RSS

22 February 2011

RAZBOIUL DIN 2011 - IZRAEL!

In emisiunea din octombrie anul trecut de la VPTV, intrebata fiind daca incepe un razboi in noiembrie 2010, am incheiat discursul meu privitor la sfarsitul anului 2010 si inceputul anului 2011 astfel:

"Cand o sa se intample? Este o intrebare cu foarte mare greutate. Si nu cred ca a gasit cineva un raspuns batut in cuie.
Oricum, 2010 – este un an de tranzitie care a adus revolte, sinucideri si violenta. Si va mai aduce. Sub influenta careului in T pe semne cardinale (aspect major format de Jupiter cu Uranus, in opozitie cu Saturn si careu cu Pluto) este imposibil ca toti conducatorii din aceasta lume, la oricare nivel s-ar afla, sa nu inteleaga ca, daca nu se iau masuri radicale, cei care nu au nimic de pierdut vor actiona. Si, avand in vedere aceste tranzite puternice, vad acest lucru ca pe o posibilitate reala. Planetele in semne cardinale vor actiune si vor produce actiune intr-un fel sau altul. Influentele arata frustrari mari. Milioane de oameni isi vor varsa frustrarile pe institutii, inclusiv pe banci – pe care le socot drept cauza crizei economice.

Pe un post de televiziune, in decembrie 2009, am raspuns unei persoane la intrebarea daca se va sfarsi lumea in 2012. I-am spus sa urmareasca intai ce se intampla in capitalele lumii inca din 2010: ma refeream la protestele in masa ce vor fi urmat anul acesta, ma refeream la caderea economiei in multe tari, la caderea unor guverne, lucruri care vor fi dat startul unei perioade in care va predomina sentimentul revolutionar. De ce este 2010 un an atat de important? Pentru ca apun vremurile ultimilor ani din secolul 20 si ale primilor ani din secolul 21." (1990 - 2015)

"Oricum, chiar daca este afectata stabilitatea sociala la nivel international, national si regional si, in ultima instanta, este afectata pacea lumii, 2010 este anul in care constiinta, la nivel mondial, atinge masa critica. Se va mai usura situatia in 2013 dar nu pentru multa vreme. Atunci se va forma opozitia lui Jupiter cu Pluto ca parte a crucii cardinale din 2014 care va deschide un nou capitol al crizei anilor 2010.
Noi ar trebui sa facem tot posibilul sa nu se ajunga la escaladarea unor conflicte la nivel mondial si sa nu uitam ca si aceste tranzite vor trece, desi sunt reactionare pana la extrem. Sa nu uitam ca astrele doar predispun, nu obliga."


Desi despre aceste lucuri vorbeam in octombrie anul trecut, de abia acum se confirma ce  a inceput sa se intample la nivel mondial din luna ianuarie.  Revolutia din Egipt care incepe sa se intinda si in lumea araba reprezinta  o amenintare la adresa stabilitatii din Orientul Mijlociu si, in particular, o amenintare pentru Izrael. Si poate ar fi interesant sa ne uitam putin la harta acestei tari si sa vedem ce se intampla cu ea in 2011.

In primul rand au loc doua tranzite pe termen lung si niciunul nu da semne de pace. Pluto face opozitie cu Venus natal al Izraelului si Neptun opozitie cu Marte natal. Venus, in astrologia mondiala, inseamna "pierderea razboiului" si, in opozitie cu Pluto, sugereaza ca, impotriva intereselor Izraelului, actioneaza forte puternice din exterior.  Venus din harta Izraelului face conjunctie cu steaua fixa Tegat Posterior, care simbolizeaza abuzul si infrangerea dar care confera forta, energie, putere si protectie. Singurul aspect nefast pe care il mai primeste Venus de la Pluto in tranzit a inceput in 1973. Atunci armatele siriene si egiptene au lansat un atac asupra Izraelului. Atunci Pluto facea un careu exact cu Venus natal al Izraelului. Stim ca Izraelul a reusit sa reprime ofensiva siriano-egipteana insa a suferit pierderi masive. Razboiul din Gaza a inceput in 2008, in decembrie, exact cu 3 ore inainte ca luna noua sa intre in opozitie cu Venus natal al Izraelului. Desi Venus reprezinta pierderea razboiului, probabil steaua fixa protejeaza aceasta natiune cumva.
In 2011 Pluto face trei opozitii exacte cu Venus al Izraelului. Prima a fost in 10 ianuarie. Nu a avut loc niciun atac insa stim ce s-a intamplat in timpul revolutiei din Egipt. Ultima opozitie Pluto-Venus are loc in noiembrie insa cea mai importanta este a doua! In 18 iulie Pluto face opozitie cu Venus si Saturn face o conjunctie exacta cu Neptunul Izraelului.

Celalalt tranzit il face Neptun in opozitie cu Marte natal al Izraelului. Nu ezit sa anunt un razboi spiritual.  Primul tranzit devine exact pe 11 martie si mai urmeaza inca doua, in septembrie 2011 si in ianuarie 2012. Uitandu-ne la un tranzit similar in trecut, observam ca in 1969-1970 Neptun a facut careu cu Marte natal al Izraelului  iar grupurile palestiniene au lansat atacuri impotriva izraelienilor din intreaga lume. "În anii 1968-1970 organizația Frontului Popular de Eliberare a Palestinei de sub conducerea dr. George Habbash s-a remarcat prin mai multe răpiri de avioane israeliene și occidentale precum și atentate pe aeroporturi. " - Wikipedia

Neptun in opozitie cu Marte sugereaza slabirea puterii militare INSA pozitia se schimba rapid datorita faptului cal aliatul Izraelului din lumea araba, Mubarak, a fost fortat sa renunte la presedintie.  Anul trecut, Marte natal al Izraelului facea conjunctie cu o stea fixa extrem de puternica, Regulus, care indica victorie in razboi. Se pare ca Izraelul este amenintat de forte ostile.  Luna plina de acum 4 zile (18 februarie) face conjunctie cu Marte al Izraelului si activeaza opozitia pe termen lung a lui Neptun.  Neptun in opozitie cu Marte arata atacuri sinucigase si razboi de natura religioasa, spirituala. Nu exclud nici implicarea fortelor navale daca tot se afla Neptun in prim plan. Pluto in opozitie cu Venus vorbesc de opozitie din partea unor forte extrem de puternice. Izraelul va fi pus in situatia in care ii va fi extrem de greu sa mentina pacea. 

Update din 20.03.2011 :
"Militantii palestinieni din Gaza au bombardat Israelul


Militantii palestinieni din Fasia Gaza au tras zeci de rachete in sudul Israelului, doi israelieni fiind ucisi in atac, transmite BBC.

Aproximativ 50 de mortiere au fost lansate asupra israelienilor. In replica, tancurile israeliene au bombardat mai tarziu obiective din Fasia Gaza, ranind cel putin cinci persoane, spun oficialii palestinieni.

Potrivit BBC, responsabila de acest atac a fost gruparea Hamas.

Hamas si Israel au oprit aproape in totalitate ostilitatile de la sfarsitul razboiului din Gaza, in ianuarie 2009, dar ulterior au avut loc mai multe atacuri in zona de frontiera.
Data: 20.03.2011 / Sursa: Maria Toma"


Link: http://www.mondonews.ro/Militantii-palestinieni-din-Gaza-au-bombardat-Israelul+id-35315.html 

Update din 18.05.2010:

Daca Israel ataca Siria incepe Al Treilea razboi Mondial, spun analistii militari "Tot mai multi comentatori militari, strategi recunoscuti, averitzeaza ca situatia dintre Israel si Siria este una exploziva si ca ar putea degenera rapid intr-un raboi in zona. Israelul e la un pas sa inceapa agresiunea armata dupa ce si-a aparat destul de greu Inaltimile Golan. alte probleme apar in Liban.


Miercuri, 18 mai 2011
 In caz ca incepe atacul, spun analistii militari, pe fondul revoltelor tot mai accesntuate si al nemultumirilor din lumea musulmana, atunci, cel mai probabil acesta va fi inceputul unui razboi mondial interreligios, la care se vor alatura imediat SUA si aliatii din NATO de partea Israelului, dar si multe state musulmane impotriva, de partea Siriei. Iar primele pe lista ar fi Libia si Iranul, dar si Libanul. Mai mult, ar interveni si Pakistanul si Yemenul, usor-usor pornind un veritabil focar intr-o zona in care exista suficient armament nuclear.Despre acest razboi religios s-a tot vorbit de-a lungul timpurilor si a fost preofetit de numerosi clarvazatori, spun adeptii acestor fenomene. In primul rand se vorbeste depre catrenele lui Nostradamus, dar si de predictia Vangai, cea care a zis ca in 2011 la inceput vor fi duduri nucleare in emisfera de nord a Pamantului, dupa care, in a doua parte, lumea musulmana va ataca Europa si va degenera intr-un razboi religios. Acum, partea cu "dusurile nucleare" s-a adeverit cu centrala de la Fukushima, ar urma partea cu lumea musulmana, ceea ce, in parte s-a adeverit cu revoltele locale, din Egipt, din Maroc, din Libia, din Siria etc. Sa urmeze oare atacul Israelului si intrarea in razboi a Iranului alaturi de Siria?

 
Deocamdata, trupele israeliene au impuscat protestatarii palestinieni care au inaintat inspre frontierele sale dinspre Siria, Liban si Gaza, duminica. Cel putin 13 persoane au fost ucise in ziua in care palestinienii jelesc nasterea Israelului, in 1948. Au fost cele mai sangeroase confruntari care au avut vreodata loc cu ocazia acestui eveniment. In plus, ciocnirile au in general loc in Cisiordania si Gaza, scrie Reuters. Fortele israeliene au deschis focul in trei locatii diferite de la granite, pentru a impiedica multimile de manifestanti sa traverseze liniile de frontiera. Noua provocare a venit dinspre Liban, Siria, Iordania si Gaza, unde locuiesc sute de mii de palestinieni care au fugit sau au fost scosi afara in 1948. Fortele israeliene nu au tras la granita cu Iordania."

Sursa:
http://www.agentia.org/anchete/daca-israel-ataca-siria-incepe-al-treilea-razboi-mondial-spun-analistii-militari-33840.html


 

0 comments: