RSS

22 April 2009

TRANZITELE PENTRU 22.04.2009

Marte intra in Berbec
Marte se afla in propriul semn si reinvie entuziasmul, aprinde focul pasiunii si ascute spiritul de aventura. Ne va fi mai usor sa luam hotarari sub influenta lui Marte in Berbec... tot la fel de usor putem cadea prada iritarii si conflictelor. Putem incepe proiecte noi iar pe cele vechi vom avea indrazneala de a le aduce din nou pe tapet. Rezultatele ar fi si mai bune daca ne-am concentra energia asupra unui scop. Ne vom asuma si riscuri in aceasta perioada - sa fim atenti sa luam decizii responsabile!
Mercur intra in umbra
Mercur intra in zona de "umbra" din care apoi va merge retrograd (7-30 mai). In perioada in care merge retrograd, Mercur traverseaza aceleasi interval al zodiacului de trei ori (numit si "Umbra"). Prima data intra in mers direct (miscare inainte), apoi retrograd (miscare aparent inapoi) si din nou in mers direct. Aceasta inseamna ca ceea ce influenteaza Mercur - idei, ganduri, dispozitie si concentrare mentala - este supus unui proces de dezvoltare si schimbare. Sunt influentate procesele legate de colectarea, schimbul, analiza si organizarea informatiilor. Plus toate formele de comunicare - posta electronica si cea clasica, internetul, mass media in general, cartile, revistele, transportul public (autobuze, trenuri, etc.) si vecinatatile. Situatiile care se ivesc in urmatoarele 2 saptamani (pana in momentul in care Mercur intra in mers efectiv retrograd) vor necesita atentie sporita pe parcursul urmatoarelor doua luni. Nu se va comunica cum trebuie iar informatiile nou aparute nu isi vor gasi locul in planurile facute care nici ele nu vor sta in picioare. Mai bine sa fim flexibili in privinta termenelor pe care ni le propunem si sa nu batem in cuie decizii pana ce Mercur intra in mers direct (30-31 mai).
In aceasta perioada de mers retrograd, Mercur in Taur face aspecte cu planetele aflate in Varsator: careu cu Jupiter, Chiron si Neptun, si sextil cu Uranus: 22-25 aprilie, 20-21 mai si 9-10 iunie. Este un apel la a identifica blocajele si a gasi solutii practice pentru indepartarea lor.

0 comments: