RSS

26 July 2010

HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 IULIE - 1 AUGUST


Sub oricare semn v-ati fi nascut, fiti foarte atenti in aceasta saptamana, mai ales vineri si sambata. Lucrurile pot lua turnuri neasteptate, nervii vor fi tensionati.
De fapt, conform calculelor, vineri si sambata Marte se afla pe punctul de mijloc dintre Saturn si Uranus, aducand provocari, reactii sub imperiul primului impuls, frustrari, un risc mai mare decat de obicei de accidente si dezastre soldate cu pierderi fizice, revolta, violenta. Uranus se afla si el pe punctul de mijloc dintre Marte si Saturn, obliga la a face fata unor conditii ostile, dezavantajoase, aduce riscul de a fi prinsi nepregatiti, separare, pierdere, doliu. Saturn pe punctul de mijloc dintre Marte si Uranus pune la incercare puterea de a rezista, de a ne concentra in situatii extrem de dificile, incurca planurile, aduce mari riscuri de accidente. Astrologic vorbind, aceste aspecte reprezinta un adevarat cosmar iar vineri si sambata sunt cele mai periculoase zile din intreg anul! Fiti cu bagare de seama asadar.

Pe scurt, pentru nativii fiecarui semn:

Berbec
Marte intra in balanta, semn opus berbecului. Pana la jumatatea lui septembrie berbecii vor trebui sa faca un efort mai mare si sa asculte ce au si ceilalti de spus. Vineri si sambata, daca nu au rabdare, au toate sansele sa dea de necazuri mari.

Taur
Se poate avea incredere in tauri? Or fi ei bine intentionati insa, pe de alta parte, pot crea si incurcaturi! Se pare ca si partenerii taurilor nu vor fi in apele lor iar daca taurii nu pot face nimic sa ii ajute sa isi revina, ar fi mai bine sa se abtina.

Gemeni
Mercur intra in fecioara. Gemenilor le va merge mintea ca prasnelul insa se vor simti in mare forma in propriul camin sau intr-un loc izolat. Vor reusi sa isi rezolve cele mai grele probleme cu precizie de laser.

Rac
O saptamana tensionata. Marte, Saturn si Uranus fac un aspect problematic iar racii vor simti ca nu mai sunt stapani pe ceea ce se intampla in jurul lor. Poate e bine sa stea mai mult de vorba decat sa isi faca in continuare probleme.

Leu
Soarele le traverseaza semnul si vor fi favorizati spre deosebire de altii care cu greu reusesc sa realizeze cate ceva. Poate e cazul sa le ofere o mana de ajutor?

Fecioara
Mercur intra in semnul fecioarelor aducandu-le ocazia sa faca o impresie buna. Vor avea forta in cuvinte, vor avea initiativa. De asemenea, o problema mai veche incepe sa se amelioreze.

Balanta
Balantele se vor enerva. E posibil ca cei din jur sa nu fie atat de rezonabili pe cat se asteapta balantele dar, pe de alta parte, oare nu sunt si ele prea putin tolerante? Nu strica mai multa flexibilitate. E posibil ca partenerii sa nu se implice nici ei pe masura asteptarilor.

Scorpion
La jumatatea saptamanii Marte trece din fecioara in balanta. Scorpionii is vor pierde din vitalitate temporar iar vineri si sambata pot aparea adevarate probleme care vor trebui neaparat abordate dar nu in graba ci pe indelete!

Sagetator
Se anunta vesti bune in plan profesional. Sagetatorii stiu ce e de facut si vor dispune de toate argumentele necesare. Sa nu se teama de discutii pentru ca logica va fi punctul lor forte si ii va ajuta ca lucrurile sa se intoarca in favoarea lor.

Capricorn
Mare atentie! Poate fi o saptamana grea, cu multe intarzieri si fara niciun ajutor. Daca ceva le pare prea riscant, este indicat pentru capricorni sa nu se implice!

Varsator
Se apropie luna august si varsatorii vor vrea sa calatoreasca. Dar este oare cea mai buna idee? Cu cat pleaca mai departe de casa, cu atat sunt mai mari sansele ca ceva sa nu mearga bine. As recomanda sa nu se entuziasmeze foarte tare.

Pesti
Sa nu ii subestimeze pe ceilalti. Mercur intra in fecioara, semn opus pestilor, si aduc in viata acestora intalniri cu oameni inteligenti. Daca asculta ce au de spus, vor castiga; daca le ignora sfatul, vor ajuge sa se faca de ras.

15 July 2010

CONCEDIU

Incepand cu data de 19 iulie voi fi in concediu. Voi da un semn cand revin! Pana atunci, va doresc tranzite planetare usoare si ganduri bune!

14 July 2010

Madalina Manole - Analiza orara la cerere

In urma postarii de mai devreme, am primit o sumedenie de intrebari in privinta mortii Madalinei Manole (daca a fost clar sinucidere sau nu) si am hotarat ca la 12.30 pm sa ridic o harta orara.

Intrebare orara: s-a sinucis Madalina Manole?



Analiza hartii orare ridicata pentru 14 iulie 2010, 12.30 PM Ploiesti.

Am analizat pozitia planetelor in raport cu anumite stele si a anumitor puncte arabice din harta. Iata ce am descoperit:

In primul rand, luna este in conjunctie cu Alfard, cea mai stralucitoare stea din constelatia Hidrei. Este asociata otravurilor, intoxicarii. Mai indica si amenintarea sanatatii prin intoxicanti si stimulente.

Luna in conjunctie cu Adafera, o stea malefica asociata si ea cu pericole asociate otravurilor, intoxicantilor.

Mercur in conjunctie cu Asellus Australis: indica lipsa de teama cu tendinta de asumare a riscurilor pentru demersuri periculoase.

Jupiter in conjucntie cu Difda: indica inhibitii si constrangeri, de natura psihologica si fizica.

Punctul arabic al sinuciderii este la 26 de grade si 44 de minute in berbec, pe casa 1 - indica actiunea voita asupra propriului corp iar punctul arabic al posesiei de substante este la 16 grade si 18 minute in scorpion pe casa a 8-a, casa mortii. Este clar ca moartea a survenit prin introducerea de substante intoxicante cauzatoare de moarte in propriul corp. Mai mult, Marte, guvernatorul casei 1, se afla in casa a 6-a a sanatatii in fecioara si ne spune ca a fost rezervata in a vorbi despre problemele ei de sanatate care se poate sa fi fost de origine karmica. De asemenea, legat de starea ei de sanatate, Marte aici indica si evolutii bruste si dramatice!
Guvernatorul casei a 12-a - casa sinuciderii - Neptun, se afla in opozitie cu Luna, alti indicatori de natura negativa ai schimbarii drastice de dispozitie emotionala catre sinucidere. Aceasta opozitie mai arata si faptul ca tensiunile ei interioare ajunsesera sa se reflecte in corpul sau fizic prin reactii psihosomatice. Asadar, totul se leaga.

Doresc sa precizez ca analiza hartii poate continua oferind si alte indicii pe care nu le voi face publice din motive lesne de inteles, rezumandu-ma doar la a raspunde la intrebare.

Concluzia: a fost sinucidere!


Update la orele 16.00, la 3 ore de la postarea de mai sus:

"Pesticidul care s-a aflat în flaconul care a fost găsit lângă Mădălina Manole este Furadan, o substanţă foarte toxică pe bază de Carbofuran şi care, ingerat, produce blocarea unei enzime vitale şi foarte rapid decesul, spun anchetatorii.

Anchetatorii susţin că informaţiile pe care le au până în prezent conduc la ipoteza că artista şi-ar fi premeditat moartea, după tentativă eşuată de luna trecută. Astfel, în urma unei discuţii cu o prietenă, aceasta i-a adus pesticidul - Furadan (foto,medalion) - în urmă cu câteva zile, după cum anunţă Mediafax."


REQUIEM MADALINA MANOLE

"Fata cu parul de foc". Ne-a fost draga multora dintre noi. Dar oare astrele i-au harazit aceasta soarta? Sa vedem ce spun...a mers pana intr-acolo incat sa isi ia viata cu buna stiinta?

Cel care guverneaza suicidul este Neptun care, la nasterea ei, se afla in scorpion. Stim foarte bine ca, printre altele, Neptun guverneaza intoxicatiile: cu alcool, droguri, medicamente! Scorpionul guverneaza obsesiile si extremele. Prezenta sa in Scorpion in harta natala a Madalinei indica predispozitia catre tentative pasive de sinucidere si alegerea medicamentelor/stimulentelor/intoxicantilor ca forma finala de eliberare.

Uitandu-ma la progresiile si directiile hartii ei natale, cele care dau evenimente de destin, ea s-a aflat sub influenta nefasta a unui careu dintre Neptun in tranzit si Saturn in progresie. Ce inseamna acest lucru: acest aspect (de durata!!!)i-a afectat atat sanatatea fizica cat si starea emotionala si psihologica. Este cunoscut faptul ca tranzitul acesta te face sa te simti instabil din toate punctele de vedere. Saturn, planeta limitelor, a structurilor pe care le cream in viata, difera foarte mult de Neptun, planeta care nu are granite, structura, planeta care ofera posibilitati nelimitate. Scopul lui Neptun aici a fost sa o determine pe Madalina sa isi schimbe conceptia despre realitate si sa ii arate o alta dimensiune a sa. Stim ca a suferit enorm in urma divortului de Serban Georgescu. Ea ar fi trebuit sa fie foarte flexibila si adaptabila pentru a beneficia de acest proces de schimbare. Majoritatea oamenilor insa califica aceasta perioada drept confuza, agitata, chiar deprimanta! Este de inteles pentru ca procesul de renuntare la o realitate sigura si familiara creaza sentimente de nesiguranta si vulnerabilitate. Chiar si la nivelul corpului fizic, tranzitul avertiza ca trebuia sa aiba grija mai multa de sanatatea ei in aceasta perioada pentru ca pot iesi la suprafata boli carora nu li se poate pune diagnostic imediat.

O a doua influenta asupra hartii ei a fost prezenta lui Neptun in tranzit in opozitie cu Soarele din directii, un aspect destul de greu care indica o sensibilitate, o fragilitate a corpului fizic in lunile in care actioneaza si indeamna la moderatie in privinta utilzarii de medicamente/stimulente/intoxicanti!

O influenta extrem de puternica a avut-o Luna Noua concomitent cu Eclipsa de Soare in Rac (semnul Madalinei)! Pot spune ca a fost chiar un element crucial si declansator pe fondul aspectelor de mai sus: i-a produs emotii extreme, hipersensibilitate, a avut impact asupra vointei, constiintei de sine, personalitatii si infatisarii ei! Nascuta pe data de 14, in apropierea datei eclipsei (11 iulie), a ajuns la concluzia ca timpul merge intr-o singura directie, nu este reversibil!

Dumnezeu sa o ierte!

12 July 2010

HOROSCOP SAPTAMANA 12 - 18 IULIE 2010

La finele saptamanii trecute, pe 11, a fost eclipsa totala de soare. Multi dintre noi o vom resimti pe parcursul intregii saptamani. Vom simti ca ceva s-a incheiat si ca a inceput altceva. Oricum, ne va fi gandul la trecut, poate cu ceva regrete. Dar ce s-a facut e bun facut si trebuie sa mergem mai departe.

Nu va fi o saptamana spectaculoasa: Mercur e in leu si Venus in fecioara. Mercur e planeta comunicarii iar leul este un semn care poate fi arogant. Oamenii ar putea fi foarte siguri pe ei insisi si nu vor accepta alternative. In acelasi timp, Venus in fecioara ne poate face sa devenim mai critici si mofturosi iar acest lucru nu e de bun augur in relatiile personale. Desigur, doar nu ne putem astepta sa cucerim pe cineva daca nu ne imbracam si nu ne pieptanam ingrijit.

In privinta netivilor celor douasprezece zodii, pe scurt:

Berbecii se simt acasa acolo unde se afla si cei iubiti insa sa nu uite ca acestia pot avea uneori pretentii ridicol de mari!

Pentru tauri este o saptamana in care pot avea discutii serioase cu familia. Desi daca doresc sa ajunga undeva, vor trebui sa incerce sa linguseasa putin.

Gemenii au o parare buna despre ei insisi si vor vrea sa se auda vorbind mai mult decat vor vrea sa ii asculte pe altii. Colac peste pupaza, vor da glas si unor idei prostesti.

Eclipsa a avut loc in semnul racului. Pentru raci, lucrurile se schimba si, atunci cand vor iesi din "crusta", racii nu se vor recunoaste!

Leii vorbesc cu autoritate si forta si este evident ca stiu ce vorbesc. Daca vor sa cumpere haine, sa mearga pe la magazine pentru ca ar putea economisi o avere!

Venus, care le traverseaza semnul, le va face pe fecioare sa se simta bine in pielea lor si in mare forma. Dar sa nu judece lucrurile si oamenii dupa aparente.

Eclipsa care a trecut are impact asupra profesiei la balante. Nu vor mai lucra dupa metodele invechite si vor trebui sa invete aletele noi. Sa nu accepte compromisiuri.

Scorpionii vor avea ceva important de spus la servici, iar de trebuie sa faca balci, atunci sa faca! Cuvintele spuse cu tarie in fatza vor avea un efect de zile mari!

Cei din jurul sagetatorilor se poarta ca niste primadone. Sagetatorii vor vrea sa le inchida gura insa nu reusesc decat sa le dea ocazia sa se exprime si mai mult. E posibila o minivacanta romantica.

Partenerii capricornilor ascund cam multe insa ceva se petrece cu siguranta. Vor descoperi ei intr-o saptamana-doua. Incepe sa se prefigureze incet o noua relatie.

Varsatorilor li se spune ceva ce nu vor sa auda. Vor trebui sa hotarasca daca ii deranjeaza sau nu, sa chibzuiasca si sa nu traga concluzii pripite.

Pestii fac ceva ce altii nu pot face. Asa ca nu e cazul sa fie modesti. Creativitatea atinge cote maxime langa apa!

O saptamana excelenta va doresc tuturor nativilor!

05 July 2010

SAPTAMANA 5 - 11 IULIE 2010

Desi in vara aceasta sunt foarte ocupata si acord mai putina atentie blogului, nu pot sa nu nu postez despre atmosfera generala a acestei saptamani: este marcata de instabilitate, de sentimente de inferioritate, de energie prost directionata, de consecinte nefaste datorita unei slabe gestionari a vointei!

Luni Uranus intra in mers retrograd. Evenimentul nu va avea semnificatie imediata insa este de retinut faptul ca Uranus ajunge inapoi la gradul zero din berbec pe 14 august, un grad de PUTERE. Am mai vorbit de trecerea lui Uranus peste gradul zero din berbec intr-un alt articol. Uranus aduce instabilitate si trebuie sa ne asteptam ca lucrurile sa nu mearga asa cum ne-am propus.
Evenimentul principal al saptamanii il reprezinta eclipsa totala de soare din 11 iulie. Din Romania nu vom vedea cum se intuneca soarele dar in ceea ce priveste impactul global insa, acesta va fi mare! Este bine ca Taurii si Scorpionii sa nu semneze nimic in jurul datei de 11 si nici sa faca angajamente verbale, sa mai astepte o saptamana. Pestii vor primi cereri in casatorie. Pentru berbeci vor fi schimbari mari legate de casa, de domiciliu. Sa fie atenti la ce se spune!Gemenii vor face o cheltuiala mare sau vor gasi o noua sursa de venit. Racii au bine aspectat sectorul profesional si au sanse sa castige lupta pentru un nou loc de munca.