RSS

05 July 2010

SAPTAMANA 5 - 11 IULIE 2010

Desi in vara aceasta sunt foarte ocupata si acord mai putina atentie blogului, nu pot sa nu nu postez despre atmosfera generala a acestei saptamani: este marcata de instabilitate, de sentimente de inferioritate, de energie prost directionata, de consecinte nefaste datorita unei slabe gestionari a vointei!

Luni Uranus intra in mers retrograd. Evenimentul nu va avea semnificatie imediata insa este de retinut faptul ca Uranus ajunge inapoi la gradul zero din berbec pe 14 august, un grad de PUTERE. Am mai vorbit de trecerea lui Uranus peste gradul zero din berbec intr-un alt articol. Uranus aduce instabilitate si trebuie sa ne asteptam ca lucrurile sa nu mearga asa cum ne-am propus.
Evenimentul principal al saptamanii il reprezinta eclipsa totala de soare din 11 iulie. Din Romania nu vom vedea cum se intuneca soarele dar in ceea ce priveste impactul global insa, acesta va fi mare! Este bine ca Taurii si Scorpionii sa nu semneze nimic in jurul datei de 11 si nici sa faca angajamente verbale, sa mai astepte o saptamana. Pestii vor primi cereri in casatorie. Pentru berbeci vor fi schimbari mari legate de casa, de domiciliu. Sa fie atenti la ce se spune!Gemenii vor face o cheltuiala mare sau vor gasi o noua sursa de venit. Racii au bine aspectat sectorul profesional si au sanse sa castige lupta pentru un nou loc de munca.

0 comments: