RSS

13 March 2009

PENTRU SALOMEEA


"12 Mar 09, 20:13saloomeea: Vreau sa-ti dau datele mele:7-04-1959 localitatea daneti dar nu stiu ora sunt bolnava si as vrea sa stiu despre mine.te roggg mult de tot.multumesc mult sa ai o seara frumoasa.astept un semn de la tine"


In general casa a VI-a este casa bolilor. Planetele din casa a VI-a rau aspectate sau planetele malefice din aceasta casa ne indica natura bolii.
La tine casa a VI-a este afectata de Saturn rau aspectat de Marte, Soare, Luna si Mercur. Saturn guverneaza vezica biliara. Soarele si Marte reprezinta afectiunea biliara. Impreuna reprezinta o combinatie incendiara in casa bolilor indicand aparitia bolii, suferinta, dar si solutia. Pluto face un trigon cu Neptun. Pluto este in Fecioara (ficatul) si indica boli/transformari la nivel celular care se manifesta tarziu (dupa ani) iar Neptun se afla in casa a IV-a care indica boli fara diagnostic precis sau toxicitate (abuz in alimentatie/medicamente), cu influenta genetica din familie (mama) sau provenind din copilarie.
Pe scurt, este vorba de o boala la ficat/bila in cadrul unui proces evolutiv (dat de Pluto) de origine ereditara/din copilarie, boala al carei diagnostic nu s-a putut pune cu precizie.

Aici o solutie este indicata de trigonul pe care il face Jupiter (ficatul) cu Luna (boala care prolifereaza) in opozitie cu Uranus ca guvernator al casei a VIII-a (chirurgia), adica interventia chirurgicala asupra ficatului.
Marte in casa a XII-a in Gemeni se afla in receptie mutuala cu Mercur (guvernatorul Gemenilor) in casa a IX-a in Berbec (guvernat de Marte) . Marte si Mercur, desi se afla insa in aspect dizarmonic (careu) ele conlucreaza si imblanzesc opozitia data de Jupiter, respectiv predispozitia la hemoragii si dureri hepato-biliare in urma unei terapii (operatii) nereusite. Jupiter in Sagetator in careu cu Pluto indica refacerea/cresterea rapida a celulelor daunatoare si revenirea bolii.

1 comments:

Unknown said...

Buna ziua.Multumesc frumos pt raspunsul pe care mi l-ai dat.iti urez succes la deschiderea cabinetului si sper sa ai pt. ca esti o persoana cu suflet bun si cu multe calitati.sa ai o zi buna cu drag Saloomeea.