RSS

01 July 2011

ANALIZA ANILOR 2011, 2012, 2013 IN LUMINA NOILOR EVENMENTE - PARTEA a IV-a

In aceasta parte voi continua cu analiza tranzitelor mondiale. Desigur, nu voi analiza in detaliu fiecare tranzit ci ma voi concentra pe influentele importante. 
In primul rand este vorba de careul lui Uranus in berbec cu Pluto in capricorn care este unul dintre cele mai importante careuri care genereaza istorie in urmatorii 4-5 ani si caruia in postarile anterioare nu i-am acordat atentia cuvenita. Asadar, acest careu inseamna revolutie, inseamna schimbari radicale. Fierbe mocnit un conflict urias intre populatiile lumii si elita puterii mondiale. 
Vor avea loc sapte careuri Uranus-Pluto in urmatorii ani:   24 iunie  2012 , 16 septembrie 2012, 21 mai 2013, 1 noiembrie 2013, 22 aprilie 2014, 15 decembrie 2014 si 17 martie 2015. 
Dupa cum am spus si in postarile de anul trecut, omenirea va avea parte de vremuri extrem de reactionare.  Care la data acestei postari nici nu au inceput bine. In momentul in care acest careu este aspectat de alte planete prin conjunctii, careuri, opozitii, exista o probabilitate mai mare sa aiba loc evenimente dramatice la nivel mondial. Careul Uranus-Pluto mai reprezinta si accidente industriale cum a fost si catastrofa nucleara de la Fukushima. Problemele de acest gen nu vor disparea pana ce nu vor disparea centralele nucleare, reziduurile de uraniu, ingineria genetica folosita in scopuri malefice, intoxicarea cu buna stiinta a surselor de apa, vaccinurile  care inoculeaza de fapt boli, masinariile de influentat vremea si de produs cutremure. Mica elita mondiala se joaca cu focul si isi bate joc de omenire. Este atat de obsedata de putere incat si-a pierdut simtul realitatii. Au ajuns sociopatii sa conduca lumea. Daca nu se pune capat acestor atrocitati, omenirea nu are viitor. 
Au mai ramas doua cicluri retrograde ale lui Mercur in 2011. Primul incepe pe 3 august 2011. Mercur se afla in opozitie cu Neptun intre 26 iulie si 12 august. Vom primi vesti contradictorii si confuze prin mass media, vor exista mai multe "versiuni oficiale", cu toate acestea vor iesi la suprafata minciunile "oficiale". Guvernele si institutiile de stat vor continua sa minta si sa dezinformee populatiile. Oamenii insa vor distinge adevarul in tot acest hatis de minciuni si vor deveni din ce in ce mai neincrezatori in politicienii manuiti de maestrii poapusari din umbra. Va avea loc un fel de trezire in masa. Oamenii vor intelege cine le sunt adevaratii dusmani. Mercur intra in ultimul ciclu retrograd pe 24 noiembrie 2011, un ciclu important din punctul de vedere al constiintei maselor, al istoriei, relgiei, educatiei si traditiilor culturale. Pe 1 ianuarie 2012 Mercur se va afla in careu cu Marte iar acest careu indica dezbaterea vehementa a multora dintre aspectele mentionate.

In noiembrie 2011 exista si aspecte nefaste. Marte in leu face opozitie cu Neptun retrograd: este un aspect planetar care indica subterfugii, planuri ascunse si actiuni militare secrete. Cei aflati la putere (Marte in leu) vor astepta momentul propice pentru manipularea psihologica a populatiei (Neptun in varsator) astfel incat sa provoace false actiuni militare. Se vor crea diversiuni pentru a convinge ca operatiunile militare sunt desfasurate de forte straine. Mai tineti minte "teroristii" din 89?  Inca o falsa revolutie? (Va urma)

0 comments: