RSS

18 October 2010

INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL IN NOIEMBRIE 2010?

"Potrivit prezicerilor lui Nostradamus pe 11 noiembrie 2010 va incepe cel de-al treilea razboi mondial. "


Nu ma numar printre discipolii lui Nostradamus insa intr-adevar, cei care l-au studiat si au incercat sa ii descifreze catrenele spun ca al treilea razboi mondial va avea loc intre 2010 si 2012 sau intre 2007- 2014... Predictii asemanatoare a facut si clarvazatoarea Vanga din Bulgaria.

Cand o sa se intample? Este o intrebare cu foarte mare greutate. Si nu cred ca a gasit cineva un raspuns batut in cuie.
Oricum, 2010 – este un an de tranzitie care a adus revolte, sinucideri si violenta. Si va mai aduce. Sub influenta careului in T pe semne cardinale (aspect major format de Jupiter cu Uranus, in opozitie cu Saturn si careu cu Pluto) este imposibil ca toti conducatorii din aceasta lume, la oricare nivel s-ar afla, sa nu inteleaga ca, daca nu se iau masuri radicale, cei care nu au nimic de pierdut vor actiona. Si, avand in vedere aceste tranzite puternice, vad acest lucru ca pe o posibilitate reala. Planetele in semne cardinale vor actiune si vor produce actiune intr-un fel sau altul. Influentele arata frustrari mari. Milioane de oameni isi vor varsa frustrarile pe institutii, inclusiv pe banci – pe care le socot drept cauza crizei economice.
Pe un post de televiziune (PRAHOVATV), in decembrie 2009, am raspuns unei persoane la intrebarea daca se va sfarsi lumea in 2012. I-am spus sa urmareasca intai ce se intampla in capitalele lumii inca din 2010: ma refeream la protestele in masa ce vor fi urmat anul acesta, ma refeream la caderea economiei in multe tari, la caderea unor guverne, lucruri care vor fi dat startul unei perioade in care va predomina sentimentul revolutionar. De ce este 2010 un an atat de important? Pentru ca apun vremurile ultimilor ani din secoul 20 si primilor ani din secolul 21.
Oricum, uitandu-ne in urma la aspecte astrologice similare (careu in T cardinal) regasim momentul 1989. Insa configuratia planetara de atunci nu a fost atat de dramatica precum cea de anul acesta. Si mai departe, energia cardinala se face simtita la inceputul anilor 30 cand stim ca a picat bursa si a atras dupa sine criza economica.

Probabil intuiti unde doresc sa ajung. Criza economica de atunci a inceput cu picarea bursei si a durat 10 ani. Desi a inceput in Statele Unite, s-a raspandit in toata lumea, afectand milioane de oameni. In acelasi timp, Adolf Hitler castiga influenta in Germania, Japonia a inceput sa isi exercite forta militara si astfel s-a pregatit terenul pentru al doilea razboi mondial. Si 50 de ani de comunism.

Trebuie sa spun ca nu doresc sa seman ingrijorare in randul oamenilor ci doar sa ofer informatii privind manifestarea din trecut a unor configuratii planetare asemanatoare. Evident, evenimentele nu se repeta in exact acelasi mod iar careul in T cardinal din 2010 este configurat diferit de cel din 1931.

In aceasta toamna se prefigureaza o schimbare masiva a constiintei maselor la nivel mondial.
Ce va iesi la suprafata in aceste luni, chiar la inceputul lui 2011: pe masura ce se dezintegreaza economia globala, oamenii nu vor mai crede in propaganda guvernamentala, in presa, isi vor pierde increderea in institutiile importante ale statului. Guvernele nu isi vor putea plati din datorii si multe monede nationale se vor deprecia pana la punctul la care nu vor mai avea valoare.
Harta solstitiului de vara si cea a eclipsei din 26 iunie sunt activate puternic in prima jumatate a lunii decembrie, cand Mercur este stationar retrograd (se pregateste sa intre in mers retrograd). Atunci Mercur va face conjunctie cu Marte, Nodul Nord Lunar si Pluto in primele grade din Capricorn, aliniate cu axa eclipsei. Marte in noiembrie intra in Sagetator si indica tensiuni internationale, cel mai probabil legate de terorism. De asemenea, aceste aspecte planetare arata ca se vor crea noi situatii economice, politice, ecologice si sociale si vor fi exacerbate si cele existente. Vor iesi la suprafata scandaluri de proportii care vor fi mediatizate, nu exclud nici incercarea “elitei” de a reduce o parte din mass media la tacere. Guvernele, firmele mari si sistemul bancar isi vor pierde credibilitatea si increderea oamenilor. Oricum, chiar daca este afectata stabilitatea sociala la nivel international, national si regional si, in ultima instanta, este afectata pacea lumii, 2010 este anul in care constiinta, la nivel mondial, atinge masa critica. Se va mai usura situatia in 2013 dar nu pentru multa vreme. Atunci se va forma opozitia lui Jupiter cu Pluto ca parte a crucii cardinale din 2014 care va deschide un nou capitol al crizei anilor 2010.
Noi ar trebui sa facem tot posibilul sa nu se ajunga la escaladarea unor conflicte la nivel mondial si sa nu uitam ca si aceste tranzite vor trece, desi sunt reactionare pana la extrem. Sa nu uitam ca astrele doar predispun, nu obliga.

Update 25 februarie 2011:
"Potrivit jurnalul.ro, jurnaliştii Adrian Ursu şi Oana Stancu, realizatorii emisiunii „Ora de foc”, şi-au dat astăzi demisia de la Realitatea TV.Ursu şi Stancu şi-au trimis demisiile pe e-mail, dar şi într-un plic, pe adresa redacţiei, printr-un serviciu de curierat rapid. Cei doi realizatori au hotărât să plece de la Realitatea TV, "pentru că, sincer, am înţeles că nu s-a mai dorit colaborarea cu noi, având în vedere felul în care s-a procedat la eliminarea brutală a emisiunii din grila de programe. Ca urmare, am interpretat asta ca pe un semnal clar că, de fapt, managementul dorea încetarea raportului de colaborare cu noi, dar nu îndrăzneau să o facă. Şi atunci i-am ajutat, ei poate fiind mai timizi...", a explicat Adrian Ursu pentru Jurnalul Naţional. Acesta nu a dorit să facă public motivul invocat în demisie. "Motivaţia e teoretic confidenţială. E un act unilateral care ţine de relaţia cu angajatorul, nu cred că e cazul să dezvăluim ce conţine textul înştiinţării privind încetarea colaborării...", a continuat el. Ursu a ţinut să precizeze că "nu e neapărat o demisie, ci o înştiinţare privind încetarea contractului de drepturi de autor pe care-l aveam cu Realitatea TV, noi nefiind angajaţi cu carte de muncă, ci ca şi colaboratori pentru prestaţia respectivă".


Oana Stancu a confirmat la rându-i despărţirea de Realitatea: "Am pus punct contractului cu Realitatea TV, după doi ani în care nu a existat vreo sincopă. Am avut doi ani frumoşi la Realitatea. Însă felul în care a acţionat acest Sebastian Ghiţă îmi lasă convingerea, după informaţiile obţinute în săptămâna scursă de la eliminarea brutală din grilă a emisiunii "Ora de foc", că a fost vorba de o comandă politică. De aceea, ceea ce s-a întâmplat cu "Ora de foc", din punctul meu de vedere, se încadrează la cenzură. În aceste condiţii era imposibil să mă întorc să prestez orice fel de emisiune la Realitatea TV".


Din 15 februarie, ziua în care managerul Realităţii TV, Sebastian Ghiţă, a decis scoatea din grilă a emisiunii "Ora de foc", acesta nu i-a mai convocat la o discuţie pe cei doi realizatori. "Am declarat a doua zi după ce am fost scoşi de pe post că, dacă ei (n.n. managementul) îşi doresc să avem o discuţie nu o să mă opun, dar nu au dorit, deci eu nu am avut la ce să mă opun. Iar decriptarea în mintea mea a ceea ce s-a întâmplat nu am mai făcut-o pentru că, sincer, chiar nu mă interesează care au fost jocurile şi raţiunile care au determinat această decizie. Am spus la vremea respectivă ce am înţeles din ea, şi anume că, în mod clar, a fost o dorinţă de repoziţionare a managerului în relaţie cu cine - e treaba lui, dar mai mult decât atât nu mă pasionează şi nu mă preocupă să aflu", a continuat Ursu.


Deşi s-a spus că cei doi jurnalişti vor fi incluşi în noua grilă a postului cu noi formate, acestora nu li s-a propus nimic în zilele ce au urmat scoaterii lor de pe post. "Noi am fost "de-formaţi", deocamdată. Până la a se găsi un alt format, ei au deformat o emisiune care exista pe post. Aşa că de formate n-a mai apucat nimeni să vorbească, ei fiind ocupaţi să completeze spaţiul rămas disponibil în grilă cu ceva. Şi rămas liber nu din vina noastră, evident", spune Adrian Ursu.


Şi unul, şi celălalt au fost ofertaţi deja de mai multe "instituţii de presă". "Am primit mai multe oferte, eu, cel puţin. Din câte ştiu, şi Oana. Dar n-am avansat în nici un fel, doar am luat act de existenţa acestor oferte, că tot se poartă această formulă, câtă vreme nu încetaserăm oficial şi formalizat colaborarea aici. În zilele următoare o să văd care este cea mai convenabilă din punct de vedere profesional şi o să luăm o decizie. Individual sau împreună, asta rămâne de văzut.", continuă Ursu.

 Sursa: jurnalul.ro

0 comments: