RSS

27 September 2010

Horoscop personal pentru Y pe luna octombrie

Luna incepe cu o conjunctie Soare-Saturn chiar in semnul tau. Este o influenta cat se poate de serioasa, care tine sa iti aminteasca de obligatiile pe care le ai. Si presupun ca aceste obligatii sunt legate de oameni. Ai facut promisiuni, i-ai facut pe oameni sa astepte, iar acum este important sa te tii de cuvant. Este adevarat, ce ai de facut poate fi plictisitor, insa, printr-o abordare responsabila, norocul ti-l vei face singura. Si nu uita sa ii tratezi pe ceilalti cu respect si nu de sus pentru ca de acelasi respect vei avea parte. Sau nu.


In 3 octombrie ajunge si Mercur in semnul tau si sta pana pe 20 octombrie. Vei fi in mare forma intelectuala si vei putea comunica foarte bine.

Lucrurile vor se vor aranja si mai bine odata cu luna noua din 7 octombrie, cand vei incepe sa te concentrezi asupra a ceea  ce este important. Va trebui sa tii cont si de ceilalti insa, totodata, va trebui sa tii cont si ca esti fata in fata cu destinul. Se pare ca ceva trebuie facut neaparat si, intr-o saptamana sau doua dupa luna noua, vei reusi sa faci lucrul respectiv.

Nu la fel de stralucite sunt finantele. Aici te indemn la prudenta. Chiar daca esti absolut sigura de ceva anume, este foarte posibil sa te inseli din lipsa unor inflormatii complete! Asadar, atentie mare la negocieri: sansele sa castigi sunt minime si poti cadea usor victima unor siretlicuri. Asa ca nu crede ce ti se spune ci verifica de 100 de ori daca este nevoie!

0 comments: