RSS

11 March 2009

PENTRU RODICA-STEFANIA


“9 Mar 09, 16:23
RODICA-SHTEFANIA: am trei copiii plecatzi departe de mine , sant singura ,
9 Mar 09, 16:23
RODICA-SHTEFANIA: sant nascuta pe 26 .08.1949, ora 10,45, am cancer shi glicemia f.f scazuta , sant operata , iradiata , cu inima , blnava”

Esti Fecioara cu ascendent in Scorpion. Predispozitiile zodiei sunt catre boli ale ficatului (care curata toxinele) si ale pancreasului care mentine constant nivelul de zahar din sange.

La tine in harta Jupiter (care guverneaza insulina si glicogenul) este in aspect disonant (careu) cu Neptun care guverneaza sistemul imunitar. Cum se leaga toate acestea: in primul rand Jupiter in careu cu Neptun indica hipoglicemia (nivel crescut de insulina). Jupiter si Neptun astfel plasate leaga nivelul scazut de zahar din sange si pofta de mancare de limfa si sistemul imunitar. Neptun face aspecte disonante si cu Marte, Jupiter si Uranus. Pot conchide de aici o susceptibilitate la boala mai ales prin intermediul sistemului limfatic/imunitar, boli ale sangelui de origine bacteriana/virala/toxica dar si probleme cu procesarea glucozei, intoleranta la medicamente, interventii chirurgicale.

Aici iti pot spune doar atat: daca ai pe piele eczeme (dermatita) sau pete rosii care apar si dispar in locuri diferite pe corp, daca ai dureri de cap si ameteli, temperatura constanta cu putin mai mare peste cea normala si cedeaza la antibiotic dar apoi creste iar, daca ai un numar foarte mare de leucocite (celule albe) si posibil diagnostic de leucemie, daca ai alergii de tot felul si memoria iti joaca feste, te rog ia legatura cu mine – avem de discutat!



0 comments: