RSS

09 September 2010

VENUS IN SCORPION - DE RAU AUGUR?

Ieri, 8 septembrie 2010, Venus a trecut din balanta in scorpion si, cu exceptia unei scurte pauze, va sta sub acest semn pana la anul, pe 6 ianuarie. Spun scurta pauza pentru ca intre 8 si 20 noiembrie va fi in mers retrograd si va reveni in balanta.
Nu va voi plictisi cu lirica tematicii lui Venus, planeta dragostei, care trece prin scorpion. Nu va voi entuziasma spunandu-va ca vai, cat de minunat e sa fie Venus in scorpion, cata emotie, cata pasiune...pentru ca realitatea este alta. Scorpionul este cel mai neinspirat semn in care se poate afla Venus – in jargonul astrologic, scorpionul este semnul in care Venus se afla in detriment. Oamenii nascuti cu Venus in scorpion au trairi sufletesti intense insa uneori le este greu sa le  exprime in mod constructiv. Venus este planeta frumusetii si, cata vreme sta in scorpion, nu ar trebui sa ne implicam in activitati legate de moda si decoratiuni, de infrumusetare la modul invaziv, sa nu cumparam haine scumpe. Putem sa o facem intre 8 si 30 noiembrie, cand Venus intra din nou in balanta. Daca nu, este bine sa asteptam pana la anul. Venus mai guverneaza si banii. Si cat sta in scorpion, e posibil ca banii sa ajunga in centrul atentiei ca si problema. Iar daca lucrurile par calme la suprafata, cu siguranta sunt tulburi in adancuri.

Evident, trecerea lui Venus prin semnul scorpionului nu va afecta pe toata lumea la fel. Aceasta trecere are loc in fiecare an si de regula scapam vii si nevatamati in urma ei.

0 comments: