RSS

15 April 2009

PENTRU MB

"Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile pe care a-ti avut amabilitatea a mi le oferi. Dupa cum v-am mai spus am tot incercat prin diverse site-uri sa imi calculez tema natala insa consider, si asta dupa ce am consultat mai multe opinii pe teme astrologice, ca dvs. mi-ati oferit cele mai bune raspunsuri in modul cel mai profesional(desi nu mi-am consumat toate intrebarile pe care vi le-as putea adresa spre a ma lamuri in acest domeniu). Drept urmare acest mesaj vi-l adresez pentru a va multumi si a va ura Sarbatori Fericite!

Din punct de vedere a configuratiilor, harta mea natala prin ce e reprezentata?(am vazut ca sunt mai multe tipuri de configuratii ca s afiu mai precis: careu in T, zmeu etc.) Si ce imi spune harta natala in privina carierei? Sunt bun ca si politician, sef, artist sau ce altceva? Sunt cam debusolat in privinta carierei desi am mai multe pasiuni. Va multumesc!"

Multumesc pentru apreciere si urari. In mod normal nu public pe blog interpretari care privesc viata privata a clientilor mei ci prefer o discutie in acest sens. Cum serviciile mele sunt gratuite (deocamdata) si nu doresc sa defavorizez pe nimeni, pentru restul intrebarilor va trebui sa astepti pana ce voi fi onorat si alte solicitari (desi sunt convinsa ca esti nerabdator sa afli cat mai multe). Multumesc pentru intelegere.

0 comments: