RSS

13 March 2009

VREAU SA STIU CAND O SA MOR

" CAND O SA MOR?" - Mi s-a pus de foarte multe ori aceasta intrebare.  O intrebare foarte personala al carei raspuns poate fi de importanta vitala pentru persoana care intreaba. 

Din harta natala depistez boli observand (pe scurt) pozitia Lunii, a Soarelui, a ascendentului si a planetelor care aspecteaza ascendentul sau guvernatorul acestuia, casa a VI-a si guvernatorul ei, casele a XII-a si a III-a unde caut eventualele probleme de comunicare, casa a IV-a unde se indica predispozitiile ereditare sau genetice si casa a VIII-a care indica interventiile chirurgicale si eventual moartea. Dar cat de mult trebuie sa spun din acestea?

Ei bine, eu am ales sa ii spun clientului despre starea sa de sanatate si tendintele acesteia insa doresc sa subliniez ca nu pun diagnostic si nu prescriu tratamente - doar un medic poate face acest lucru. De asemenea, depistez zonele rau aspectate din harta natala analizand patologia si fiziologia planetelor si pot indica unde se afla problema de sanatate, eventual recomand clientului sa mearga la un consult de specialitate. Faptul ca pot indica ce fel de probleme afecteaza sanatatea unei persoane da nastere la o intrebere foarte interesanta: daca pot identifica problemele de sanatate, atunci n-as putea spune si data mortii? Dar daca suspectez o boala in faza terminala - de ce sa nu spun? (Par intrebari legitime, nu? ) Raspunsul este simplu :NU! Nu voi raspunde niciodata la astfel de intrebari. Si n-ar fi etic din partea nimanui sa le puna. 

0 comments: