RSS

26 July 2010

HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 IULIE - 1 AUGUST


Sub oricare semn v-ati fi nascut, fiti foarte atenti in aceasta saptamana, mai ales vineri si sambata. Lucrurile pot lua turnuri neasteptate, nervii vor fi tensionati.
De fapt, conform calculelor, vineri si sambata Marte se afla pe punctul de mijloc dintre Saturn si Uranus, aducand provocari, reactii sub imperiul primului impuls, frustrari, un risc mai mare decat de obicei de accidente si dezastre soldate cu pierderi fizice, revolta, violenta. Uranus se afla si el pe punctul de mijloc dintre Marte si Saturn, obliga la a face fata unor conditii ostile, dezavantajoase, aduce riscul de a fi prinsi nepregatiti, separare, pierdere, doliu. Saturn pe punctul de mijloc dintre Marte si Uranus pune la incercare puterea de a rezista, de a ne concentra in situatii extrem de dificile, incurca planurile, aduce mari riscuri de accidente. Astrologic vorbind, aceste aspecte reprezinta un adevarat cosmar iar vineri si sambata sunt cele mai periculoase zile din intreg anul! Fiti cu bagare de seama asadar.

Pe scurt, pentru nativii fiecarui semn:

Berbec
Marte intra in balanta, semn opus berbecului. Pana la jumatatea lui septembrie berbecii vor trebui sa faca un efort mai mare si sa asculte ce au si ceilalti de spus. Vineri si sambata, daca nu au rabdare, au toate sansele sa dea de necazuri mari.

Taur
Se poate avea incredere in tauri? Or fi ei bine intentionati insa, pe de alta parte, pot crea si incurcaturi! Se pare ca si partenerii taurilor nu vor fi in apele lor iar daca taurii nu pot face nimic sa ii ajute sa isi revina, ar fi mai bine sa se abtina.

Gemeni
Mercur intra in fecioara. Gemenilor le va merge mintea ca prasnelul insa se vor simti in mare forma in propriul camin sau intr-un loc izolat. Vor reusi sa isi rezolve cele mai grele probleme cu precizie de laser.

Rac
O saptamana tensionata. Marte, Saturn si Uranus fac un aspect problematic iar racii vor simti ca nu mai sunt stapani pe ceea ce se intampla in jurul lor. Poate e bine sa stea mai mult de vorba decat sa isi faca in continuare probleme.

Leu
Soarele le traverseaza semnul si vor fi favorizati spre deosebire de altii care cu greu reusesc sa realizeze cate ceva. Poate e cazul sa le ofere o mana de ajutor?

Fecioara
Mercur intra in semnul fecioarelor aducandu-le ocazia sa faca o impresie buna. Vor avea forta in cuvinte, vor avea initiativa. De asemenea, o problema mai veche incepe sa se amelioreze.

Balanta
Balantele se vor enerva. E posibil ca cei din jur sa nu fie atat de rezonabili pe cat se asteapta balantele dar, pe de alta parte, oare nu sunt si ele prea putin tolerante? Nu strica mai multa flexibilitate. E posibil ca partenerii sa nu se implice nici ei pe masura asteptarilor.

Scorpion
La jumatatea saptamanii Marte trece din fecioara in balanta. Scorpionii is vor pierde din vitalitate temporar iar vineri si sambata pot aparea adevarate probleme care vor trebui neaparat abordate dar nu in graba ci pe indelete!

Sagetator
Se anunta vesti bune in plan profesional. Sagetatorii stiu ce e de facut si vor dispune de toate argumentele necesare. Sa nu se teama de discutii pentru ca logica va fi punctul lor forte si ii va ajuta ca lucrurile sa se intoarca in favoarea lor.

Capricorn
Mare atentie! Poate fi o saptamana grea, cu multe intarzieri si fara niciun ajutor. Daca ceva le pare prea riscant, este indicat pentru capricorni sa nu se implice!

Varsator
Se apropie luna august si varsatorii vor vrea sa calatoreasca. Dar este oare cea mai buna idee? Cu cat pleaca mai departe de casa, cu atat sunt mai mari sansele ca ceva sa nu mearga bine. As recomanda sa nu se entuziasmeze foarte tare.

Pesti
Sa nu ii subestimeze pe ceilalti. Mercur intra in fecioara, semn opus pestilor, si aduc in viata acestora intalniri cu oameni inteligenti. Daca asculta ce au de spus, vor castiga; daca le ignora sfatul, vor ajuge sa se faca de ras.

0 comments: