RSS

01 July 2009

TRANZITELE PENTRU 02.07.2009

Vedeta zilei este Venus care se afla astazi in careu cu Jupiter si in sextil cu Uranus

Careul cu Jupiter va aduce impulsul de a cheltui pe nimicuri mai mult decat ne putem permite. Vom dori sa ne simtim bine si probabil nu ne vom da seama cat de mult am cheltuit decat in ziua in care va trebui sa si platim: desigur, sub influenta lui Saturn :)))))))))
As dori sa atrag atentia ca, sub influenta acestui tranzit, vom fi tentati nu numai sa risipim banii ci si sa prezentam o imagine disproportionata despre noi insine. Astfel vom fi tentati sa flatam, sa periem, sa fim putin ipocriti si cu un optimism exagerat in incercarea de a ascunde neincrederea care ne macina. Nu vom fi lispiti de imaginatie iar inspiratia ne va fi un aliat omniprezent. Problema e sa nu exageram.....

Sextilul cu Uranus aduce spontaneitate in abordarea relatiilor, a banilor, a distractiilor: gata cu plictiseala! Ne vom relaxa putin. Ne vor pica si niste banuti pe ne asteptate, ne va fi greu sa rezistam tentatiei de a cumpara ceva sau chiar de a intra in vorba cu persoane de care ne simtim atrasi in mod brusc si inexplicabil. Pe scurt, rutina cedeaza teren spontaneitatii. Latura intunecata a tranzitului este ca va amplifica actiunile la primul impuls. Cel mai bine putem profita de tranzit daca scapam de restrictii fara a ne pune prea mult in pericol.

0 comments: