RSS

17 February 2009

PROTEST

Asa cum am promis, avand in vedere ca s-a solutionat cererea noastra, ma tin si eu de promisiune. Consider ca deja am acordat subiectului exagerat de multa atentie si pierdem timp pretios.


Ho qu’il est beau le lavabo, qu’il est laid le bidet...

Mai tineti minte ce am spus pe 16? EXACT ASTA S-A INTAMPLAT:

Marte face conjunctie cu Nodul Lunar Nord

"Cu o saptamana inainte si dupa aceasta data vom avea parte de o energie debordanta. Vom fi entuziasti, activi, pasionali dar ne si sare mustarul repede. Sau vom avea parte de compania unor astfel de oameni. Important este sa gasim o supapa de refulare constructiva pentru aceasta energie martiana. Putem incerca lucruri noi DAR sa fim atenti sa le dublam si cu bun simt."


Acum stiu de unde vin energia martiana si cine sunt persoanele carora le sare mustarul repede si le lipseste bunul simt: BERBECII, guvernati de...MARTE! Care se pare ca, in ignoranta lor, de data aceasta au picat testul si nu au gasit supapa de refulare constructiva, dimpotriva. (Fiind prea prinsi in a-si alimenta orgoliul exagerat, cu pronuntate tendinte de agresivitate - suspectez un Marte prost aspectat de Luna care da tendinte agresive exagerate la femei ). Dar nu este nimic, aceasta incercare va reveni sub alta forma pentru Berbeci mai curand decat se asteapta. Atunci chiar vor simti efectele in realitatea tangibila si isi vor rupe coarnele. Personal nu imi doresc o astfel de "companie" pentru ca din asa ceva se hraneste. Si nici altii multi purici nu fac pe langa aceste personaje. E mult pana isi dau seama cu cine au de-a face. Cat despre bun simt... foarte discutabil!

Quot erat demonstrandum!


0 comments: