RSS

24 June 2016

CE REZERVA VIITORUL UNIUNII EUROPENE


Tranzitele planetare arata ca, in urma votului Marii Britanii, in anii ramasi pana in 2020 si cei de dupa, Uniunea Europeana va deveni din ce in ce mai slaba iar nationalistii politici care acum zumzaie pe tot continentul vor castiga teren. 
Pe termen scurt, conducatorii comunitatii financiare europene vor incerca sa o faca pe Marea Britanie sa plateasca pentru ca a parasit Uniunea Europeana. 
Va urma o perioada de recesiune in urma acestui vot insa natia britanica nu va fi singura care va trebui sa faca fata recesiunii. Totusi, votul Brexit este o mare palma data atat guvernului englez cat si celorlalte guverne ale lumii. 
Vor fi necesari 2 ani si jumatate pentru ca Marea Britanie sa iasa complet din UE. Asadar ruperea definitiva va avea loc la jumatatea anuui 2019, exact inaintea noilor conjunctii planetare care urmeaza a se forma in 2020: 
In 2016 suntem la cativa ani distanta de marile conjunctii planetare dintre Saturn-Pluto (in ianuarie 2020) si apoi Jupiter-Saturn, la jumatatea lui decembrie 2020 - deci istoricul vot "Brexit" arata ca economia globala capata alte forme pe masura ce ne apropiem de anul 2020. Pana atunci, harta globala a regulilor de comert se va schimba si ea ca urmare a votului Marii Britanii iar Uniunea Europeana va naviga in ape necunoscute. Acest vot este un act de sfidare la adresa elitei mondiale si a guvernelor politice care au insistat ca Marea Britanie sa ramana in Uniune. 
Intrebarea este ce va face Marea Britanie in afara UE? Si mai interesant este ce vor face statele membre ale UE cand cetatenii lor vor dori sa faca si ei referendumuri sa iasa din UE? Tranzitele planetare arata ca vor mai fi state membre care vor face astfel de referendumuri pentru ca euroscepticismul se va raspandi ca fulgerul. Vad ca acest lucru se va intampla pe fundalul tranzitelor planetare majore care urmeaza pana in 2020. Unda de soc Brexit din 2016 va afecta si lumea financiara  - investitorii nu vor fi siguri in ce mod iesirea Marii Britanii din UE le vor afecta veniturile si in ce mod vor reactiona celelalte state membre in urmatorii ani. 
In zilele si saptamanile urmatoare va fi cu siguranta o reactie negativa a pietelor pentru ca multi traiesc de acum cu sentimentul ca viitorul UE s-a aruncat in necunoscut mai mult decat este permis. 
Se arata zorii unei noi ere, oameni buni! 

0 comments: