RSS

20 April 2010

CONSULTATII ASTROLOGICE - 2

Sunt unii astrologi care ar face orice ca sa isi pastreze clientii. Si probabil nu stii care dintre ei fac anumite lucruri pana nu te duci la o consultatie pe bani! Acestia sunt astrologii care sunt de acord cu tot ce zici. Desigur, sunt foarte abili si le merge de fiecare data pentru ca nimanui nu ii place sa i se spuna ca a gresit. Adica nu te-a parasit sotia pentru ca ai inselat-o (asta nu ti-o va spune) ci pentru ca ea era o femeie rece. Nu ti-ai pierdut locul de munca pentru ca ai fost lenes (nici asta nu ti-o va spune) ci pentru ca nu te placea seful! Acesti astrologi pur si simplu alimenteaza falsul mecanism emotional de aparare al clientilor. A, cuvantul potrivit ar fi "linguseala". 

Astfel, dupa consultatie, nu te alegi de fapt cu nimic. Si asta pentru ca acesti astrologi se pricep de minune sa oglindeasca ce spui fara sa ofere raspunsuri, sfaturi sau alternative concrete. 

Si cand te duci la doctor, ca sa te vindeci, uneori trebuie sa te dezbraci, nu? Nu am menajat nicioada pe nimeni cand a fost cazul sa discut situatii delicate din viata unui client, situatii care, oricat de neplacute,  au reprezentat cauza unor probleme. Desigur, sunt persoane care se jeneaza sau neaga din varii motive: poate ar fi indicat sa se gandeasca bine daca sa mai vina la mine, nu ma supar. Refuz sa spun ce au nevoie sa auda, nu imi bat joc de banii lor. 

2 comments:

Anonymous said...

Mi se pare destul de greu sa faci astrograma unei persoane.

Liliana said...

Multe persoane confunda astrograma cu interpretarea acesteia. Astrograma este de fapt schema pozitiei planetelor la data, locul si ora indicate. (astron = astru, grama = schema) Astrograma se realizeaza relativ usor, interpretarea ei necesita intr-adevar maiestrie.