RSS

15 May 2017

ATACURILE INFORMATICE DIN MAI 2017 DIN PERSPECTIVA ASTROLOGICA

Spuneam inca din 2011 pentru anul 2012: "Toate acestea par sa prefigureze un atac informatic de proportii pe internet. Cel mai probabil scenariu este acela in care se va inscena un atac informatic sub pavilion fals, orchestrat din umbra de catre marile elite. Se va da vina pe hackeri, pe revolutionari si pe alte tari drept motiv pentru a cenzura si inchide internetul. S-a demonstrat ca hackerii pot patrunde in calculatoarele armatei si ale altor institurii de importanta strategica." Iar acum Microsoft ofera un "pachet de protectie utilizatorilor". Mai sa fie...
In aceste zile se repeta acele configuratii planetare din 2012 (Harta de mai jos ridicata pentru atacul cibernetic din 13 mai 2017, prezinta Mercur stationar direct - inca mai are influenta mersului retrograd, in Berbec, in conjunctie cu Uranus tot in Berbec si in careu cu Pluto in Capricorn !!!)
Ce mai spuneam:
"Deja s-au creat virusi care sa invadeze sistemele informatice ale unor tari, in diverse scopuri. Astfel de virusi ar putea fi folositi si in cazul unui atac informatic orchestrat din umbra si impotriva noastra. O alta varianta posibila este ca aceste elite sa permita un atac informatic de care au cunostinta si astfel sa gaseasca motive sa opreasca internetul. Aceste aspecte au loc cu Mercur si Uranus in berbec, o zodie guvernata de Marte si asociata razboiului si agresivitatii in astrologie. Mercur este asociat comunicarii si activitatilor mentale, schimbului de informatii si echipamentelor de comunicatii. Uranus este asociat tehnologiei electronice - in mod deosebit tehnologiei informatice legata de internet. In simbolismul astrologic, Mercur in conjunctie cu Uranus in berbec si in careu cu Pluto in capricorn sugereaza o amplificare de proportii a razboiului informatic cu posibilitatea derularii unui episod dramatic de importanta istorica mondiala. Un astfel de episod va incepe sa se deruleze brusc - activitate tipic uraniana.
Din punctul de vedere al elitistilor, un atac informatic are mai multe avantaje decat un atac armat sub pavilion fals. In primul rand ca are efecte concomitent in toate partile lumii si se poate desfasura cu aceeasi intensitate. Se poate lansa de oriunde din lume sau din mai multe locuri odata. Spre deosebire de un atac militar violent, atacul informatic are efecte puternice care nu se limiteaza la tara si regiunea geografica unde apare. Intrerupe caile de comunicatii, afecteaza comertul si creaza confuzie (stare tipica lui Mercur retrograd) in intreaga lume. Astfel, ar putea contribui la precipitarea crizei economice globale si la prabusirea burselor, situatii care ar reprezenta ocazia perfecta pentru instaurarea dictaturii economice mondiale si a unui guvern mondial controlat de elitisti. De multa vreme acesta este scopul conspiratorilor care vor sa instaureze noua ordine mondiala. In momentul de fata actiunile la burse cresc si scad de la o zi la alta. Cei din interior fac bani si cand cresc actiunile dar si cand scad si astfel sug bani din economia generala. La un moment dat vor da startul colapsului economic mondial creindu-si terenul pentru instaurarea disctaturii mondiale si a statelor politienesti, lucruri pe care le planuiesc de multa vreme."

0 comments: