RSS

14 July 2010

REQUIEM MADALINA MANOLE

"Fata cu parul de foc". Ne-a fost draga multora dintre noi. Dar oare astrele i-au harazit aceasta soarta? Sa vedem ce spun...a mers pana intr-acolo incat sa isi ia viata cu buna stiinta?

Cel care guverneaza suicidul este Neptun care, la nasterea ei, se afla in scorpion. Stim foarte bine ca, printre altele, Neptun guverneaza intoxicatiile: cu alcool, droguri, medicamente! Scorpionul guverneaza obsesiile si extremele. Prezenta sa in Scorpion in harta natala a Madalinei indica predispozitia catre tentative pasive de sinucidere si alegerea medicamentelor/stimulentelor/intoxicantilor ca forma finala de eliberare.

Uitandu-ma la progresiile si directiile hartii ei natale, cele care dau evenimente de destin, ea s-a aflat sub influenta nefasta a unui careu dintre Neptun in tranzit si Saturn in progresie. Ce inseamna acest lucru: acest aspect (de durata!!!)i-a afectat atat sanatatea fizica cat si starea emotionala si psihologica. Este cunoscut faptul ca tranzitul acesta te face sa te simti instabil din toate punctele de vedere. Saturn, planeta limitelor, a structurilor pe care le cream in viata, difera foarte mult de Neptun, planeta care nu are granite, structura, planeta care ofera posibilitati nelimitate. Scopul lui Neptun aici a fost sa o determine pe Madalina sa isi schimbe conceptia despre realitate si sa ii arate o alta dimensiune a sa. Stim ca a suferit enorm in urma divortului de Serban Georgescu. Ea ar fi trebuit sa fie foarte flexibila si adaptabila pentru a beneficia de acest proces de schimbare. Majoritatea oamenilor insa califica aceasta perioada drept confuza, agitata, chiar deprimanta! Este de inteles pentru ca procesul de renuntare la o realitate sigura si familiara creaza sentimente de nesiguranta si vulnerabilitate. Chiar si la nivelul corpului fizic, tranzitul avertiza ca trebuia sa aiba grija mai multa de sanatatea ei in aceasta perioada pentru ca pot iesi la suprafata boli carora nu li se poate pune diagnostic imediat.

O a doua influenta asupra hartii ei a fost prezenta lui Neptun in tranzit in opozitie cu Soarele din directii, un aspect destul de greu care indica o sensibilitate, o fragilitate a corpului fizic in lunile in care actioneaza si indeamna la moderatie in privinta utilzarii de medicamente/stimulente/intoxicanti!

O influenta extrem de puternica a avut-o Luna Noua concomitent cu Eclipsa de Soare in Rac (semnul Madalinei)! Pot spune ca a fost chiar un element crucial si declansator pe fondul aspectelor de mai sus: i-a produs emotii extreme, hipersensibilitate, a avut impact asupra vointei, constiintei de sine, personalitatii si infatisarii ei! Nascuta pe data de 14, in apropierea datei eclipsei (11 iulie), a ajuns la concluzia ca timpul merge intr-o singura directie, nu este reversibil!

Dumnezeu sa o ierte!

0 comments: