RSS

04 December 2013

TENDINTE ASTROLOGICE LA NIVEL MONDIAL PENTRU ANII 2015, 2016, 2017 - PARTEA I

Revin astazi cu o editie de final de an.

La anul, in aprilie si mai, ne asteptam la configuratii planetare mai puternice, respectiv se va forma marea cruce cardinala. In perioada ramasa pana atunci lumea va descoperi adevarul din spatele deceniilor de coruptie, furt, minciuna si crima.
Dupa marea cruce cardinala din 2014, urmeaza partea de mijloc a decadei, care necesita o atentie deosebita din partea celor care doresc sa treaca de aceasta perioada fara sincope majore, avand in vedere configuratiile planetare care urmeaza.
Pana la finele anului 2014 si inceputul lui 2015 multi vor vedea semnele a ceea ce urmeaza sa analizez in continuare. 
In prezent, in prim plan se afla Jupiter, Saturn si Neptun. Jupiter se afla in rac, Saturn in scorpion si Neptun in pesti. Jupiter iese din semnul racului in iulie 2014 si intra in leu iar Saturn isi va continua trecerea prin semnul scorpionului. In 2015-2016, Jupiter si Saturn vor forma careuri pe semne fixe si mutabile. Careurile fixe sunt de rau augur iar cele mutabile sunt si mai rele, indicand probleme serioase pentru economiile multor state in recesiune cat si un declin social major. Odata cu miscarea planetelor exterioare, atmosfera se schimba dramatic pana in septembrie 2015. Pionul principal este Jupiter, deoarece tranzitul sau prin semnul racului, leului, fecioarei si al balantei pana in 2017 pune "sare pe rana". De asemenea, cunoasterea aspectelor pe care le face Jupiter in acest rastimp, ne permite sa ne pregatim si sa reducem efectele tranzitelor planetare atunci cand au loc. 

ANII 2015, 2016 SI 2017 PE SEMNE MUTABILE
 
Incepand cu a doua jumatate a lui 2013, in 2014 si prima jumatate a lui 2015, economistii si politicienii vor spune ca in acesti ani s-a inregistrat crestere economica. In prezent insa oamenii nu simt niciun fel de redresare economica: inca exista somaj la cote mari, mai ales in randurile tinerilor, inca se taie din salarii si pensii si cresc tarifele la utilitati, preturile la mancare, transport etc. Sanse sa fie mai bine curand nu sunt. Este bine sa ne pregatim, sa economisim, sa punem de o parte resursele de care vom avea nevoie in perioada 2015-2017. Este vorba de 20 de luni, din septembrie 2015 pana in 2017. Nodurile lunare vor trece pe axa fecioara-pesti in 12 noiembrie 2015 pana pe 9 mai 2017.  Va fi o perioada irationala, ciudata, grea. Va fi si mai grea pentru cei nepregatiti. Multi nu isi vor reveni dupa aceea si vor fi nevoiti sa intampine urmatorul deceniu in conditii sumbre de trai. Nici cei din mediul de afaceri nu vor fi scutiti de greutati economice si financiare. 
Pana la aceasta perioada caracterizata de semne mutabile mai sunt doi ani si se vor fi implinit aproape sapte ani de la criza economica din 2008 iar lumea va fi trecut de marea cruce cardinala din primavara lui 2014 care va aduce un alt val de turbulente. Apoi urmeaza, in a doua jumatate a lui 2014, tranzitul lui Jupiter in leu, pana in august 2015.
Tranzitul lui Jupiter in leu este inselator:
Guvernat de Soare, semnul leului arata ca in 2015 va fi mult mai cald decat normal, se anunta valuri de caldura si seceta. Va fi o vara prelungita. 2015 este penultimul an de incalzire globala. Pana la finele lui 2017 va incepe oficial racirea globala. Atmosfera "de sarbatoare" adusa de Jupiter in leu, la care se adauga Venus si Marte tot in leu, este incununata de un sentiment de condescendenta iar "petrecerea" sfarseste prost la sfarsitul verii lui 2015, si, din cate vad eu, aduce direct o perioada de depresie economica si sociala mult mai profunda, care va dura tot anul 2016.


0 comments: