RSS

30 March 2009

TRANZITELE PENTRU 03.04.2009

Venus in miscare retrograda face careu cu Pluto - indemn la chibzuinta!

Sub influenta acestui tranzit relatiile si interactiunile de orice fel vor fi intense si cu efecte vizibile, palpabile. Nu va scapa de aceasta influenta nici ceea ce dorim sa intreprindem in plan material si financiar; ar fi bine sa facem o analiza mai profunda sa vedem ce ne impinge sa facem cheltuieli pe care le socotim "justificate" cand de fapt nu este asa. Oare pe cine mintim cu adevarat? A cui caciula o furam? Intr-un fel sau altul va trebui sa ajungem fata in fata cu noi insine: este posibil sa constatam ca motivatia de a face aceste cheltuieli asa-zis "justificate" are radacini puternic ancorate in invidie sau gelozie -  fie vom dori sa achizitionam bunuri pentru ca "are si vecinul" fie vom dori sa cheltuim ca sa castigam "favorurile"unei persoane careia ii purtam sambetele de mai multa vreme. Oricare ar fi situatia, ar fi bine sa nu ne hazardam deoarece sansele sa avem de aici satisfactii pe termen lung sunt minime.  Acest tranzit ne va ajuta sa identificam problemele de care trebuie sa ne ocupam. Iar faptul ca ajungem sa le vedem clar este primul pas in rezolvarea lor. 


Extrapoland ideea de mai sus,  Pluto in Capricorn restructureaza economia mondiala, reorganizeaza infrastructurile politice si sociale si da noi dimensiuni planurilor de viitor. Venus in careu cu  Pluto inseamna sa ne adaptam – la nivel individual si colectiv – pentru a putea face fata consecintelor acestor transformari. Venus in Berbec ne sugereaza sa nu ne stabilim deocamdata obiective pe termen lung ci sa ne concentram asupra prezentului si asupra urmatorului pas pe care il facem. 

TRANZITELE PENTRU 31.03.2009

Soarele face conjunctie cu Mercur

Astazi vom exprima fara restrictii ceea ce gandim si simtim. Nu va fi usor sa fim obiectivi, mai ales in privinta modului in care ne percep ceilalti. Desi vom fi uimiti ca putem sa ne exprimam fara efort, va trebui sa fim atenti ca nu cumva ceea ce gandim si simtim (si exprimam in consecinta) sa fie in contradictie cu ceea ce exista in realitate pentru ca vom face o impresie neplacuta. Ar fi intelept sa fim cinstiti cu noi insine si sa ne analizam gandurile si emotiile in mod corect inainte de a deschide gura.

24 March 2009

TRANZITLE PENTRU 27.03.2009

Mercur face careu cu Pluto

Vom fi nevoiti sa ne ascutim simturile si sa comunicam mai eficient desi nu va fi usor pentru ca va trebui sa acceptam adevaruri incomode despre noi insine. Latura pozitiva este ca de aici ne vom da seama si in ce situatie ne aflam si ce rol avem in situatia respectiva. Pe de alta parte ne pot veni in minte cu insistenta ganduri nu tocmai ortodoxe - poate ar fi bine sa ne gasim ceva de facut in schimb si sa nu le lasam sa ne domine pentru ca altminteri vom avea parte de discutii de pe pozitii de forta si de vorbe jignitoare aruncate in fata. Iar de nu ne vom putea abtine tot vom avea de castigat si de aici ceva: ipocritii si mincinosii se vor da de gol . Daca se sparge buba, se vindeca si rana, nu?

23 March 2009

MESAJ

Datorita numarului mare de solicitari primite in ultima perioada, voi raspunde ultimelor solicitari cu ceva intarziere. Prioritate vor avea persoanele ale caror circumstante nu ingaduie amanare. Va rog sa aveti rabdare deoarece veti primi raspunsurile in mod sigur si sa intelegeti ca ofer aceste servicii gratuit. (In mod normal tarifele pentru servicii similare pornesc de la 100 RON. )

20 March 2009

PENTRU CRISTINA-LILIANA



"18 Mar 09, 22:47cristina-liliana: draga liliana, nu vreau sa ma intelegi gresit, nu doresc o astrograma pentru amuzamentm ma interesa foarte mult cariera, familia, nu stiu pe ce drum sa apuc,"...

Aceasta este harta ta natala. Despre cariera, pe scurt: pozitia lui Marte in casa a X-a (a carierei) sugereaza mai multe locuri de munca - in mod deosebit cele care necesita dinamism si multa energie - dar si conflicte cu superiorii. Directia este conturata de trigonul lui Uranus cu Mijlocul Cerului: te vei razgandi de cateva ori in privinta drumului pe care doresti sa mergi in viata: nu pentru ca nu stii ce vrei ci pentru ca este mai greu sa gasesti ceea ce ai nevoie, ce te reprezinta. Te plictisesti repede de munca repetitiva (nu stai bine cu rabdarea) insa iti duci munca pana la capat in mod constiincios. Mai este posibil ca munca ta sa fie legata cumva de strainatate sau de persoane din strainatate. Mai multe discutam in particular.

18 March 2009

PENTRU CRISTINA-LILIANA

"12 Mar 09, 18:39cristina-liliana: draga liliana, sunt nascuta pe data de 02.07.1971, laora 2 noaptea in constnta,daca ai timp si placere te rog sa-mi spui cate ceva despre mine, sau mai bine zis ce zic astrele, stiu ca o faci din pasi"

Cristina-Liliana, ce ai dori sa iti spun despre tine mai mult decat stii tu? Asa cum am mai raspuns si altor persoane, daca este doar pentru amuzament ca sa vezi "ce zic astrele" imi pare rau, pasiunea mea la care faci tu referire are totusi un neajuns in ceea ce ma priveste: timpul - la o interpretare completa a unei astrograme se lucreaza intre 6 si 8 ore. Te las sa tragi singura concluzia.

17 March 2009

PENTRU MB


"14 Mar 09, 04:02
MB: Am mai scris mai devreme dar n-am avut loc de date. Nascu pe (...)
14 Mar 09, 04:01

MB: As dori sa stiu cum arata astrograma mea , daca sunteti amabila. Am probleme cu banii si cu relatiile mele cu femeile, desi multe ma plac eu sunt singuratic.Reiese vreun talent in muzica si actorie?"
M, aceasta este astrograma ta. Esti Fecioara cu ascendent in Leu. Raspunsul la ultima intrebare il primesti aici, despre restul stam de vorba.
In casa a II ai Soarele in conjunctie cu Mercur. Intr-adevar, se prefigureaza la nastere ca te exprimi cu foarte mare usurinta si ca iti place sa stai de vorba cu oamenii. O discutie de calitate inseamna mult pentru tine insa ai o problema: iti place sa ai un rol activ intr-o discutie, esti mai bun orator decat ascultator...suna cunoscut??? Ai o minte care rumega cate ceva tot timpul si simti nevoia sa iti spui parerea mai mereu: si chiar o faci la modul convingator! Este foarte posibil ca de aici sa se dezvolte si talentul actoricesc de care intrebai. De asemenea acest aspect semnifica si o indemanare iesita din comun. Cu siguranta ai mesterit lucruri de tot felul, chiar iti place sa si migalesti si da, este un indiciu clar ca aceasta indemanare isi poate gasi o forma de expresie si in studiul unui instrument. Venus in casa a III-a arata peocuparile artistice, poetice si faptul ca vei studia muzica - chiar vei compune. Mercur in casa a II-a spune ca la maturitate iti vei castiga existenta de pe urma capacitatii tale de a comunica clar publicului: fie ca jurnalist, om de scena/teatru, radio sau televiziune, fie profesor.

TRANZITELE PENTRU 19.03.09

Mercur in opozitie cu Saturn
A venit vremea sa stam fata in fata cu realitatea. Cu realitatea pe care am evitat-o si pe care acum trebuie sa o acceptam. Va trebui sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor celor din jur - alta solutie nu este! Asta inseamna ca nu vom putea spune chiar ce dorim si nici nu vom reusi sa ii facem pe ceilalti sa ne inteleaga punctul de vedere. Exista motive concrete din cauza carora nu este momentul cel mai potrivit sa spunem ce gandim. In primul rand vom simti ca suntem pusi la incercare - si este adevarat intr-o oarecare masura. Acest tranzit ne da ocazia sa vedem cat de multe stim si cat de mult ne pricepem sa folosim ceea ce stim. In al doilea rand, este timpul sa vedem rodul muncii din ultimele luni si vom avea motive sa facem planuri in mod organizat si concret. Vom avea rezultate bune in zilele urmatoare daca vom aborda metodic si din perspectiva faptelor tot ceea ce facem.

13 March 2009

VREAU SA STIU CAND O SA MOR

" CAND O SA MOR?" - Mi s-a pus de foarte multe ori aceasta intrebare.  O intrebare foarte personala al carei raspuns poate fi de importanta vitala pentru persoana care intreaba. 

Din harta natala depistez boli observand (pe scurt) pozitia Lunii, a Soarelui, a ascendentului si a planetelor care aspecteaza ascendentul sau guvernatorul acestuia, casa a VI-a si guvernatorul ei, casele a XII-a si a III-a unde caut eventualele probleme de comunicare, casa a IV-a unde se indica predispozitiile ereditare sau genetice si casa a VIII-a care indica interventiile chirurgicale si eventual moartea. Dar cat de mult trebuie sa spun din acestea?

Ei bine, eu am ales sa ii spun clientului despre starea sa de sanatate si tendintele acesteia insa doresc sa subliniez ca nu pun diagnostic si nu prescriu tratamente - doar un medic poate face acest lucru. De asemenea, depistez zonele rau aspectate din harta natala analizand patologia si fiziologia planetelor si pot indica unde se afla problema de sanatate, eventual recomand clientului sa mearga la un consult de specialitate. Faptul ca pot indica ce fel de probleme afecteaza sanatatea unei persoane da nastere la o intrebere foarte interesanta: daca pot identifica problemele de sanatate, atunci n-as putea spune si data mortii? Dar daca suspectez o boala in faza terminala - de ce sa nu spun? (Par intrebari legitime, nu? ) Raspunsul este simplu :NU! Nu voi raspunde niciodata la astfel de intrebari. Si n-ar fi etic din partea nimanui sa le puna. 

PENTRU SALOMEEA


"12 Mar 09, 20:13saloomeea: Vreau sa-ti dau datele mele:7-04-1959 localitatea daneti dar nu stiu ora sunt bolnava si as vrea sa stiu despre mine.te roggg mult de tot.multumesc mult sa ai o seara frumoasa.astept un semn de la tine"


In general casa a VI-a este casa bolilor. Planetele din casa a VI-a rau aspectate sau planetele malefice din aceasta casa ne indica natura bolii.
La tine casa a VI-a este afectata de Saturn rau aspectat de Marte, Soare, Luna si Mercur. Saturn guverneaza vezica biliara. Soarele si Marte reprezinta afectiunea biliara. Impreuna reprezinta o combinatie incendiara in casa bolilor indicand aparitia bolii, suferinta, dar si solutia. Pluto face un trigon cu Neptun. Pluto este in Fecioara (ficatul) si indica boli/transformari la nivel celular care se manifesta tarziu (dupa ani) iar Neptun se afla in casa a IV-a care indica boli fara diagnostic precis sau toxicitate (abuz in alimentatie/medicamente), cu influenta genetica din familie (mama) sau provenind din copilarie.
Pe scurt, este vorba de o boala la ficat/bila in cadrul unui proces evolutiv (dat de Pluto) de origine ereditara/din copilarie, boala al carei diagnostic nu s-a putut pune cu precizie.

Aici o solutie este indicata de trigonul pe care il face Jupiter (ficatul) cu Luna (boala care prolifereaza) in opozitie cu Uranus ca guvernator al casei a VIII-a (chirurgia), adica interventia chirurgicala asupra ficatului.
Marte in casa a XII-a in Gemeni se afla in receptie mutuala cu Mercur (guvernatorul Gemenilor) in casa a IX-a in Berbec (guvernat de Marte) . Marte si Mercur, desi se afla insa in aspect dizarmonic (careu) ele conlucreaza si imblanzesc opozitia data de Jupiter, respectiv predispozitia la hemoragii si dureri hepato-biliare in urma unei terapii (operatii) nereusite. Jupiter in Sagetator in careu cu Pluto indica refacerea/cresterea rapida a celulelor daunatoare si revenirea bolii.

11 March 2009

PENTRU RODICA-STEFANIA


“9 Mar 09, 16:23
RODICA-SHTEFANIA: am trei copiii plecatzi departe de mine , sant singura ,
9 Mar 09, 16:23
RODICA-SHTEFANIA: sant nascuta pe 26 .08.1949, ora 10,45, am cancer shi glicemia f.f scazuta , sant operata , iradiata , cu inima , blnava”

Esti Fecioara cu ascendent in Scorpion. Predispozitiile zodiei sunt catre boli ale ficatului (care curata toxinele) si ale pancreasului care mentine constant nivelul de zahar din sange.

La tine in harta Jupiter (care guverneaza insulina si glicogenul) este in aspect disonant (careu) cu Neptun care guverneaza sistemul imunitar. Cum se leaga toate acestea: in primul rand Jupiter in careu cu Neptun indica hipoglicemia (nivel crescut de insulina). Jupiter si Neptun astfel plasate leaga nivelul scazut de zahar din sange si pofta de mancare de limfa si sistemul imunitar. Neptun face aspecte disonante si cu Marte, Jupiter si Uranus. Pot conchide de aici o susceptibilitate la boala mai ales prin intermediul sistemului limfatic/imunitar, boli ale sangelui de origine bacteriana/virala/toxica dar si probleme cu procesarea glucozei, intoleranta la medicamente, interventii chirurgicale.

Aici iti pot spune doar atat: daca ai pe piele eczeme (dermatita) sau pete rosii care apar si dispar in locuri diferite pe corp, daca ai dureri de cap si ameteli, temperatura constanta cu putin mai mare peste cea normala si cedeaza la antibiotic dar apoi creste iar, daca ai un numar foarte mare de leucocite (celule albe) si posibil diagnostic de leucemie, daca ai alergii de tot felul si memoria iti joaca feste, te rog ia legatura cu mine – avem de discutat!



10 March 2009

TRANZITELE PENTRU 11.03.2009

Venus sextil Jupiter

Venus aduce inspiratie si o stare de bine. Iar Jupiter ne scoate in cale fie bani fie oameni, bunuri si chiar ocazii de tot felul! Va trebui insa sa facem si noi un efort ca sa ne bucuram de toate aceastea, doar nu se umple traista singura! Pe de alta parte vom fi tentati sa flirtam mai mult decat de obicei. Si sa lenevim - ceea ce nu este neaparat rau insa poate ar trebui sa nu ne lasam luati de val ci sa profitam din plin de aceasta influenta. Picioarele pe pamant asadar!

09 March 2009

TRANZITELE PENTRU 10.03.2009

Mercur sextil Pluto

Astazi ne vom exprima parerea cu mai multa forta decat ar trebui desi situatia cere putina delicatete sau discretie. Vom prefera sa discutam in amanunt insa acest lucru nu e pe placul tuturor - multi vor prefera discutiile de circumstanta incercand sa mascheze sau sa evite o pozitie clara. O vor face insa destul de prost si vom reusi sa intuim ce se afla dincolo de aceasta atitudine. Asadar va trebui sa ne alegem cuvintele cu grija.

03 March 2009

TRANZITELE PENTRU 04.03.2009

Mercur face conjunctie cu Chiron

Cuvintele ranesc dar aduc si alinare. Acest tranzit ne aduce aminte ca mai trebuie sa aducem si alinare mai ales daca i-am ranit pe ceilalti sau chiar pe noi insine prin cuvinte, prin gandurile pe care le-am avut si prin atitudinea noastra. Este posibil sa realizam ca ne-am ranit pe noi insine prin faptul ca ne-am subestimat propria persoana sau prin faptul ca ne-am judecat prea aspru. Oricum, cuvintele si gandurile au putere. Depinde de noi cum le folosim ca sa reusim sa ne impacam cu ceilalti si cu noi insine si sa transformam ignoranta in intelepciune. De exemplu putem incerca sa nu mai privim lucrurile doar in alb si negru si sa acceptam existenta zonei gri, cea a paradoxurilor si a exceptiilor de la regula. Daca adoptam o atitudine filozofica fata de acestea (in niciun caz: asta e, n-am ce face!) ne va fi mai usor si sa le acceptam si sa le integram in viata noastra. Oricum fiecare stie ce este mai bine pentru el insusi: ce seamana, aia culege!