RSS

02 April 2014

HOROSCOP GLOBAL PENTRU ANII 2014, 2015, 2016

Incepand cu ianuarie 2014 ne aflam la aproximativ jumatatea perioadei de 5 ani in care se desfasoara careurile lui Uranus in berbec cu Pluto in capricorn.  Aceste careuri dramatice pe semne cardinale se formeaza intre  2011 si 2016.  Al patrulea careu a avut loc in 1 noiembrie 2013. Vor fi in total 7 careuri Uranus-Pluto. Al cincilea va fi in 22 aprilie 2014 la 13 grade si 34 minute in berbec respectiv capricorn. Acest al cincilea careu face parte din marea cruce cardinala care se formeaza pe gradul 13 impreuna cu Marte in balanta si Jupiter in rac. Mercur in berbec va activa aceasta cruce in 15 aprilie 2014. Acest lucru indica evenimente de prima pagina, care se intampla  pe neasteptate - datorita conjunctiei Mercur - Uranus care va activa si restul crucii cardinale.
Al saselea careu Uranus-Pluto are loc la 12 grade si 35 minute in berbec si capricorn pe 15 decembrie 2014 si este activat de Venus in capricorn in consjuntie cu Pluto si in careu cu Uranus intre 20 si 23 decembrie. Acest careu face trimitere la comportamente sexuale aberante in cercurile inalte.  Mercur in capricorn face conjunctie cu Pluto si careu cu Uranus in 25 decembrie 2014. Scurgerea de informatii socante din "cercurile inalte", care se va datora cel mai probabil unui denuntator, va tine titlurile ziarelor cateva zile. Ultimul careu Uranus-Pluto se va produce in 17 martie 17, 2015. Acesta va fi activat de Marte in berbec in conjunctie cu Uranus si in careu cu Pluto intre 8 si 15 martie 2015. Este o combinatie exploziva periculoasa care ar putea sa genereze asasinate, revolte, revolutii, razboi, bombardamente sau accidente industriale. Pana in iulie 2014 careul Uranus-Pluto este activat de alte planete care tranziteaza semnele cardinale, formand astfel careuri in T si careuri cu Uranus si Pluto. In acelasi timp, Marte in balanta si Jupiter in rac sunt stationare dupa miscarea retrograda si fac opoziyitie sau careu cu Uranus si Pluto. Jupiter face opozitie cu Pluto si careu cu Uranus pe toata perioada ianuarie - 15 mai 2014.
Marte face opozitie cu Uranus si careu cu Pluto intre jumatatea lui aprilie si finele lunii iunie 2014. Aceste aspecte pe care le face Marte au potentialul sa produca revolte si miscari revolutionare in intreaga lume, intrucat populatiile marginalizate se lupta sa supravietuiasca. Vor aparea in prim plan elemente de justitie sociala. Oamenii trebuie insa sa afle ce si cine anume controleaza marile structuri economince la nivel mondial, imperiile bancare care controleaza sistemele politice si economice aservite din fiecare tara. Pana ce oamenii din toate tarile, oricare le-ar fi rasa, religia si cultura nu inteleg faptul ca au un dusman comun in imperiul bancar global si in megacorporatiile controlate de elite, vor ramane in continuare dezbinati si condusi. Oamenii afla ce se intampla prin intermediul tehnologiei electronice de comunicare (internetul) chiar daca elitistii fac tot posibilul sa prosteasca masele si sa raspandeasca dezinformare si confuzie. Acest proces se extinde exponential prin mass media alternativa  iar mass media controlata de corporatii va deveni discreditata si nepopulara, o sursa nedemna de incredere. Atunci cand acest proces va atinge masa critica, va fi de neoprit.
Soarele in berbec face conjunctie cu Uranus si careu cu Pluto intre 30 martie si 7 aprilie 2014. Acest aspect poate fi legat de abuzul de putere al politicienilor si al altor oameni important care alimenteaza sentimentul revolutionar. Mercur in berbec face conjuntie cu Uranus si careu cu Pluto intre 12 si 16 aprilie 2014.  Ar putea iesi la iveala abuzul de incredere care va atrage furia oamenilor impotriva structurilor economice si politice corupte. De aici s-ar putea declansa criza asociata marelui careu pe semne cardinale din a doua jumatate a lunii aprilie,
Soarele va fi in rac in opozitie cu Pluto si careu cu Uranus intre 2 si 11 iulie 2014. Aceasta influenta este legata de abuzul de putere si continuarea destabilizarii economice.
Mercur va fi in rac in opozitie cu Pluto si careu cu Uranus intre 20 si 26 iulie 2014. Pe canalele media alternative se vor transmite informatii privind planurile ilegale secrete si minciunile legate de bancile care fura bani din conturi private si de spionarea neconstitutionala a oamenilor. Aceste abuzuri vor starni proteste, cel putin din partea celor care si-au pastrat mintea limpede si si nu au lasat ca poluarea mediului, substantele toxice din apa, vaccinurile si mancarea procesata sa le afecteze judecata.

A doua jumatate a lunii aprilie se anunta intensa deoarece Marte in balanta, Jupiter in rac, Uranus in berbec si Pluto in capricorn formeaza un careu exact pe semne cardinale pe gradul 13 al semnului pe care il tranziteaza. Aici s-ar prutea produce o criza pe piata bursiera dar si cea bancara, cum ar fi deprecierea unor valute, asa cum s-a intamplat in anii 30. Este posibil sa asistam la revolte si manifestatii datorate ratei mari a somajului, mai ales in randul tinerilor. Dar oare nu cumva acest lucru va fi o manevra de a intoarce clasa de jos impotriva clasei mijlocii ca scuza pentru introducerea legii martiale ca masura de disciplina? Ce doresc sa punctez este faptul ca in prima jumatate a anului 2014 vom asista la o destabilizare globala extrema. Starea economico- politica la nivel national si international este extrem de instabila si nu e nevoie decat de o picatura ca sa se umple paharul.  
Se prefigureaza mai multe evenimente dramatice care ar putea grabi colapsul social. Printre posibilitati se numara catastrofele naturale de mare amploare (seceta, ejectii de masa coronala care afecteaza sistemele electrice, cutremure, eruptii vulcanice, tzunami etc). Aceste posibilitati sunt direct legate de natura. Destabilizarea globala poate fi insa si rezultatul unor catastrofe produse de om, cum ar fi dezastrele sau accidentele nucleare, razboaiele, pandemiile, prabusirea sistemelor economice si actiunile teroriste sub pavilion fals puse in scena in mod deliberat de catre persoanele rau internionate din cadrul structurilor politico-economice aflate la putere. Faptul ca astfel de dezastre sunt orchestrate chiar de catre cei din guverne este greu de acceptat.. Motiv pentru care multi oameni refuza sa accepte o astfel de posibilitate pana in momentul in care se afla pusi in fata unor dovezi de necontestat. (VA URMA)

0 comments: