc sa eviti sa faci cateva lucruri pentru ca, faptul ca esti nesigur de tine, nu iti garanteaza reusita. Nu te aventura sa faci speculatii pentru ca simtul realitatii iti este putin slabit si nu poti evalua riscurile cum trebuie. Te mai sfatuiesc sa nu incerci sa schimbi locul de munca pana in decembrie inclusiv pentru ca nu va fi mai bine decat la actualul loc de munca. Din ianuarie, cand iti vei intelege mai bine nevoile, vei putea sa faci schimbari - cele de care am vorbit ieri.

1 comments:

sarmis said...

Incredibil dar adevarat!!! Exista minuni si oameni care sunt capabili sa le intuiasca, sa le calculeze. Oameni care nu cunosc nimic despre o persoana, pa care nu au vazut-o niciodata in viata lor dar despre care parca stiu tot! Respect si recunostinta vesnica pentru Liliana si-al ei har cu care spune adevarul de dincolo de cuvinte!