RSS

31 August 2010

LUNA SEPTEMBRIE DIN PERSPECTIVA ASTROLOGULUI

Socot ca aceasta luna este importanta, atat pentru individ cat si pentru colectivitatea din care face parte. Multi dintre noi vom ajunge la concluzia ca nu ne mai putem preface ca stim ce se intampla in lume. Schimbarile politice ne afecteaza pe majoritatea iar previziunile economice sumbre ne fac sa ne gandim cu ingrijorare la viitor.

Cel mai important eveniment astrologic al lunii este revenirea lui Jupiter in zodia pestilor unde va face in curand conjunctie cu Uranus. Va ajunge astfel in prim plan conceptul de libertate, odata cu constientizarea faptului ca ea, libertatea, are un pret! Care, in cazuri extreme, poate insemna privarea de libertate sau sacrificiul suprem.

Desi in general conjunctiile lui Jupiter cu Uranus sunt de bun augur, cea din 18 septembrie are loc aproape de Scheat, o stea fixa cu reputatie proasta, adesea asociata dezastrelor, in mod deosebit cele cauzate de apa. Asa ca, de la jumatatea lunii, este bine sa ne gandim de doua ori inainte de a calatori pe apa. Iar cine locuieste in zone inundabile, este bine sa ia masuri suplimentare.

Cea mai periculoasa parte a lunii septembrie o reprezinta intervalul cuprins intre 21 si 23. In 21 Soarele intra in opozitie cu Jupiter iar acest aspect este asociat eruptiilor/exploziilor de tot felul precum si unor defectiuni bruste cu urmari catastrofice. Mai este si luna plina, foarte aproape de echinoctiul de toamna. Iata asadar o perioada cu incarcatura puternica in care va trebui sa fim foarte atenti.

Pentru dna S. din Tulcea, horoscop personal pentru luna septembrie:

E posibil ca la inceputul lunii sa nu va simtiti sigura pe dvs. Stiti ca aveti multa treaba de facut dar nu prea stiti de unde sa incepeti. Nu e cazul sa intrati in panica: lucrurile vor merge cu siguranta in directia buna.

In prima saptamana nu veti reusi sa faceti prea multe. Puteti in schimb sa va bucurati de compania prietenilor sau sa va relaxati.

Lucrurile incep sa se schimbe incepand cu 8 septembrie: in primul rand va fi luna noua iar in al doilea rand Venus intra in semnul dvs. Ce inseamna: luna noua aduce schimbari importante in viata dvs sociala. Veti cunoaste persoane noi care va vor sprijini! In acelasi timp, e posibil sa ajungeti la concluzia ca, in trecut, unii prieteni v-au tinut pe loc si nu ati reusit sa realizati mare lucru. Schimbarea semnului lui Venus este si ea de mare importanta pentru ca va sta in Scorpion pana la inceputul lui noiembrie si, pana atunci, veti dobandi puterea emotionala care v-a lipsit in ultima vreme. Sa nu va surprinda daca viata dvs amoroasa va capata o amploare deosebita: ii va fi aproape imposibil cuiva sa reziste magnetismului dvs! In 9 septembrie Marte il aspecteaza pe Neptun. Desi exista un potential mare de confuzie, este bine sa va mentineti constiinta treaza ca sa nu fiti purtata de evenimente fara niciun control. De asemenea, Marte intra in Scorpion si ramane in acest semn pana la finele lui octombrie. Cu Venus is Marte de partea dvs, veti constata imbunatatirea vietii amoroase in mod spectaculos!

In privinta altor tipuri de parteneriate, va veti consolida pozitia si nu ezit sa va sfatuiesc sa luati initiativa. Totusi, profesional vorbind, trebuie sa pastrati anumite secrete, cel putin incepand cu 23 septembrie. Nu e cazul sa impartasiti anumite lucruri nimanui, altminteri veti intampina piedici si nu ajungeti nicaieri.

0 comments: