RSS

10 November 2010

HOROSCOP TRAIAN BASESCU - ESTE BOLNAV?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare se analizeaza mai intai harta natala unde se vad predispozitiile nativului catre o anumita boala. Am realizat si harti cu tranzitele si progresiile la data de 10 noiembrie 2010 pentru harta natala a dlui Basescu:



.
Analizand harta natala se observa ca Uranus, care guverneaza casa a 6-a, a bolilor, se afla in casa a 10-a, in detriment (in semnul racului) si in conjunctie cu Luna Neagra tot in Rac. Iata asadar un indiciu puternic in privinta unui metabolism deficitar cu evolutii bruste si imprevizibile dar si a unor probleme pe sistem nervos cu aceleasi manifestari uraniene, necontrolate si irationale. In trigon cu Uranus este Soarele in casa a 2-a, casa venusiana, care ne da indicii despre predispozitia catre excese alimentare sau alcoolice cauzatoare de boli de rinichi, ficat si boli ale sangelui inclusiv diabetul, plus boli ale glandei tiroide. De aici problemele metabolice amintite. Nu pot sa nu ma uit la Marte in conjunctie cu ascendentul, care predispune la inflamatii, hemoragii, tensiune dar si la interventii chirurgicale. Si cum Marte este conjunct cu Venus, interventia chirurgicala este indicata la nivelul partii de corp guvernata de Venus, respectiv gatul/tiroida.
Pe de alta parte, Uranus se afla in careu Jupiter, la randul sau in careu cu Luna si in opozitie cu Saturn. Este un stigmat clar al metabolismului ficatului:  Saturn in aceasta configuratie ne indica posibile obstructii, blocaje, la nivelul ficatului. Careul Jupiter-Luna vorbeste de un ficat lenes cu acumulari de toxine.
Analizand tranzitele, bolile metabolice si de ficat ale presedintelui tarii sunt activate din 23 iulie, de cand Jupiter a intrat in mers retrograd, pana pe 18 noiembrie. Activarea acestor boli este indicata si in progresii, unde Jupiter progresat face conjunctie cu Jupiter natal!!! Iar in harta tranzitelor, Jupiter in tranzit in casa a 7-a, foarte aproape de o conjunctie cu Jupiter natal!!! Dupa intrarea in mers direct a lui Jupiter, in 18 noiembrie, pronosticul unei ameliorari in scurt timp este rezervat datorita Lunii Negre in Pesti de pe casa bolilor, foarte aproape de o conjunctie cu descendentul, precum si Luna si Saturn in tranzit care activeaza  Luna si Saturn natale. Iata asadar o perioada dificila cu evolutii imprevizibile pentru sanatatea primului om al tarii. Din motive lesne de inteles nu voi face alte comentarii, am evidentiat insa pe harta tranzitelor si a progresiilor, pentru cunoscatori, aspectele care contin si alte indicii.  

0 comments: