RSS

23 August 2010

HOROSCOPUL SAPTAMANII 23 - 29 AUGUST 2010

Nu am multe de spus. Mercur, planeta comunicarii, este in mers retrograd. Si trebuie sa acceptam ca ritmul vietii va incetini. Nu va fi usor sa vedem rezultatele pe loc iar mesajele pot ajunge la alti destinatari.

Pe un ton mai optimist, vom avea ocazia - majoritatea dintre noi - sa revenim asupra a ceva ce am facut nu demult si sa verificam daca am facut bine. Si, daca trebuie sa schimbam ceva, sa o facem acum pentru ca ne va costa mai putin decat la sfarsitul anului!

Berbec

Berbecii se vor opri asupra lucurilor dezorganizate din viata lor. Ar dori ei sa puna pe altii sa le faca "curatenie" insa, sincer, daca te scarpini cu mana altuia... Mai bine sa se ocupe singuri de aceasta treaba, rezultatele vor fi fabuloase!

Taur

Taurii vor oscila intre a face si a nu face ceva. E drept, e vorba si de placere dar si de ceva riscuri in momentul de fata. Poate ar fi intelept sa amane momentul decat sa renunte. Spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti este motto-ul saptamanii.

Gemeni

Gemenii se gandesc serios la situatia de la servici si ceva pare sa ii deranjeze. Poate e cazul sa incline balanta mai mult catre familie? Sa faca ce le dicteaza inima!

Rac

Racii sunt prinsi intr-o valtoare de evenimente, calculeaza, isi fac planuri, dar hei, ce inseamna toate astea? Incotro se indreapta de fapt? Sa incerce sa vada imaginea de ansamblu pentru ca uneori poate fi mai importanta decat detaliile. Nu cumva ei nu vad padurea din cauza copacilor?

Leu

August se apropie de final si leii incep sa inteleaga din ce motive au ajuns in situatia financiara din prezent. Care probabil nu e asa buna cum si-ar fi dorit si se vad nevoiti sa faca economii. E bine sa inceapa sa le faca de pe acum, sa se scuteasca de zile negre mai tarziu.

Fecioara

Este luna plina in saptamana aceasta, exact in fecioara. Relatiile cu ceilalti vor atinge un prag critic si fecioarele vor trebui sa ia hotarari importante. Nu e loc de gluma: pe termen lung cinstea se va dovedi o calitate de pret in alegerea prietenilor.

Balanta

Ar fi spre binele balantelor sa nu se ambaleze prea tare. Nu cred ca e ceva ce trebuie neaparat facut acum asa ca e bine ca balantele sa se crute. In schimb pot sta linistite intr-un loc unde sa se relaxeze.

Scorpion

Cineva apropiat este pe punctul de a se razgandi si sa revina asupra a ceea ce a promis. Nu e cazul ca scorpionii sa se agite ci sa incerce sa inteleaga mai bine situatie.

Sagetator

Pentru sagatatori va fi greu sa duca la bun sfarsit ceva la servici. Nici nu vor primi ajutor si, orice ar face, li se va parea ca depun un efort enorm. Pe de alta parte insa vor avea si lucruri importante de invatat.

Capricorn

Vechile metode nu sunt neaparat si cele mai bune. Uneori mai trebuie si inventivitate. Daca abordeaza lucurile cum trebuie, capricornii se pot intrece pe sine!

Varsator

Varsatorii au sentimentul ca ceva e pe cale sa se incheie. Au tot amanat inevitabilul insa si-au facut un deserviciu. E mai bine sa se gandeasca la un plan pe care sa il puna in practica.

Pesti

Luna plina din aceasta saptamana (24) are influenta directa asupra acestor nativi. A venit vremea sa iasa la scena deschisa, sa spuna tuturor ce gandesc. Daca o spun fara ascunzisuri si din toata inima, e imposibil sa piarda!

2 comments:

Mariana said...

Bine te-am regăsit Liliana!
E asa bine,liniște și frumos aici în căsuța ta virtuala!
Noapte buna!

Liliana said...

Bine ai venit, pofteste pe la mine oricand doresti!