RSS

18 August 2010

SAPTAMANA IN CURS PENTRU PRIETENI

16 - 22 AUGUST

In aceasta saptamana avem activitate planetara intensa. Jupiter face opozitie cu Saturn iar Saturn face careu cu Pluto. Iata asadar doua aspecte foarte stresante. Multi dintre noi vom simti ca "fierbem". Va trebui sa intelegem ca nu putem face totul si, in plus, va trebui sa cautam sa vedem care sunt piedicile.

Din punct de vedere politico-economic, aspectul Jupiter-Saturn aduce in opozitie optimistii si pesimistii. Se va imbunatati situatia economica sau va fi mai rau?
Aspectul Jupiter-Saturn nu dureaza doar o zi ci reflecta de fapt timpurile in care traim, in 2010 si 2011. In general vorbind, a venit vremea sa vedem realitatea si sa sa facem tot posibilul sa depasim neplacerile din trecut. Doar atunci ne vom putea crea si viitorul.


SCORPION
Venus se apropie de conjunctia cu Marte, planeta guvernatoare a scorpionilor. Asa ca se vor simti sexy si vor avea un magnetism extraordinar. Atentie insa sa nu li se urce la cap!

TAUR
O saptamana in care taurii sunt cu capul in nori. Ba sunt si nostalgici si viseaza la lucruri care au putine sanse de a se implini. E momentul sa revina cu picioarele pe pamant si sa se concentreze asupra a ceea ce se poate realiza in lumea tangibila.

0 comments: