RSS

02 October 2009

BALANTELE IN LUNA OCTOMBRIE DAU LOVITURA


Pentru Balante luna octombrie se anunta plina de evenimente si reusite, chiar mai multe decat au avut in intreaga vara. Si cum in octombrie majoritatea planetelor se vor afla in semne cardinale, Balantele vor simti ca au energia necesara sa continue un proiect important. Ar fi bine sa existe un scop anume spre care sa se directioneze aceasta energie, altminteri Balantele se vor agita doar de colo-colo. Oricum, aspectele planetare sunt favorabile in aceasta luna pentru inceperea unui proiect care sa se finalizeze pana in decembrie.
Septembrie a fost cea mai grea luna din an pentru majoritatea dintre noi. Au fost anumite configuratii planetare agresive care nu s-au manifestat in cel mai fericit mod. Plus ca a mai fost si Mercur retrograd. Nici Balantele nu au scapat de momente in care au fost puse la incercare. Mercur a intrat in mers direct iar Uranus si Saturn s-au retras de pe pozitiile agresive pe care le-au ocupat in septembrie: in sfarsit, octombrie aduce un sentiment de usurare. Marte se va plimba pana pe 15 octombrie prin casa a X-a a carierei Balantelor asa ca trebuie profitat de aceasta conjunctura pentru a primi sprijin din partea unor persoane influente care chiar vor dori sa le fie alaturi Balantelor. Important este sa li se spuna, sa afle!!!!
In cazul in care Balantele doresc sa isi gaseasca alta slujba sau sa avanseze in cadrul firmei la care lucreaza, vor trebui sa faca aceste demersuri cu incredere de cum incepe luna. Oricum in septembrie nu venise vremea unor astfel de initiative insa lucrurile stau altfel in octombrie: la treaba! Jupiter, planeta norocului, este in mers retrograd pana pe 13 octombrie. Incepand cu aceasta data, ideile Balantelor vor fi mult mai usor de pus in practica si isi vor gasi si sustinere! Tot din 13 octombrie va rasari si soarele pentru Balantele singure care spera sa intalneasca pe cineva care sa isi doreasca (in sfarsit!) angajamente pe termen lung. Pregatiti-va asadar, mergeti la coafor, la cosmetica, la masaj, la sala...nu glumesc, pana pe 17 ianuarie anul viitor veti avea intalnire cu Destinul! Desi vor avea multe zile norocoase chiar si dupa ce Jupiter iese din Varsator in ianuarie 2010, este bine ca Balantele sa faca un efort si sa nu rateze nicio ocazie de a face cunostinta cu diverse persoane luna aceasta pentru ca din ianuarie nu va mai fi la fel de simplu.
Lui Jupiter i se mai alatura doua planete care influenteaza si ele in bine viata Balantelor. In primul rand este Venus care intra in Balanta in 14 octombrie si va fi benefica nativilor pana pe 7 noiembrie. In 16 octombrie Marte intra in Leu si va da startul unei perioade de opt luni in casa a XI-a, a sperantelor, dorintelor, prietenilor si, de ce nu, a distractiei!
Vorbind de viata amoroasa, in octombrie sunt cateva zile de exceptie pentru Balante, chiar si pentru cele casatorite! Aspectele planetare indica si posibilitatea unei sarcini: prin urmare, Balantele care doresc sa vina barza sa treaca la treaba! In 10 si 11 octombrie Jupiter si Soarele pun la cale pentru 15 octombrie o surpriza: va fi o seara romantica de neuitat, pe cuvant! O zi de mare exceptie pentru Balante va fi 28 octombrie: nu stati acasa in acea zi! Daca tocmai ati cunoscut pe cineva, dati-i intalnire in 28 octombrie! Daca doriti sa reluati o legatura mai veche, intalniti-va pe 28 octombrie! Daca sunteti indragostiti, intalniti-va si in 28 octombrie! Daca urmeaza sa va prezentati la un interviu, programati-l in 28 octombrie! In aceasta zi Balantele vor fi realmente buricul pamantului!

In jurul datei de 4 octombrie (luna plina in Berbec) Balantele vor primi vesti importante de la partener, indraznesc sa ma gandesc chiar la o cerere in casatorie! De asemenea, pentru Balantele care au propria afacere, este foarte posibil ca acestea sa faca o asociere cu o persoana sau cu o firma sau sa angajeze anumite servicii de consultanta. De asemenea, vor veni vesti despre un proiect care s-a finalizat cu succes sau, si mai interesant, despre un proiect important care a primit in sfarsit aprobare dupa saptamani sau chiar luni de zile!


Cei nascuti intre 30 septembrie si 9 octombrie vor fi favorizati de aceasta luna plina prin vestile pe care le primesc: in sfarsit se vor vedea roadele unei munci de ani de zile!!!
In 18 octombrie va fi luna noua chiar in Balanta: asadar se pot incepe proiecte care au fost lasate deoparte multa vreme. Cel mai important moment al lunii va veni pentru Balante odata cu intrarea lui Saturn in Balanta, ceea ce nu s-a mai intamplat din 1980. Saturn este planeta care da lectii de viata, care demonstreaza ca, daca dorim sa avem ceva stabil, de durata, ceva cu care sa ne mandrim, atunci trebuie sa avem rabdare si sa fim seriosi si responsabili. Desi ceea ce incepem sub semnul lui Saturn se concretizeaza de abia in 2-3 ani, beneficiile se vor face simtite pe o perioada de 10 ani si chiar toata viata!

1 comments:

Elena T. said...

Wow ce vesti bunle Liliana, traiasca toate balantele din lume! :))))