RSS

18 June 2019

Răcirea globală: 2019, 2020, 2030 & 2040


Pământul îmbătrânește. Asta pentru că atmosfera se răceşte.


Pe măsură ce straturile de atmosferă ale Pământului se răcesc, troposfera se răcește, ceea ce face ca precipitațiile să cadă pe suprafața pământului.

Și asta înseamnă că zăpada și ploaia sunt în creștere în întreaga lume și există un număr din ce în ce mai mare de dovezi care confirmă prezicerile mele despre precipitații din ce in ce mai abundente, dovedite de ploile torențiale, zăpada puternică și în special inundațiile .

În 2019, precipitațiile torențiale și constante continuă să provoace calamităţi în întreaga lume - dând loc unor inundații în creștere din zonele urbane și rurale, care iau vieți, distrug culturile și provoacă haos.

Nu sunt cauzate de "schimbările climatice induse de om", care nu există.

Cei care spun că "încălzirea globală provocată de om" cauzează cantitățile înregistrate de precipitații au nevoie de cursuri de meteorologie, deoarece aceştia susțin că frecvența furtunilor puternice se datorează încălzirii globale.

Nu este adevarat. Este greșit 100%.

În primul rând, când vaporii de apă - cel mai dominant gaz de seră de pe Pământ - intră în contact cu temperaturile mai scăzute din atmosferă, accelerează condensarea și măresc stratul de nori la nivel global, ceea ce duce la precipitații.

Ați observat cât de mulţi nori avem în ultimii ani?


Vaporii de apă și picăturile din atmosferă se amestecă cu particule mici de praf și alte materii.


Pe măsură ce picăturile se răcesc, ele cresc în mărime, condensează și formează nori. Mai mult, razele cosmice care acum penetrează atmosfera Pământului seamănă cu norii.

Acest lucru se face prin moleculele ionizante din atmosfera Pământului care atrag alte molecule pentru a crea aerosoli în jurul cărora vaporii de apă se condensează pentru a forma mai mulţi nori.

Este clar că stratosfera Pământului se răcește.

Se răcește, de asemenea, troposfera, unde vaporii de apă, picăturile și particulele care formează norii devin prea grele pentru a rămâne suspendate în atmosferă și coboară spre suprafața Pământului ca precipitații de ploaie, ploaie înghețată, grindină sau zăpadă.

Aceasta se întâmplă odată cu creșterea precipitațiilor în întreaga lume și este cauzată de scăderea activității soarelui - și vor fi şi mai multe precipitații în deceniile viitoare.

Există, de asemenea, anotimpuri neregulate în cadrul răcirii globale; creșterea temperaturii și temperaturi extreme - cel mai adesea - furtuni puternice și ploi torențiale continue, cu inundații mari.

Mai mult decât atât, avem parte de erupții vulcanice și cutremure de mare magnitudine.

Vremea și evenimentele climatice pe care le veți vedea în anii 2020, 2030 și 2040 vă vor uimi - și vor fi foarte reale.

Acest fenomen va fi fără precedent și va schimba viața tuturor.

Amintește-ți că ce e mai rău încă nu a venit.


Multe națiuni sunt neputincioase și nepregătite pentru ceea ce urmează - ploi torențiale mai grele și zăpezi mai intense iar ploile torențiale vor provoca inundații mari  primăvara, vara și toamna.




0 comments: