RSS

17 March 2009

PENTRU MB


"14 Mar 09, 04:02
MB: Am mai scris mai devreme dar n-am avut loc de date. Nascu pe (...)
14 Mar 09, 04:01

MB: As dori sa stiu cum arata astrograma mea , daca sunteti amabila. Am probleme cu banii si cu relatiile mele cu femeile, desi multe ma plac eu sunt singuratic.Reiese vreun talent in muzica si actorie?"
M, aceasta este astrograma ta. Esti Fecioara cu ascendent in Leu. Raspunsul la ultima intrebare il primesti aici, despre restul stam de vorba.
In casa a II ai Soarele in conjunctie cu Mercur. Intr-adevar, se prefigureaza la nastere ca te exprimi cu foarte mare usurinta si ca iti place sa stai de vorba cu oamenii. O discutie de calitate inseamna mult pentru tine insa ai o problema: iti place sa ai un rol activ intr-o discutie, esti mai bun orator decat ascultator...suna cunoscut??? Ai o minte care rumega cate ceva tot timpul si simti nevoia sa iti spui parerea mai mereu: si chiar o faci la modul convingator! Este foarte posibil ca de aici sa se dezvolte si talentul actoricesc de care intrebai. De asemenea acest aspect semnifica si o indemanare iesita din comun. Cu siguranta ai mesterit lucruri de tot felul, chiar iti place sa si migalesti si da, este un indiciu clar ca aceasta indemanare isi poate gasi o forma de expresie si in studiul unui instrument. Venus in casa a III-a arata peocuparile artistice, poetice si faptul ca vei studia muzica - chiar vei compune. Mercur in casa a II-a spune ca la maturitate iti vei castiga existenta de pe urma capacitatii tale de a comunica clar publicului: fie ca jurnalist, om de scena/teatru, radio sau televiziune, fie profesor.

0 comments: