RSS

03 February 2009

TRANZITELE DE ASTAZI, 03.02.2009

Venus intra in Berbec pana pe 11 aprilie


Profit de conjnctura astrala de astazi pentru a completa obsinuita interpretare a tranzitelor cu ceva care se potriveste zilei de astazi. Ei bine, pentru ca tot am primit "leapsa" de la prietenele mele Leila si Lory (http://bucatareselevesele.blogspot.com/), hai sa intru in joc! Nu am cui "s-o dau mai departe" dar subscriu si eu indemnului la a renunta la ce e perimat si cu energie nefavorabila in caminul nostru si a-l transforma intr-un loc mai placut, cu energie proaspata, benefica. Astazi este momentul favorabil pentru a ne ocupa si de asa ceva cu motoarele la maxim- pana pe 6 martie, Venus favorizand redecorarea si infrumusetarea caminului iar Berbecul aduce si energia necesara :)

Stilul nostru de a aborda relatiile, finantele, resursele si valorile va fi mai convingator, mai direct, ne vom dori oarecare libertate si independenta. Vom fi tentati mai mult decat de obicei sa cheltuim banii pe te miri ce, asadar sa fim atenti daca ne si permitem!!! Modul de a interactiona va fi cumva mai direct, este posibil sa vrem sa si flirtam! ;) Ni se ivesc ocazii de a obtine bani rapid si fara mare efort...tot la fel ii vom si cheltui! De asemenea vom fi mai deschisi sa incercam lucruri noi in domeniul finantelor, al relatiilor, al interactiunilor si...al valorilor personale! Astfel vom pasi pe teritoriu necunoscut...ceea ce poate fi de bun augur sa nu: depinde cat de mult ne acomodam cu schimbarea. Dar asta este exact ce ne trebuie pentru ca sa scapam de obiceiuri proaste si vechi. Este momentul sa ne bucuram de noi insine si sa ne apreciem asa cum suntem, cu bune si cu rele.
Venus va sta in Berbec destul timp - va intra in mers retrograd in 7 martie tot in Berbec. Dar despre acest lucru vom discuta la momentul potrivit.

0 comments: