RSS

02 August 2010

HOROSCOPUL SAPTAMANII 2- 8 AUGUST

Marti si miercuri vom avea parte de multa agitatie. Jupiter face careu cu Pluto iar Marte aspecteaza ambele planete. Multi dintre noi vom simti imperios nevoia sa facem ceva. Orice am vrea sa facem, nu ne vom multumi cu locul doi. Putem deveni chiar si lipsiti de scrupule insa scopul NU scuza mijloacele!!!! Daca intindem coarda prea tare, avem toate sansele sa dam de necaz. Si chiar daca incercam sa ne vedem de treaba linistiti, tot vom avea parte de agitatie iar situatiile calme pot deveni incendiare in cateva secunde!

Berbec

Este bine ca berbecii sa nu isi puna in carca mai mult decat pot duce - desi au incredere in propriile forte, e posibil sa aiba nevoie si de ajutor. Cuvantul saptamanii: incredere.

Taur

Partnerii se simt inghesuiti la mantinela. Le e greu sa ajunga la un compromis si, in cel mai nefericit caz, o vor lua la fuga dar nu vor ceda. Incapatanarea specifica taurilor nu va fi cu nimic de ajutor in aceasta situatie.

Gemeni

E bine ca gemenii sa stea linistiti luni si marti, nu le merge mintea pe cat si-ar dori ei. Incepand de miercuri insa isi vor reveni si ii vor uimi pe cei din jur prin ascutimea mintii.

Rac

Ambitia e la cote mari, la fel e si dorinta de a avea realizari. Totusi lucurile sunt mult mai complicate decat par iar racii trebuie sa tina cont si de dorintele altora, nu tocmai ortodoxe! Se vor simti iritati daca stau prea mult acasa, cu familia.

Leu

Leii au planuri mari si vorbesc tot timpul despre ele. Trebuie sa aiba grija la detalii pentru ca ceea ce vor ei sa realizeze s-ar putea sa dureze mai mult decat au anticipat. Daca pleaca de acasa fara vreo tinta anume isi vor da seama ca tinta este de fapt...sa ajunga acasa nevatamati!

Fecioara

Fecioarelor le va fi gandul la servici si, daca se folosesc de toate resursele pe care le au la dispozitie, pot avea realizari notabile. Cineva o sa fie suparat in privinta banilor insa, cu vorba dulce, fecioarele vor restabili calmul.

Balanta

Relatiile pot fi tensionate pentru balante, mai ales la inceputul saptamanii. Partenerii vor spune clar ce vor iar balantele vor insista si ele sa fie ascultate. Cineva trebuie sa fie rezonabil, altminteri se anunta nori grei de furtuna!

Scorpion

Totul pare a se misca extrem de greu, pana si ceva banal poate parea extrem de important! Scorpionii vor trebui sa faca apel la simtul proportiilor. Cei care practica un sport sau fac munca fizica grea vor trebui sa isi cunoasca limitele!

Sagetator

Marte si Pluto il aspecteaza Jupiter, guvernatorul sagetatorilor. Sunt foarte ambitiosi si nu asteapta pe nimeni. Totusi lucurile nu sunt asa cum par si, daca nu sunt atenti, sagetatorii pot ajunge in situatii extrem de tensionate din care le va fi greu sa iasa.

Capricorn

Capricornii vor avea parte de cateva transformari care inseamna inceputul unui alt drum. Vor trebui totusi sa renunte la ceva - la o parte din stilul de viata actual care nu mai serveste niciunui scop.

Varsator

Varsatorii au multa treaba la inceputul saptamanii, mai ales acasa. Probabil e vorba de ceva curatenie... Vor trebui sa isi analizeze bine resursele financiare de care dispun - au sansa sa faca mai multi bani acum desi in trecut li se parea ca trebuie sa depuna un efort imens pentru aceasta.

Pesti

Situatia financiara necesita atentie urgent. Banii sunt importanti insa, in adancul sufletului, pestii nu sunt multumiti de situatia in care se afla. Totusi, sperantele lor de viitor nu sunt atat de deplasate precum cred ei.

0 comments: