RSS

10 April 2010

PRESEDINTELE POLONIEI DECEDAT IN ACCIDENT DE AVION


Harta a fost ridicata pentru ora accidentului, 10.56 ora locala, Smolensk. Mercur este stationar retrograd in Taur - este un indiciu - si se stie ca Mercur este raspunzator de problemele tehnice care pot deveni foarte complexe. Mercur se afla in Taur, semn de pamant, si indica prabusirea: totusi, nu este suficient ca sa implice ceva. Sa ne uitam insa la Luna, guvernatoarea casei 1, a cabinei: este in Pesti, in sextil cu Mercur si in conjunctie cu Neptun, in trigon cu Ascendentul si in conjuntie cu Mijlocul Cerului. Pilotii au avut cunostinta de probleme dar le-au trecut sub tacere. Luna se afla in casa a 10-a, a presedintilor de stat si a inaltilor demnitari! Asadar, zborul (reprezentat de Luna) trebuia sa transporte (casa a 3-a, a transportului in leu guvernata de Soare) presedintele si demnitarii (Soarele in casa a 10-a) in strainatate (Uranus tot in casa a 10-a dar ca guvernator al casei a 9-a a strainatatii si aviatiei) Daca analizam cauza mortii, ne uitam la casa a 8-a, casa mortii: este la 24.43 in capricorn, ceea ce ne duce la Saturn in penultimul grad din fecioara. Saturn in careu cu Marte inseamna accident. Revin, Uranus guverneaza casa a 9-a, care este casa aviatiei, si se afla in casa a 10-a! Uranus este in opozitie cu Saturn! Aceast zbor se afla asadar sub semnul imprevizibilului. Saturn se afla in casa a 4-a, asadar oricare ar fi fost cauza, a fost o agravare a problemelor cunoscute in tara-mama, Polonia. Casa a 4-a reprezinta tara natala. Uranus in trigon cu Marte ne vorbeste de explozii, de accidente iar careul Uranus – Pluto reprezinta moartea, pierderea, motoare care iau foc/explodeaza (Mercur guvernand partile rotative care sunt afectate  datorita lui Mercur stationar ratrograd). 

Concluzia: Accidentul s-a datorat unor probleme tehnice cunoscute inca de la decolare. Desi riscurile au fost cunoscute de catre cei ce urmau sa piloteze, nu s-a asteptat nimeni ca aceste probleme sa apara. Uranus in Trigon cu Marte arata ca a luat foc/a explodat ceva pe neasteptate undeva in zona din coada avionului. Daca in coada avionului sunt motoarele, atunci acolo trebuie cautata cauza. Toate problemele, astrologic vorbind, au fost de natura tehnica si au provenit din partea din spate a avionului (casele 11 si 12!!!), datorate unor parti rotative!!! 

Update 12.04.10: Ma indoiesc ca va exista o versiune oficiala cu care toata lumea sa fie de acord. De ce: trigonul Lunii din casa a 10-a cu ascendentul, (care include pe Mercur - cutiile negre) se face in pesti si rac, doua semne tacute. Tot in pesti se afla si Jupiter in casa a 10, ceea ce inseamna ca, desi s-au gasit cutiile negre,  aceeasi tacere va fi si la nivelul oficialitatilor (Jupiter). Unii vor descoperi adevarul dar cu siguranta nu va fi facut public. 

Spuneam ca accidentul aviatic a reprezentat o agravare a unor probleme cunoscute. Sa dezvolt interpretarea mea legata de aceasta ipoteza: Saturn a intrat in aprilie 2010 inapoi in fecioara dupa ce in octombrie 2009 a trecut din fecioara in balanta. Cand Saturn revine dupa o scurta perioada in acelasi semn, aduce cu sine pe tapet si problemele ramase nerezolvate din perioada respectiva din trecut. Asadar un indiciu  ar trebui cautat in 2009 cand Saturn era in balanta si s-a facut revizia avionului plus de vazut daca la vremea respectiva au fost probleme semnalate in privinta capacitatii de zbor a aeronavei. 

S-a speculat ca au existat neintelegeri in comunicare intre piloti si turnul de zbor. Mercur este in taur, intr-adevar si indica ceva probleme de comunicare insa nu aceasta este cauza majora a accidentului. Sa nu uitam ca ancheta este condusa de rusi. Tupolev este avion rusesc, si rusii nu isi vor discredita propriile "creatii" ca avand probleme, acest lucru avand implicatii economice pentru ei. Foarte convenabil va fi sa se dea vina pe o eroare de pilotaj, doar mortii nu pot vorbi, nu?


2 comments:

Liana10 said...

Destin, ghinion sau blestem- s-a spus.
Se pare ca totul e scris in stele si eu cred in ele :-)

Zanardi said...

Sunt curios sa vad si versiunea oficiala :)