RSS

18 September 2009

DESPRE CASE BANTUITE

Fantomele sunt spiritele persoanelor care au murit si care, dintr-un oarecare motiv, nu au trecut in lumea spiritelor si au ramas atasate de lumea materiala, uneori fara macar sa stie ca au murit. Spiritele pot ramane intr-un loc care le este familiar sau in locul in care au murit. Sau pot fi atrase de oameni cu a caror energie se "hranesc". Un spirit puternic poate face pe cineva sa se simta golit de energie, obosit, indispus, fara ca acea persoana sa isi dea seama de ce se simte asa.

Prezenta unui spirit sau a unei entitati se poate identifica dupa anumite simptome:

- schimbarea dispozitiei sau a comportamentului
- ganduri care nu ne apartin
- mirosuri neobisnuite
- schimbari bruste de temperatura/atmosfera
- senzatia ca ne priveste cineva
- copiii sau animalele se comporta ciudat
- tulburari de somn, oboseala la trezire
- becuri care lumineaza cu intermitenta sau se sparg, anomalii in functionarea aparaturii electrice
- obiecte care se misca singure sau care dispar

Dar ce fel de spirite ne pot bantui casa? In primul rand cele carora le place casa. Apoi sunt cele carora le este teama sa treaca "dincolo" si raman in casa. Sau cele pe care le deranjeaza faptul ca in casa se petrece ceva ce nu le place (amenajare, reconsturire). Cel mai adesea insa se intalnesc amprente energetice ale unor evenimente tragice sau traumatizante (moarte brusca). In aceste situatii pur si simplu protagonistii nu stiu ca au murit.

Ceea ce trebuie aflat este de ce se afla inca in casa. Pentru ca nu in casa ar trebui sa fie ci in cu totul alta parte. Aici incepe rolul echipei de investigatii.

(Va urma)

0 comments: