RSS

16 April 2009

PENTRU MB

"Din punct de vedere a configuratiilor, harta mea natala prin ce e reprezentata?(am vazut ca sunt mai multe tipuri de configuratii ca s afiu mai precis: careu in T, zmeu etc.) Si ce imi spune harta natala in privina carierei? Sunt bun ca si politician, sef, artist sau ce altceva? Sunt cam debusolat in privinta carierei desi am mai multe pasiuni. Va multumesc!"
In general, zmeul este o configuratie planetara care pleaca de la un triunghi (triunghiul major in cazul tau dintre MC, Mercur si Jupiter). A patra planeta (Pluto) este in opozitie cu aceste planete, formand o figura simetrica. Opozitia formeaza axa verticala a zmeului. Asadar zmeul din harta ta este alcatuit din opozitia MC - Pluto si Pluto in sextil cu Mercur si Jupiter.
Careul in T se formeaza din 3 planete, doua aflate in opozitie si a treia care formeaza careu cu fiecare dintre cele doua. Singura opozitie din harta ta este Pluto - Mc care nu are la jumatatea distantei  o planeta care sa formeze careu cu Pluto si MC. Asadar nu ai aceasta configuratie in harta.
Am facut in cazul tau o exceptie: in mod normal,  pentru o singura persoana, nu accept sa raspund unui numar de intrebari care depaseste cifra 3. Cu scuzele de rigoare, interpretarea acestor configuratii planetare si analiza amanuntita a carierei nu fac obiectul serviciilor gratuite pe care le ofer aici - si nici fair-play nu ar fi fata de ceilalti prieteni si colegi astrologi.

0 comments: