RSS

18 December 2012

SFARSITUL LUMII IN 21 DECEMBRIE???

Inca de la inceputul lunii decembrie 2012 lumea se confrunta cu tot felul de probleme economice, de mediu, politice, militare si catastrofe naturale. Pana in momentul de fata (aproape de sfarsitul anului) nu a avut loc niciun mega eveniment global mai dramatic decat ce s-a intamplat la Fukushima anul trecut, explozia platformei British Petroleum din Golful Mexic, crahul economic din 2008, tsunami-ul din 26 decembrie 2004 sau evenimentele din 11 septembrie 2001. Este foarte posibil ca un astfel de eveniment sa se produca pana pe 21 decembrie insa, daca nu se produce, e posibil sa ne scape semnificatia solstitiului din 21 decembrie 2012 si sfarsitul calendarului maias.

Ca sa explic, voi aduce in discutie anii 2006 si 2007 cand Pluto era in conjunctie cu longitudinea celesta a centrului galactic la 27 de grade in sagetator. Multi astrologi, inclusiv subsemnata, au asteptat aceasta conjunctie cu sufletul la gura, considerand-o semnificatorul unei schimbari enorme. Intr-adevar, s-a intamplat ceva important la nivel mondial la vremea respectiva, ceva ce continua sa aiba reprecursiuni enorme si astazi, insa a trecut neobservat atunci de majoritatea, cu exceptia unor fini observatori. Nu a fost un eveniment dramatic ci o schimbare subtila care a afectat fiecare aspect al vietii in toata lumea.

Ce a fost? A fost punctul in care economia globala nu a mai crescut, s-a oprit si apoi a inceput sa se contracte. Acest lucru nu a avut consecinte dramatice evidente pana in toamna anului 2008 cand a picat bursa si s-a declansat criza economica globala.

Chiar daca vor fi sau nu evenimente dramatice cu semnificatie globala pana pe 21 decembrie 2012 sau imediat dupa aceasta data, oricum are loc o schimbare de proportii megaistorice fie ea mediatizata sau nu. Aceasta schimbare care are loc acum si in viitorul apropiat va influenta profund istoria in secolele urmatoare.

Asadar, care este aceasta schimbare? Este o schimbare revolutionara si fara precedent in insasi constiinta omenirii. In ultimii 25 de ani aceasta schimbare s-a produs constant si exponential iar acum este pe cale sa atinga masa critica. Poate fi asemuita fenomenului celei de-a o suta maimute, oamenii incep sa constientizeze adevarurile.

In ziua de astazi populatia este mult mai informata datorita accesului la internet si comunicare electronica dar si datorita intensitatii din ce in ce mai mari a energiei cosmice care afecteaza constiinta omeneasca.

Actiunile sub pavilion fals si tacticile “dezbina si cucereste” cu ajutorul carora se manipula opinia publica nu mai sunt atat de eficiente iar in unele cazuri se intorc importiva celor ce le initiaza. Aceasta tendinta va continua si se va intensifica. Din ce in ce mai multa lume realizeaza cine este adevaratul inamic in conflictele de clasa perpetuate de elita bancilor centrale din lume si de cei care le controleaza.

Din acest motiv, pentru a deruta, elitistii aplica politici care nu au logica nici macar dintr-un punct de vedere pur egoist. Atunci cand otravesc planeta cu substante radioactive si chimice, se otravesc pe ei insisi, isi otravesc copiii, nepotii si generatiile viitoare. Asadar si elitistii sunt sclavii entitatilor demonice carora nu le pasa nici de ei si nici de restul omenirii. Cand elitistii isi vor fi incheiat misiunea, vor fi exterminati fara mila de cei ce ii controleaza. Nimeni nu a castigat vreun pact cu diavolul.

Elitistii reprezinta un grup mic de aproape 6000 de oameni iar populatia lumii este de aproape 6 miliarde. Constiinta colectiva creste exponential iar atunci cand omenirea va realiza cine este adevaratul inamic, va sfarsi si vremea elitistilor.

Dupa cum am mai spus, procesul istoric in derulare poate conduce in doua directii: una catastrofica si cealalta care permite o trecere mai putin traumatizanta catre un alt tip de civilizatie. Imi dau seama ca o astfel de notiune poate parea absurda multora insa este foarte plauzibila.

In contextul istoric actual evenimentele se succed mult mai rapid. Indiciile astrologice se gasesc in configuratia in Y a solstitiului de iarna. Jupiter in gemeni este inconjunct cu Saturn in scorpion si Pluto in capricorn. Saturn si Pluto formeaza un sextil exact si se afla in receptie mutuala in aceasta configuratie. Jupiter in gemeni (semnul comunicarii si al mass mediei) este planeta focala in configuratie. Este semnul atingerii masei critice in constiinta colectiva. Ne aflam intr-un nod temporal in care se perpetueaza mai multe cicluri cosmice. Bun venit dincolo de 2012.

0 comments: