RSS

22 March 2020

Racirea Globala, Coronavirus Romania 2020

Nu am mai scris demult, dar, in lumina noilor evenimente, as dori sa spun cate ceva. Traim acum in timpuri istorice, aduse de tranzitele planetare majore, inclusiv pandemia de coronavirus din Romania in 2020.

Ce se intampla este foarte real si am tot scris despre acest moment.
In lunile si in anii urmatori, multi vor considera anul 2019 ca fiind punctul de cotitura al noului deceniu.

Ce ne asteapta?

Acesta noua decada incepe cu echinoctiul de primavara care, oficial, este inceputul noului an solar din 2020.
Noul an solar din 2020 a sosit joi, 19 martie, ziua si noaptea fiind aproape egale in ambele emisfere ale Pamantului.
Si chiar daca este un moment trist si ne confruntam cu raspandirea pandemica a coronavirusului, urez cu optimism tuturor - „Un An Nou fericit!”
Primavara a venit, de asemenea, devreme, conform prognozei. Iar pentru cei care vor sa stie cand vine primavara, ii rog sa fie atenti la liliac. In fenologia astrologica, inflorirea liliacului inseamna ca a venit primavara.
In perioada de criza a pandemiei coronavirusului este foarte important sa fim informati pentru a putea lua decizii importante. Cunoasterea este putere, nu?

Unde s-a raspandit Coronavirusul?

Coronavirusul COVID-19 si-a aratat raspandirea virala puternica in regiuni si orase DOAR pe o banda ingusta de clima / temperatura de la est la vest de la 30 la 50 de grade latitudine nordica (banda galbena!!!) .



Aceasta banda evidentiata cu galben are o clima si temperaturi similare, cuprinse intre 5 pana la 11 grade Celsius si 47% pana la 79% umiditate.

Va rog sa va uitati pe imaginea de mai sus care confirma acest fapt.

Care este situatia in momentul actual?

Incepand de joi, 19 martie, se estimeaza ca vor exista aproape 219.000 de cazuri „oficiale” de coronavirus la nivel mondial - inclusiv peste 8.900 de decese cauzate de acest virus.
Se pare ca din 19 martie  au fost raportate peste 20.000 din aceste cazuri in ultimele 24 de ore - cu noi cazuri aparute zilnic.
Daca este sa dam crezare stirilor din China, atunci, potrivit transmisiilor locale, cazurile de acolo  au scazut la aproape zero. Desi am serioase dubii. 
Blocarea Italiei va fi extinsa dincolo de data de 3 aprilie 2020, deoarece numarul deceselor va creste intr-un ritm record. Datele de la agentia de protectie civila din Italia coroborate de catre Johns Hopkins University au prezentat o crestere dramatica a numarului de decese zilnice.
Numarul total de cazuri confirmate in Italia continua sa creasca.
Numarul infectiilor a crescut.
Lombardia, o regiune bogata din nordul Italiei, unde se afla centrul financiar al tarii, Milano, este locul in care a inceput epidemia coronavirusului din Italia. Ramane de departe regiunea cea mai afectata de virus.
Acest lucru este urmat de alte mii de cazuri in Emilia-Romagna si in Veneto, raportate de agentia de protectie civila din Italia.
Spitalele din regiunea Lombardia - epicentrul focarului de coronvirus - ajung la punctul in care oficialii spun ca este posibil sa nu poata trata niciun caz nou de virus din cauza supraaglomerarii.
Intre timp, Germania, Iranul si Spania au raportat peste 12.000 de cazuri fiecare - iar alte zeci de tari au confirmat intre 1.000 pana la 10.000 de cazuri fiecare.

Pana in prezent, virusul Wuhan a ajuns in 172 de tari si teritorii.

Un alt eveniment legat de acest lucru este modul in care coronvirusul face ravagii prin spitale si unitatile spitalicesti din toata emisfera nordica in acest moment.

Va rog sa va rugati pentru varstnici, familiile lor si pentru tot personalul medical si personalul din cercetare care se ocupa de acest patogen viral mortal.

Acum, in ceea ce priveste acest focar de coronavirus, noi, intr-adevar, avem tranzite astrologice nefavorabile de la aparitia coronavirusului.

Am subliniat acele tranzite planetare de nenumarate ori pentru cei care mi-au citit prognozele despre clima / vreme, geopolitica, pietele financiare, cultura, societate in general si despre epidemii si pandemii.

Aceasta pandemie virala a coronei se reflecta astrologic in special in cazul tranzitiei lui Mercur, debilitat in prezent, in semnul Pestilor, pana in 9-10 aprilie.

Ce inseamna?

Pe scurt, inseamna ca ne putem astepta, pana atunci, la un numar tot mai mare de infectii si la raspandirea pandemiei in cadrul comunitatilor, in special in ceea ce priveste clima si vremea - dar dupa aceasta perioada nu ne putem considera, inca, feriti de pericol. Ceea ce avem nevoie este ca temperaturile si vremea sa se incalzeasca si sa fie mai mult soare pentru a scapa de actuala pandemie virala.

Va voi arata acum de ce, din nou. 

Ce se intampla cu pietele financiare?

In aceasta saptamana, liderii natiunilor vor continua sa lupte pentru a calma pietele financiare mondiale afectate de panica.

Acestea vor pompa cantitati masive de lichiditati in sistemul financiar pentru a nu se prabusi pietele, ceea ce este o masura inteleapta.

Cu toate acestea, investitorii manipulati emotional in intreaga lume vor continua sa descarce activele, deoarece vor trece la toate numerar din cauza pandemiei coronavirusului.

Coreea de Sud a avertizat cu privire la o criza globala de credite si a spus ca a creat fonduri de criza pentru a stabiliza pietele financiare.

Banca Centrala Europeana a lansat noi achizitii de obligatiuni in valoare de 750 de miliarde de euro (817 miliarde de dolari) in cadrul unei reuniuni de urgenta, miercuri tarziu, pentru a preveni recesiunea europeana.

In Marea Britanie, se pare ca lira britanica GBP = D3 s-a dus la cel mai scazut nivel fata de dolar din 1985, intrucat guvernatorul Bancii Angliei, Andrew Bailey, a spus ca nu va exclude nimic atunci cand a fost intrebat despre tiparirea banilor pentru a-i da persoanelor fizice.

Marea Britanie a ordonat inchiderea tuturor scolilor incepand de vineri, 20 martie, deoarece numarul de cazuri de coronavirus confirmate in Marea Britanie a crescut cu 48% miercuri.

Australia tocmai a facut o miscare istorica pentru a reduce ratele dobanzilor pentru a doua oara intr-o luna.
Lucrurile sunt si mai rele pentru China; intrucat economia Chinei va scadea la fel de mult cu 45% dupa ce se spune si se va face.

De asemenea, spun tuturor ca este doar o chestiune de timp inainte ca Bursa de la New York sa fie nevoita sa restrictioneze toate tranzactiile fizice odata cu raspandirea coronavirusului - cel putin deocamdata.

Unde sunt focare COVID-19?

Grand Est, Franta - 48.6998 ° nord

Bergamo, Italia - 45.6983 ° nord

Teheran, Iran - 35.6892 ° nord

Wuhan, China - 30.5928 ° nord

Daegu, Coreea de Sud - 35.8714 ° nord

Hokkaidō, Japonia - 43.2203 ° nord

Seattle, SUA - 47.6189 ° nord

Statul Washington, SUA - 47.7511 ° nord

New York, SUA - 40.7128 ° nord

Cele mai multe focare COVID-19 sunt, de asemenea, in aceeasi banda de temperatura, care este de aproximativ 0 pana la 10 grade Celsius.

Asteptati-va ca si la noi sa fie aer mai rece si mai uscat la sfarsit de saptamana si inceputul saptamanii urmatoare primului weekend al primaverii 2020 (21-22 martie).

Aerul mai rece a ajuns in tara vineri, 20 martie.

In weekendul 21-22 martie, aerul rece descendent a slabit riscul aparitiei vremii severe si vom fi surprinsi de temperaturi mai crescute incepand de miercuri, 25 martie, pana vineri.

Ce urmeaza?

Asadar, aceste temperaturi contrastante vor continua sa creeze probleme in tratarea coronavirusului.

Este important sa va imbracati bine si sa fiti constienti de necesitatea de a continua sa va intariti imunitatea si sa va spalati pe maini, practicand o igiena foarte buna, deoarece prea multe persoane sunt in carantina.

Amintiti-va ca, desi oamenii sunt speriati de virusul COVID-19; el este ca si alte tipuri de virus care provoaca gripa.

Aceasta este veriga slaba a virusului care poate fi distrusa cu sapun. Acesta este si motivul pentru care spalarea mainilor este vitala in contentia si distrugerea virusului.

La fel si curatarea aerului cu dezinfinanti - in special folosind apa de trandafiri si agenti puternici anti-bacterieni si antivirali, care nu dauneaza oamenilor si animalelor de companie.

Stiti ca acesti virusi care provoaca gripa sunt sensibili la caldura si acest lucru se poate dovedi observand cum numarul de cazuri COVID-19 scade pe masura ce va apropiati de  ecuatorul Pamantului, chiar si in randul oraselor care sunt foarte populate.

Toate natiunile care au vreme tropicala si care observa cazuri de COVID-19 se confrunta cu faptul ca oamenii infectati au intrat in aceste regiuni - cu toate acestea, virusului nu ii plac regiunile calde si lumina soarelui.

Lumina solara, temperaturile calde si umiditatea mai ridicata afecteaza virusul si, astfel, afecteaza comportamentul sau, deoarece virusul isi pierde puterea.
Cercetarile efectuate in laborator asupra coronavirusului (SARS-CoV-2), care determina boala COVID-19, arata ca temperatura mare afecteaza virusul si are impact asupra comportamentului sau.

Cunoasterea raspandirii coronavirusului cu ajutorul benzii climatice / meteorologice de temperatura si latitudine nordica poate fi vazuta in graficul de focar sever COVID-19.


Graficul prezinta zona climatica in care SARS-CoV-2 a infectat oameni si comunitati in toata emisfera nordica.

Priviti cu atentie punctele rosii si veti vedea cum coronavirusul a infectat populatiile de-a lungul coridorului de banda climatica din emisfera nordica in luna martie. Observati cum aceste puncte rosii sunt mai dense in emisfera sudica in iulie.

Este unul dintre motivele pentru care incurajez oamenii - dupa trecerea acestei crize pandemice - sa ia in considerare in mod serios mutarea din regiunile afectate de racirea globala deoarece aceasta nu va fi ultima data cand vom vedea epidemii si pandemii de genul acesta.

Credeti cu adevarat ca toata lumea va fi mai curata si mai igienica in viitor - chiar si dupa ce aceasta pandemie se calmeaza si se termina?

Nu.
Vor aparea mai multe epidemii si pandemii.
Daca cititi acest lucru, atunci intelegeti clar ca:

Intram intr-o noua era mondiala, potrivit configuratiilor planetare majore pe care le-am vazut demult si am avertizat in privinta racirii globale si a Marelui Minim al Soarelui.

Acesta este un moment foarte bun pentru a va gandi serios la ceea ce va doriti cu adevarat incepand cu 2020.

Faceti schimbarile pana cand Jupiter si Saturn isi incep noua conjunctie chiar in ziua urmatorului solstitiu de iarna in emisfera nordica.

Acea zi a acelei noi conjunctii mondiale Jupiter-Saturn este luni, 21 decembrie 2020 - care este exact la noua luni si jumatate de acum.

Intre timp, aveti grija de voi!

0 comments: