RSS

30 July 2009

LUNA PLINA IN VARSATOR 6 AUGUST 2009


In aceasta data va fi Luna Plina in Varsator la 3.56 dimineata, ora Romaniei. O luna plina in Varsator inseamna ruperea tiparelor, razvratitul care cauta echilibru, schimbari bruste de ritm, aliante neobisnuite, pasiunea pentru idei avangardiste, descoperiri neasteptate, globalizare, stabilirea unor noi principii.

Luna Plina in Varsator se afla in opozitie cu Soarele in Leu si pune fata in fata energiile celor doua semne. Tensiunea dintre ele (amandoua semne fixe!!!) iese la suprafata prin modul de manifestare a fiecareia: la Leu prin grandiozitate si dorinta de a iesi in evidenta, de a atrage atentia, iar la Varsator prin faptul ca, desi iese in evidenta, se incadreaza foarte bine in aranjamentul general. Amestecul celor doua tipuri de energie gaseste loc individualitatii in colectiv. Astfel, Luna Plina , Neptun (intentia) Jupiter (beneficul), si Chiron (vindecatorul) in Varsator, Saturn (responsabilitatea)/Mercur (gandirea si vorbirea) in Fecioara (ajutorul), Pluto in Capricorn (hotararea de a face), Venus (dragostea) in milosul Rac, Marte (actiunea) in Gemenii dezinvolti si Uranus in Pesti (constiinta treaza) ne vor ajuta sa ne dam seama ca nimeni nu este centrul universului de unul singur. Luna/Neptun/Chiron/Jupiter ne ajuta sa pasim cu indrazneala in zona Varsatorului din cadrul polaritatii Leu/Varsator. Desi Leul este semnul care tine sa iasa in evidenta cu orice chip, de fapt Varsatorul este cel care reprezinta individualitatea pentru ca la Varsator scopul nu este egoist (cum este la Leu, sa fie admirat si sa primeasca aplauze) ci este acela de a iesi in fata pentru a le deschide tuturor ochii, pentru a-i face sa inteleaga. Nu uitati ca Varsatorul guverneaza ruperea de tiparele vechi. Cei care creaza schimbari revolutionare in societate sunt cei care vad dincolo de conceptiile si structurile impamantenite.
Marte in Gemeni face ca lucrurile sa se miste prin careul pe care il face cu Saturn din Fecioara. Astfel, promisiunile trebuie sa devina realitate, vorbele trebuie urmate de fapte, altminteri ne putem confrunta cu tensiuni mari. In acest caz ne vom pierde rabdarea, ne vom confrunta chiar si cu autoritatile sau cu reprezentanti ai acestora. Sa nu uitam ca, odata cu aceasta luna plina va fi si ultima eclipsa de luna din anul 2009. Vor fi afectate in special semnele fixe, Varsatorul, Leul, Scorpionul si Taurul. Pentru celelalte semne, cum aceasta luna plina are loc pe gradul 13 in Varsator, trebuie sa ne uitam in harta natala ce planeta avem in apropierea acestui grad pentru ca acea latura a vietii noastre va fi influentata de luna plina in Varsator.

2 comments:

Anonymous said...

nu am inteles cum sant afectati cei din zodia racului si pesti

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.