RSS

14 July 2010

Madalina Manole - Analiza orara la cerere

In urma postarii de mai devreme, am primit o sumedenie de intrebari in privinta mortii Madalinei Manole (daca a fost clar sinucidere sau nu) si am hotarat ca la 12.30 pm sa ridic o harta orara.

Intrebare orara: s-a sinucis Madalina Manole?



Analiza hartii orare ridicata pentru 14 iulie 2010, 12.30 PM Ploiesti.

Am analizat pozitia planetelor in raport cu anumite stele si a anumitor puncte arabice din harta. Iata ce am descoperit:

In primul rand, luna este in conjunctie cu Alfard, cea mai stralucitoare stea din constelatia Hidrei. Este asociata otravurilor, intoxicarii. Mai indica si amenintarea sanatatii prin intoxicanti si stimulente.

Luna in conjunctie cu Adafera, o stea malefica asociata si ea cu pericole asociate otravurilor, intoxicantilor.

Mercur in conjunctie cu Asellus Australis: indica lipsa de teama cu tendinta de asumare a riscurilor pentru demersuri periculoase.

Jupiter in conjucntie cu Difda: indica inhibitii si constrangeri, de natura psihologica si fizica.

Punctul arabic al sinuciderii este la 26 de grade si 44 de minute in berbec, pe casa 1 - indica actiunea voita asupra propriului corp iar punctul arabic al posesiei de substante este la 16 grade si 18 minute in scorpion pe casa a 8-a, casa mortii. Este clar ca moartea a survenit prin introducerea de substante intoxicante cauzatoare de moarte in propriul corp. Mai mult, Marte, guvernatorul casei 1, se afla in casa a 6-a a sanatatii in fecioara si ne spune ca a fost rezervata in a vorbi despre problemele ei de sanatate care se poate sa fi fost de origine karmica. De asemenea, legat de starea ei de sanatate, Marte aici indica si evolutii bruste si dramatice!
Guvernatorul casei a 12-a - casa sinuciderii - Neptun, se afla in opozitie cu Luna, alti indicatori de natura negativa ai schimbarii drastice de dispozitie emotionala catre sinucidere. Aceasta opozitie mai arata si faptul ca tensiunile ei interioare ajunsesera sa se reflecte in corpul sau fizic prin reactii psihosomatice. Asadar, totul se leaga.

Doresc sa precizez ca analiza hartii poate continua oferind si alte indicii pe care nu le voi face publice din motive lesne de inteles, rezumandu-ma doar la a raspunde la intrebare.

Concluzia: a fost sinucidere!


Update la orele 16.00, la 3 ore de la postarea de mai sus:

"Pesticidul care s-a aflat în flaconul care a fost găsit lângă Mădălina Manole este Furadan, o substanţă foarte toxică pe bază de Carbofuran şi care, ingerat, produce blocarea unei enzime vitale şi foarte rapid decesul, spun anchetatorii.

Anchetatorii susţin că informaţiile pe care le au până în prezent conduc la ipoteza că artista şi-ar fi premeditat moartea, după tentativă eşuată de luna trecută. Astfel, în urma unei discuţii cu o prietenă, aceasta i-a adus pesticidul - Furadan (foto,medalion) - în urmă cu câteva zile, după cum anunţă Mediafax."


0 comments: