RSS

13 January 2010

ASTROSEX

Acest editorial este publicat de mine in ziarul online INCOMOD, http://incomodph.ro la rubrica Horoscop. Reproducerea neautorizata atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in vigoare.


Mi-am propus ca in editorialul care urmeaza sa descriu comportamentul sexual al zodiilor si modul in care acesta este influentat de planete. A, sa nu uit: puneti ghilimelele unde considerati dumneavoastra, eu nu o voi face. Faceti apel la tot simtul umorului de care dispuneti. Da, tot! Pentru ca veti avea nevoie.


Sexualitatea in sine nu tine de astre. Tine mai degraba de natura noastra animalica, instinctuala. Este de natura pur pamaneana. Si cum natura noastra pamanteana este influentata de astre, se creaza un raport indirect (dar cat se poate de real) intre sexualitate si astrologie.

In domeniul sexualitatii - ca si in alte domenii de altfel – structura individuala si cultura careia ii apartinem sunt cele care determina diferenta dintre noi. Luand in discutie structura individuala, observam ca virilitatea scade odata cu inaintarea in varsta si, ca sa simplificam, conduce la hipoactivitate si hiperactivitate sexuala. Hipoactivii sexual se multumesc cu o activitate sexuala foarte redusa, aproape inexistenta, pe cand hiperactivii sexual nu se gandesc decat la sex si se comporta ca si cand ar manca sex pe paine. Din punctul de vedere al culturii, totul depinde de timpurile si de societatea in care ne nastem si traim. Anumite societati (si sunt foarte rare, credeti-ma) permit manifestarea mai multor forme de sexualitate fara ca vreuna sa fie considerata tabu. Majoritatea societatilor condamna anumite practici sexuale (felatia, sodomia, zoofilia) si nu vad cu ochi buni nici relatiile homosexuale.



Vreau sa spun ca nu horoscopul hotaraste gusturile in materie de sex si nici erotismul cuiva ci zodiile si planetele care predomina in harta natala au o influenta importanta asupra comportamentului sexual. Este bine asadar sa cunoasteti harta voastra natala cat si pe cea a partenerului sau a partenerei: astfel veti sti sa va adaptati mai bine sexualitatea la cea a partenerului/partenerei si vice-versa (in niciun caz vice-verso !).

Esentialul este sa cunoasteti planetele care predomina in tema voastra natala si in tema natala a partenerului. Este bine sa va adresati unui astrolog calificat sa va faca tema natala pentru ca zodia in care se naste cineva nu exercita decat o anumita influenta (generala) asupra sexualitatii.

Sa vedem care sunt planetele sexualitatii…

LUNA

 

Daca v-ati nascut sub influenta Lunii, sexualitatea voastra este adesea de tip “oral”. Luna este mama. Aveti nevoie sa sugeti, sa va alaptati, aveti nevoie de sex oral, sa deveniti una cu corpul celuilalt, sa va abandonati unul celuilalt. Nu va intereseaza cat de bine va descurcati si nici sa ajungeti la extaz ci starea de bine de dupa orgasm. Mereu gata de actiune, va adaptati dorintelor celuilalt in mod natural. Pentru voi sexualitatea este o necesitate naturala, primordiala, careia ii cedati cu placere fara sa o considerati o piedica in a va bucura si de sex normal. De fapt, in viata de zi cu zi, preferati ca sexul sa nu fie pe primul plan si preferati oricand in schimb o masa copioasa.  

 

SOARELE

 

Daca v-ati nascut sub influenta Soarelui, sunteti in general prezenti in tot ceea ce faceti si nu prea va place sa va pierdeti capul cand faceti sex. Chiar si in toiul orgasmului si al placerii ramaneti vigilenti si – sa nu spuneti le nimeni – astfel reusiti performante sexuale de invidiat (mai ales pentru parteneri!!!). Oricum, cand faceti dragoste vreti sa ramaneti responsabili, sa va ridicati la inaltimea asteptarilor partenerului si mai ales sa nu il dezamagiti: admiratia pe care partenerul o are pentru voi este mai importanta decat placerea pe care i-o oferiti! Erotismul vostru are si principii: nu va permiteti sa faceti orice si oricum, mai ales ceva ce v-ar pune in pericol reputatia si imaginea de “numarul unu”.

 

MERCUR

 

Sexualitatea pentru voi, mercurienii, este inainte de toate un taram in care va manifestati curiozitatea naturala, umorul ludic, interesul pentru nou, inedit, necunoscut. Pozitiile Kama-Sutra va excita si va anima si dorinta de a incerca mai multe experiente erotice ca sa vedeti ce iese de aici. Sunteti detasati afectiv si emotional si va considerati cuceririle mai degraba obiecte de jocuri erotice decat parteneri de sex in carne si oase. De fapt preferati sa traiti in lumea fantasmelor sexuale decat sa le traiti in realitate pentru ca expresia carnala a sexului vi se pare totdeauna prea lipsita de rafinament pentru gustul vostru. Bine ca nu sunteti voyeuristi si nici nu va oferiti placeri singuri dar nu se stie….

 VENUS


Daca aveti o semnatura venusiana puternica inseamna ca va place sa experimentati tot ce inseamna placere carnala. Sunteti senzuali, tactili, naturali, erotici. Mereu in cautarea placerilor, acestea ajung sa va dicteze - din pacate - si in viata. Mangaierile, gemetele, muscaturile si saruturile sunt pentru voi necesitati vitale. La fel si sexul oral pe care il practicati fara inhibitie. Traiti un act sexual cu intensitate si voluptate, va place sa simtiti aproape corpul partenerului, sa il simtiti cum vibreaza, si sunteti gata sa experimentati orice pozitie ca sa ajungeti la orgasm, sa primiti si sa oferiti placere. Cand vine vorba de a va seduce “victima”, apelati la un intreg arsenal de naturalete si spontaneitate. (Si naivitate, ca prinde!) Nu mai putin importanta pentru voi este si comunicarea sufleteasca. Astfel parasiti in cele din urma un partener care este doar bun la pat pentru unul care va mai intreaba din cand in cand daca va doare capul. Important este sa va dati seama la timp de diferenta.

MARTE

Pentru voi, cei in harta carora Marte este puternic aspectat, sexualitatea este un instinct natural caruia trebuie sa ii dati curs de fiecare data cand simtiti nevoia. Actionati direct, fara complicatii si prejudecati si urmariti satisfactia imediata a pornirilor instinctuale. Pentru voi actul sexual seamana cu luptele de K1. Asa ca la capitolul fantezie stati cam prost. Sunteti mereu in goana dupa senzatii tari si va alegeti parteneri cu care puteti face sex sanatos si animalic pentru ca aveti un erotism impins la extreme dublat de rezistenta fizica. Actul sexual pentru voi reprezinta o dubla provocare: aceea de a avea orgasm in acelasi timp cu partenerul dar si de a fi stapan peste corpul acestuia. Totusi si cei mai supusi parteneri se plictisesc sa faca mereu sex dupa regulile voastre.

JUPITER

Daca Jupiter este stapanul hartii voastre natale, sexualitatea este cea mai buna ocazie de a va manifesta increderea in voi insiva si slabiciunea pentru satisfactiile materiale, carnale si dominatie. Joviali si euforici, nu ratati nicio ocazie care va poate satisface libidoul. Va place sa “va dati partenerii pe spate” si adesea le tineti adevarate cursuri practice de sex, pe principiul “sa-ti arat si tie cum se face ca tot stiu eu cel mai bine”! Si daca tot va dati atotstiitori, aveti si reguli: asta se face, asta nu se face! Evident, pentru voi, sexul este echivalent cu placerea de a cuceri care face sa va luceasca ochii in cap ca la vederea unei mese copioase (mmmm…papa bun!) si cu mandria de a mai adauga un trofeu pe propriul panou de vanatoare. Ancorati-l bine sa nu cada din cauza greutatii.

SATURN

Pentru voi, saturnienii, sexualitatea este absolut orice in afara de ceva simplu. Dar va si place sa va complicati: aveti imaginatie debordanta si va construiti fel si fel de ipoteze sexuale complicandu-va la maxim dorintele si placerile. Asa se face ca mereu cautati unde nu trebuie ceea ce se afla exact sub nasul vostru. Oricat v-ati stradui sa ajungeti la orgasm, sa spargeti tabuurile, sa incercati combinatii inedite si placeri interzise (chiar asa, partenerul o sti?), absolut niciodata nu va declarati in totalitate satisfacuti, satui, impliniti. E ca si cand tot timpul ar lipsi ceva care va impiedica sa atingeti culmea fericirii (Uneori si amanta este ocupata, credeti-ma: cu amantul ei!). Asa ca nu va ramane decat sa va perfectionati tehnica de unul singur (ceilalti oricum nu sunt buni de nimic) pana deveniti un cunoscator rece si obiectiv (nu uitati sa anuntati cand tineti conferinta) ori sa incercati sa va detasati de obsesia pentru perfectiune care va complica inutil viata sexuala.

 URANUS

Voi, uranienii, sunteti cerebrali inainte de toate. Asa ca pentru voi sexualitatea nu este decat un instinct cu vibratie inferioara care trebuie musai ridicat la rang spiritual (probabil in pat) si impopotonat cu toata imaginatia si fanteziile care va colcaie prin minte. Va controlati si vreti sa va controlati si partenerul astfel incat actul sexual sa nu para un act de renuntare la propria vointa (doamne fereste!) ci unul de impunere a vointei voastre (asa mai merge!). Aveti tendinta sa va impuneti ideile si dorintele in pat si nu prea va intereseaza ce se intampla cu tandretea si afectiunea (N-ar fi mai buna o gonflabila?) Autonomi si independenti, nu lasati pe nimeni sa hotarasca pentru voi (e bine cand esti adult, nu-i asa?) ce este permis sau interzis cand faceti sex. Probabil la la treilea refuz, in semn de protest, va luati o gonflabila noua…

NEPTUN

Sexualitatea voastra, a neptunienilor, este adesea un mod altruist de contopire a trupului cu sufletul. Aveti sensbilitate, imaginatie, simtire si sunteti oricand gata sa va supuneti oricaror experiente sexuale posibile si sa incalcati toate tiparele numai sa ajungeti la orgasm. (Totdeauna partenerul altuia e mai bun, nu?). Actul sexual este pentru voi o ceremonie sacra (sau urmarea ei daca tocmai ati venit de la spovedanie). Inspirati si voluptosi, sunteti mereu in cautarea senzatiilor ciudate, a gusturilor neobisnuite, eterice (parca ar merge si un extraterestru) si sexul va face sa intrati in transa si sa va simtiti (credeti voi) una cu divinitatea. Vedeti sa nu fiti singuri cand dati ochii peste cap din cauza unui orgasm prelungit.

 PLUTO

Pe voi, plutonienii, sexul nu va intereseaza decat in masura in care va dezvaluie drept o personalitate profunda si misterioasa, iesita din comun. Reci si distanti, nu va implicati niciodata in totalitate in actul sexual ca si cand nu ati fi in propriul corp nici macar in punctul culminant al orgasmului. (Trist, nu?) Tabuurile va provoaca si trebuie incercate toate si nu prea va pasa de norme morale sau de gura targului. Nimic nu va binedispune mai mult decat posibilitatea unei experiente inedite, extraordinare, iar daca se poate sa fie si periculoasa si interzisa cu atat mai bine! Erotismul vostru este de fapt extrem de complex, cerebral si imaginativ fara nicio incarcatura afectiva emotionala si sunteti in stare sa faceti sex atarnati cu capul in jos la bunjee jumping, pe masa de disectie la morga (se recomanda totusi cu un partener viu) sau pe o piatra funerara (a se vedea recomandarea anterioara).

0 comments: