RSS

09 June 2010

HOROSCOP DE VARA

Jupiter a intrat in berbec duminica, 6 iunie.  

Jupiter are un ciclu de aproximativ 12 ani, asadar sta cam un an in fiecare semn. Este planeta norocului si, in functie de sectorul in care se afla, ofera indicii despre evolutia sectorului respectiv.

Din ianuarie Jupiter a intrat in pesti. De regula ar fi adus vesti bune pentru ca Jupiter este co-guvernator al pestilor, alaturi de Neptun.  Totusi, nu a fost chiar asa pentru ca din momentul intrarii lui Jupiter in pesti lucrurile au mers din rau in mai rau. Asta pentru ca a facut opozitie cu Saturn in fecioara, aspect care a devenit exact in luna mai. Asadar, faptul ca iese din pesti inseamna, intr-adevar, vesti bune. Vom deveni mai optimisti in privinta viitorului si putem lasa in urma mai usor balastul trecutului. In plus, gradul zero din berbec are o insemnatate deosebita in astrologie. Reprezinta lumea in gerenal, si, atunci cand Jupiter ajunge la acest punct, se naste o noua energie in constiinta globala. Dar Jupiter nu sta mult in berbec. Dupa ce retrogradeaza, revine in pesti in 8 septembrie. Asadar, in vara va trebui sa profitam cat de mult putem. In ianuarie 2011 Jupiter revine in berbec  si sta acolo pana la finele anului. 

Dupa cum spuneam, in vara va trebui sa luam initiativa. Probabil in trecut am simtit ca nu era momentul potrivit, ca erau prea multe piedici. Ei bine, lucrurile se schimba: multi dintre noi vor trebui sa nu se sfiasca sa spuna cu voce tare ce gandesc. 

In ceea ce ii priveste pe nativii zodiacului, cei care vor beneficia cel mai mult de intrarea lui Jupiter in berbec sunt...berbecii! Este bine sa nu piarda aceasta ocazie de a se face remarcati. Si sa nu uite, vor avea noroc cu carul! 

Leii si sagetatorii vor fi aproape la fel de favorizati pentru ca Jupiter face un aspect grozav de 120 de grade cu aceste semne si, in vara, viata va fi o placere de trait! 

Pentru balante, Jupiter se afla in semnul opus acestora. Relatiile le ofera multe satisfactii si, balantele singure sa nu fie surprinse daca intalnesc o persoana cu care vor avea de-a face multa vreme de acum inainte. 

Gemenii si varsatorii beneficiaza si ei de faptul ca Jupiter isi schimba semnul. Isi vor folosi abilitatile native cu mare succes, suprinzandu-si atat prietenii cat si pe ei insisi! 

Pe raci ii sfatuiesc sa plece in vacanta, mai ales din 21 iunie pana pe 22 iulie. Este de lucru si la servici si, daca racii se dedica 100%, pot avea si in acest plan rezultate spectaculoase. 

Taurii ar trebui sa stea potoliti. N-ar strica sa se retraga undeva intr-un loc linistit si sa mediteze, sa isi raspunda la intrebari, sa se redescopere pe sine, sa isi descopere menirea. 


Fecioarele, dimpotriva, sa nu se teama daca se simt coplesite de emotii: doar acolo unde este pasiune, este si noroc, nu?

Pe scorpioni Jupiter ii incurajeaza sa ia masuri concrete sa isi imbunatateasca starea de sanatate si vitalitate. Asa ca, in urmatoarele luni, este ideal sa tina o dieta si nu numai. 

Capricornii vor avea noroc in legatura cu imobiliarele. Daca vor sa se mute, sunt convinsa ca vor face alegerea care trebuie. 

Si pestii: in vara pot face o multime de bani. Pot si cheltui o multime de bani. Ce sa fie oare? 

In concluzie,  le doresc tuturor nativilor o vara grozava sub auspiciile lui Jupiter! 

0 comments: