RSS

12 August 2011

LUNA PLINA IN VARSATOR - 13 AUGUST 2011

Luna plina din 13 august se va afla in opozitie cu Venus si in conjunctie cu steaua fixa Castra din constelatia Capricornului si cu Mercur retrograd aflat la randul sau in opozitie cu Neptun. Stau lucrurile asa de rau precum pare? Sau aceasta luna plina este inselatoare ? Spun aceste lucruri pentru ca insasi steaua Castra este o stea controversata si fie a fost categorisita drept o stea malefica fie a fost asociata naturii saturniene si jupiteriene, respectiv ca ar aduce reavointa, distrugere si lipsa de control. Oare mai avem nevoie si de alte vesti proaste peste neincrederea pe care a sadit-o Mercur retrograd? Cu siguranta ne trebuie mai multa claritate. Pentru ca ne-am plictisit de atata mister. Jumatate din capricorn este "sclavul lui Venus" potrivit lui Manilus, asta presupunand apetenta pentru o viata de lux si lumea materiala. Si vanitate. Capricornul, ca de altfel tot ce guverneaza Saturn, devine mai intelept la batranete. Cu alte cuvinte, cei a caror viata de lux depinde de o "vaca de muls" trebuie sa devina realisti si responsabili .  Venus, planeta opulentei si a banilor, se afla in opozitie cu luna plina: cum se simt acesti oameni?  Vinovati? Sau doar bogati? Este scandalos sa defilezi cu o geanta "de firma" pe brat atunci cand unii oameni nu au nici macar ce pune copiilor pe masa .
Un alt aspect de luat in seama legat de luna plina este conjunctia lui Ceres cu Scheat. Scheat aduce crime, sinucideri si moarte prin inec. Ceres guverneaza resursele, foametea.  Chiar daca traim vremuri grele, natura incearca sa repare dezechilibrul dintre bogati si saraci in lume. Fata de ce se intampla in Africa, noi inca nu suntem muritori de foame.  Dar daca politicienii si "elita" ne spun sa strangem cureaua, vrem sa ii vedem si pe ei facand acest lucru. Altminteri tulburarile sociale isi vor face simtita prezenta din ce in ce mai des. Opozitia lui Marte cu Puto anunta o escaladare a situatiilor si nu ar fi de mirare ca tulburarile sociale sa se tina lant.

Update din 18 august: Imi cer iertare cititorilor pentru ca la data postarii, 12 august, am avut inspiratia de a mentiona o geanta de firma. Dupa cum spune presa de ieri, 17 august, este vorba de o rochie cu stelute. Inca o data, va cer scuze.
"În ziarele americane, slăbicunea Elenei Udrea pentru poşete, pantofi şi haine scumpe este pusă în contextul lipsei de sensibilitate faţă de oamenii afectaţi de criza economică din România."  Sursa: http://www.revistaperformanta.ro/2011/08/18/rochia-elenei-udrea-devenita-subiect-pentru-presa-din-sua/ 







1 comments:

Antoaneta Stancu said...

Foarte bine spus, Lili. Imi place ce ai spus referitor la cei din zodia Capricorn, si nu numai. Sa nu mai zic ca este si perfect adevarat. Felicitari! Esti extraordinara. Te pup!