RSS

23 February 2009

PENTRU ANDREEA SI AYLEEN

"22 Feb 09, 20:26andreea: buna,datele mele sunt 13.07.1985 intr-o zi de sambata nu stiu ora cu aproximatie,in jurul orei 6 dimineata.imi spui si mie,te rog frumos,daca am soarta si ma voi casatorii?
22 Feb 09, 17:24ayleen: ce inseamna pentru tine cuvantul bumi?
22 Feb 09, 17:23ayleen: ce inseamna cand faci vraji cu un ou si il ingropi in pamant?"


Ayleen, acest blog este specializat in astrologie si nu in genul de servicii pe care le doresti tu. Prin urmare iti recomand sa cauti in alte surse raspunsurile la intrebarile tale.

Andreea, avand in vedere ca ofer consultatii GRATUITE si timpul este limitat, serviciile mele sunt pentru persoanele care se confrunta cu situatii grave de viata . (La o astrograma natala lucrandu-se cel putin 4 ore!!!!) Cu parere de rau dar pentru intrebarea la care doresti tu raspuns va trebui sa mai astepti.

Avand in vedere specificul acestui blog si pentru a limpezi confuziile, reiau o postare mai veche:

Author: Liliana Posted under:
Mi-ai lasat aceste mesaje:"4 Jan 09, 16:43felicia: Iti doresc un an nou fericit si mult succes in tot ce faci!4 Jan 09, 16:42felicia: te rog sa-mi prezici si mie daca am evenimente speciale in 2009"Multumesc pentru urari.

Draga mea, eu nu fac "predictii" persoanelor care sunt doar curioase. Pentru asa ceva de regula recomand rubrica de Diverse din oricare ziar pica la indemana, se gasesc acolo niste numere de telefon ale unor persoane extrem de specializate, cu traditie in breasla, a caror faima este stans legata de apelativul "Mama Omida".

0 comments: