RSS

22 November 2009

ALEGERI 6 decembrie 2009 - 19 noiembrie 2009


In mod normal nu public acest gen de rapoarte de astrologie mundana, le distribui doar la cunoscuti/clienti/prieteni. Este insa ceva interesant pe "cerul" tarii noastre si am hotarat sa ies la rampa. Tin sa amintesc ca acest raport a fost distribuit de mine cunoscutilor cu 2 zile inainte de turul 1:


Analiza hartii natale a Romaniei din 1 decembrie 1918, Alba Iulia, ora 11.30, data Marii Uniri.  Am analizat tranzitele din perioada 5-7 decembrie, turul 2 fiind pe 6 decembrie. Amintesc din raportul realizat de mine in februarie 2009 – nu se stabilisera datele alegerilor inca si nici oponentii. Acum le stim: 22 noiembrie si 6 decembrie. 

 

“Saturn in tranzit prin prima casa natala a domnului Basescu incepand cu 9 septembrie aduce in viata domniei sale un nou ciclu care va dura cativa ani. Se poate spune ca, daca domnia sa va castiga alegerile, va fi putin mai rezervat, chiar mai conservator, ca va fi invatat ceva din lectia dura prin care va fi trecut in perioada aprilie – decembrie 2009. Avand in vedere ca Uranus in tranzit face careu cu mijlocul cerului domnului Basescu de 2 ori (mijlocul cerului reprezentand pozitia sociala si cariera), o data in jurul datei de 20 noiembrie si a doua oara in jurul datei de 13 decembrie – aducand in atentie cariera domniei sale, inclin sa spun ca vom avea parte de doua tururi la alegeri, lucru confirmat si de faptul ca intre 27 noiembrie si 11 decembrie exista o avertizare data de Jupiter care face o opozitie cu Pluto natal al domnului Basescu ca va avea parte de ciocniri cu oponenti puternici in aceasta perioada. “

 

Analiza tranzite: De la inceputul lui noiembrie 2009 pana la jumatatea lui august 2010 Romania isi va consolida imaginea atat in plan national cat si international. Este favorizata de sextilul lui Saturn in tranzit cu Mijlocul Cerului Romaniei, Mijlocul cerului indicand, in astrologia tarilor, prestigiul national care este in joc, alegerile. Tranzitul pune pe firmament tam-tam privind simtul datoriei, al responsabilitatii si al obligatiilor fata de ceilalti si prin urmare este posibil ca in aceasta perioada sa se actioneze in directia a CEEA CE DORESC ALTII si nu in directia a ceea ce este necesar pentru tara.  Imaginea de mai jos reprezinta, de la interior catre exterior: harta natala a Romaniei la 1 decembrie 1918 (1) precum si directiile (2), progresiile (3) si tranzitele din 6 decembrie 2009.

De la finele lui octombrie 2008 Marte a intrat in casa a 7-a a tarii, casa parteneriatelor, aducand tensiuni, conflicte, in mod deosebit intre cei ce urmaresc acelasi scop. Compromisurile se vor face greu si ceea ce s-a reprimat multa vreme va iesi la suprafata.  Gasim in tranzitele din 6 decembrie, in casa a 7-a, a parteneriatelor pe Marte in conjunctie cu Luna, semn ca populatia va sti foarte clar ce doreste sa aleaga.  

 

Soarele in casa a 10-a a tarii indica fara indoiala alegerile prezidentiale. Soarele face trigon cu Marte si Luna din casa parteneriatelor, Marte guverneaza Scorpionii si Luna guverneaza Racii. Pe 6 decembrie vor candida la presedintie asadar un Scorpion si un Rac. Avand in vedere ca Luna si Marte sunt in conjunctie la orele 23.30 pe 6 decembrie, la distanta de 1 grad pe harta, lupta va fi extrem de stransa, diferenta va fi infima.

 

Analizand progresiile (harta 3) observam in casa 1 pe Uranus (care tot in casa 1 este si in tranzite – harta 4). Aici se indica dorinta populatiei de schimbare a presedintelui actual iar departajarea se vede in faptul ca Luna face conjunctie cu Soarele (sanse la presedintie)  iar Marte nu. Marte face careu in schimb cu fundul cerului, opus casei a 10-a a alegerilor, ambele in semne MUTABILE. Careurile, dupa cum se stie, produc transformari. Ceea ce este intarit si de careul lui Marte cu Pluto care indica sfarsitul si rasturnarea de situatie, adica sfarsitul unei etape pentru Marte, respectiv Scorpion. Semnul guvernat de Luna (Racul) este prin urmare favorizat in 6 decembrie. Avand in vedere ca, asa cum am spus mai sus, pentru dl Basescu astrele pregatesc o lectie dura iar dl Geoana are o sustinere astrala mai buna, prin comparatia tranzitelor si progresiilor celor 2 candidati in conjunctie cu tranzitele si progresiile Romaniei la 6 decembrie, se pare ca dl Geoana va castiga la mustata. Singura ezitare pe care o am in acest caz este fata de prezenta lui Neptun in Leu (in progresii)  in opozitie cu luna  in Pesti, indicatorii unei posibile fraude in favoarea Scorpionului.

Completare in 24.12.2009: In tranzite, observam  ca guvernatorul casei a 11-a (prefecturile, primariile, administratia locala) se afla in casa 1, acolo unde Uranus si Neptun sunt in receptie reciproca. Tema casei 1 este Varsatorul, adica o persoana independenta de la nivelul administratiilor guvernamentale locale. Pe de alta parte, observam in casa a 11-a pe Mercur in conjunctie cu Pluto. Pot spune ca moneda de schimb in vederea producerii schimbarii a celorlalte partide va fi un independent sub semnul lui Mercur, al Gemenilor. 2 comments:

Anonymous said...

Ai avut dreptate Liliana, o mica frauda probabil va da castig dlui Basescu. A fentat pentru putin timp lectiile karmice pe care le are de invatat.Dar am senzatia ca nu le va putea evita pentru foarte multa vreme.

Anonymous said...

Pe 6 decembrie vor candida la presedintie asadar un Scorpion si un Rac. Avand in vedere ca Luna si Marte sunt in conjunctie la orele 23.30 pe 6 decembrie, la distanta de 1 grad pe harta, lupta va fi extrem de stransa, diferenta va fi infima.

Felicitari, foarte buna interpretarea. La 23.30 pe 6 decembrie Geoana era intr-adevar presedinte la mica distanta de Base. Nu inteleg de ce ai calculat cu aceste date. Daca faceai tranzitele pentru 8 decembrie puteai sa vezi ce se intampla dupa 23.30 in 6 dec.