RSS

04 October 2012

SATURN IN SCORPION

In 17 mai 2011 scriam despre intrarea lui Saturn in scorpion de anul acesta: http://vorbalilianei.blogspot.ro/2011/05/saturn-in-scorpion-din-2012.html

Cum Saturn va intra in scorpion pe 6 octombrie, mi-am propus  sa dezvolt putin subiectul. Asadar, Saturn va tranzita semnul scorpionului pana pe 24 decembrie 2014 cand va intra in sagetator.
Aceasta va fi probabil perioada cu consecinte dintre cele mai nefaste asupra vietii oamenilor. Pluto este in capricorn pana in 2024. Cum Saturn este guvernatorul capricornului, tranzitul lui Pluto capata valente saturniene. Tranzitul lui Saturn in scorpion are loc in semnul lui Pluto si este conditionat de caracteristici plutoniene. Cand doua planete se afla una in semnul celeilalete, se spune ca se afla in receptie mutuala. Saturn si Pluto in receptie mutuala sugereaza ca omenirea se va confrunta cu grave situatii DE VIATA SI DE MOARTE.

Probabil cea mai serioasa este problema poluarii nucleare radioactive. Suportam si azi consecintele megadezastrului de la Fukushima: nu am scapat de otrava din oceane si din atmosfera iar potentialul cauzator de moarte prin cancer in urmatorii ani este extrem de mare. (Avem lectia istorica Cernobil.) Daca nu se gaseste o metoda de neutralizare a izotopilor radioactivi care se raspandesc in toata luma, vor muri milioane de oameni.
Mai alarmant este faptul ca vor mai fi eruptii vulcanice, tornade, furtuni, cutremure si tsunami care vor provoca topirea elementelor din reactoarele nucleare de pe tot cuprinsul globului. Multe dintre aceste reactoare au durata de viata depasita si reprezinta deja un pericol. De cand cu dezastrul de la Fukushima nu s-a facut nimic pentru imbunatatirea conditiilor de siguranta in industria nucleara. Se pare ca supravietuirea rasei umane pe pamant nu reprezinta o prioritate pentru cei care conduc lumea.

Saturn in scorpion in receptie mutuala cu Pluto in capricorn va aduce caderea multor guverne, a megafirmelor, bancilor si a altor institutii financiare. Structura economica mondiala si institutiile bancare vor continua sa se destrame. Destramarea economiei globale a fost de fapt pusa la cale de cohorta elitista a bancilor centrale. Acesti oameni cred ca, daca prabusesc economia, pot ulterior poza in salvatori pentru ca apoi sa isi instaureze propria dictatura economica, politica si militara. Ce nu inteleg acestia (sau ignora in mod deliberat) este ca si ei insisi vor suporta consecintele a ceea ce fac in momentul de fata.
Scorpionul si guvernatorul acestuia, Pluto, sunt asociati puterilor oculte, mortii, renasterii, impozitelor, asigurarilor, institutiilor economice mari si tehnologiei nucleare.

Structurile vechi aflate la putere in lume incep sa se destrame. Nu putem sa nu observam ca “alesii” intra in panica si sunt disperati, motiv pentru care iau masuri disperate. Devin din ce in ce mai evidente atacurile acestora asupra drepturilor si libertatilor oamenilor. Si asta se intampla pentru ca, la nivel mental si spiritual, au pierdut controlul. In urma acestor actiuni din partea guvernelor inca la putere, procesul de trezire a constiintei colective se va accelera exponential si va da nastere la reactii violente de proportii in intreaga lume.
Latura intunecata a combinatiei Saturn-Pluto este fara indoiala cea mai nefasta combinatie din astrologie. Coruptii care domina institutiile economice, politice, militare si religioase ale lumii precum si elita care ii controleaza pe acestia din umbra vor lupta pana la ultimul ca sa isi mentina averile, puterea si prestigiul. Atitudinea lor este extremista: ori detin puterea in lume ori distrug lumea. De fapt ei sunt doar marionete in mana unor puteri oculte (Saturn-Pluto) care doresc sa controleze lumea si resursele acesteia. Vom asista la eliminarea elitistilor in momentul in care nu vor mai fi de folos puterilor oculte.

Scorpionul si Pluto sunt asociati distrugerii formelor de manifestare invechite, care nu mai servesc niciunui scop astfel incat energia eliberata prin distrugerea vechilor forme sa creeze noi forme adaptate procesului evolutiv. Acest fenomen se observa si in procesul de reincarnare. Acelasi proces este valabil si pentru bani, sisteme economice, civilizatii, guverne, natiuni si imperii, care parcurg un ciclu de nastere, crestere, maturitate, declin, moarte si renastere. Acestui proces natural i se supun si structurile politico-economice care conduc lumea de ceva vreme. Ceea ce puterile oculte numesc noua ordine mondiala este de fapt o veche ordine mondiala feudala si parazita, care se zbate acum pe patul de moarte.

Saturn in scorpion coincide cu perioada careurilor Uranus-Pluto care se formeaza intre 2011 si 2015. Am vorbit in mai multe postari despre implicatiile acestor careuri Uranus-Pluto. De ce se intampla in acest interval scurt – dar istoric! – va depinde viitorul omenirii pe aceasta planeta. Saturn in scorpion reprezinta cea mai grea, periculoasa, dureroasa si distructiva perioada a bataliei finale dintre fortele binelui si ale raului pe pamant. Omenirea va trebui sa treaca prin valea umbrei mortii daca vrea sa ajunga sa vada renasterea propriei culturi si civilizatii.

0 comments: