RSS

12 July 2010

HOROSCOP SAPTAMANA 12 - 18 IULIE 2010

La finele saptamanii trecute, pe 11, a fost eclipsa totala de soare. Multi dintre noi o vom resimti pe parcursul intregii saptamani. Vom simti ca ceva s-a incheiat si ca a inceput altceva. Oricum, ne va fi gandul la trecut, poate cu ceva regrete. Dar ce s-a facut e bun facut si trebuie sa mergem mai departe.

Nu va fi o saptamana spectaculoasa: Mercur e in leu si Venus in fecioara. Mercur e planeta comunicarii iar leul este un semn care poate fi arogant. Oamenii ar putea fi foarte siguri pe ei insisi si nu vor accepta alternative. In acelasi timp, Venus in fecioara ne poate face sa devenim mai critici si mofturosi iar acest lucru nu e de bun augur in relatiile personale. Desigur, doar nu ne putem astepta sa cucerim pe cineva daca nu ne imbracam si nu ne pieptanam ingrijit.

In privinta netivilor celor douasprezece zodii, pe scurt:

Berbecii se simt acasa acolo unde se afla si cei iubiti insa sa nu uite ca acestia pot avea uneori pretentii ridicol de mari!

Pentru tauri este o saptamana in care pot avea discutii serioase cu familia. Desi daca doresc sa ajunga undeva, vor trebui sa incerce sa linguseasa putin.

Gemenii au o parare buna despre ei insisi si vor vrea sa se auda vorbind mai mult decat vor vrea sa ii asculte pe altii. Colac peste pupaza, vor da glas si unor idei prostesti.

Eclipsa a avut loc in semnul racului. Pentru raci, lucrurile se schimba si, atunci cand vor iesi din "crusta", racii nu se vor recunoaste!

Leii vorbesc cu autoritate si forta si este evident ca stiu ce vorbesc. Daca vor sa cumpere haine, sa mearga pe la magazine pentru ca ar putea economisi o avere!

Venus, care le traverseaza semnul, le va face pe fecioare sa se simta bine in pielea lor si in mare forma. Dar sa nu judece lucrurile si oamenii dupa aparente.

Eclipsa care a trecut are impact asupra profesiei la balante. Nu vor mai lucra dupa metodele invechite si vor trebui sa invete aletele noi. Sa nu accepte compromisiuri.

Scorpionii vor avea ceva important de spus la servici, iar de trebuie sa faca balci, atunci sa faca! Cuvintele spuse cu tarie in fatza vor avea un efect de zile mari!

Cei din jurul sagetatorilor se poarta ca niste primadone. Sagetatorii vor vrea sa le inchida gura insa nu reusesc decat sa le dea ocazia sa se exprime si mai mult. E posibila o minivacanta romantica.

Partenerii capricornilor ascund cam multe insa ceva se petrece cu siguranta. Vor descoperi ei intr-o saptamana-doua. Incepe sa se prefigureze incet o noua relatie.

Varsatorilor li se spune ceva ce nu vor sa auda. Vor trebui sa hotarasca daca ii deranjeaza sau nu, sa chibzuiasca si sa nu traga concluzii pripite.

Pestii fac ceva ce altii nu pot face. Asa ca nu e cazul sa fie modesti. Creativitatea atinge cote maxime langa apa!

O saptamana excelenta va doresc tuturor nativilor!

0 comments: