RSS

10 June 2009

INTREBARI

Astazi voi raspunde unor intrebari care mi-au fost puse in timp de catre diverse persoane.

1. Daca astrologia este principala mea sursa de venit. Nici macar asa nu ii pot spune. Faptul ca nu mi se solicita servicii astrologice complexe nu reprezinta niciun motiv de ingrijorare din punct de vedere financiar. Totusi astfel de solicitari imi ofera ocazia de a imi folosi talentul, cunostintele astrologice si experienta pentru a-i ajuta pe oameni sa inteleaga cu ce au fost daruiti cand au pasit in aceasta lume astfel incat sa poata avea o viata implinita. Motivul pentru care practic astrologia ca hobby este ca sunt convinsa ca ea functioneaza. Ma straduiesc sa ofer informatii de interes general in mod gratuit tuturor celor pasionati. Nu ofer servicii complexe in mod gratuit pentru ca, gratuite fiind, nu ar avea multa valoare pentru cine le solicita. Cei care beneficiaza de servicii complexe gratuite (chiar si de horoscop personalizat) rareori apreciaza ceea ce primesc. Este in firea omeneasca sa fie asa. La fel, daca materiilor predate in mod gratuit la scoala li s-ar acorda atentia cuvenita, nu ar mai exista meditatiile pe bani grei!!! Dar atunci cand meditatiile se platesc, se acorda mai multa atentie materiei respective si se beneficiaza mai mult de pe urma cunostintelor astfel dobandite. Prin urmare ar fi o pierdere de timp si pentru mine si pentru ceilalti ca toate serviciile sa fie gratuite: studiez o harta natala cel putin o ora inainte de a o discuta. (Din acest motiv am hotarat sa nu mai raspund vizitatorilor blogului meu care vin cu solicitari astrologice/de horoscop care nu ii intereseaza decat pe ei insisi.)

2. Ce le spun celor care au o harta natala nefasta. Pentru mine nu exista asa ceva. Desigur, exista harti natale care indica dificultati peste medie in viata nativului. Am vazut si am interpretat foarte multe astfel de harti. In astfel de cazuri pun accentul pe optiunile pe care le are nativul pentru a preintampina/trece peste dificultatile respective. Oricum alegerea ii apartine.

3.Daca prezic ceea ce urmeaza sa li se intample clientilor. Nu. Sa ne intelegem: NU SUNT GHICITOARE. Refuz sa fac "predictii". (Orice iresponsabil poate "prezice" ce si cum doreste, din nefericire exista multi astfel de "prezicatori".) Ceea ce pot eu face este sa analizez ciclurile planetare (de exemplu pe 6 sau 12 luni daca asta se doreste) si modul in care influenteaza harta natala a clientului si sa sugerez eventualele situatii cu care se poate confrunta intr-un anumit interval de timp. De exemplu, schimbarea locului de munca poate fi indicat de anumite aspecte planetare dar nu ii spun niciunui client ca va schimba locul de munca (in data cutare) ci ii explic faptul ca exista indicii in aceasta privinta pe care i le detaliez.

4. Daca judec viata vreunui client. NU. Cine sunt eu sa judec? Si apoi ce rost are sa imi amintesc de cate ori s-a casatorit clientul cutare sau cutare, daca este hetrosexual, bisexual sau homosexual, daca este de la OTV, PROTV, PSD, PDL sau PRM (glumesc, desigur...) daca este credincios sau nu... Eu doar identific, evaluez (din punctul de vedere al unei persoane neimplicate) si explic ce indicii exista in harta natala, eventual in horoscop. In situatii delicate ma straduiesc sa inteleg circumstantele personale ale clientului fara a-mi forma pareri preconcepute ca urmare a analizarii hartii natale. Mai ales ca pot descoperi lucruri pe care clientul nu le-ar impartasi cu nimeni.

0 comments: