RSS

12 July 2011

ANALIZA ANILOR 2011, 2012, 2013 IN LUMINA NOILOR EVENMENTE - PARTEA a V-a

Revenind la Mercur si periplul sau in 2011 si 2012, acesta, fiind in berbec, face conjuntie cu Uranus si careu cu Pluto intre 4 si 23 martie 2012. Vom asista la adevarate lupte intre mass media independenta si cea controlata de guvern. Incercarea guvernului de a reduce la tacere mass media independenta va intampina opozitie, ba mai mult, lumea va intelege cine manipuleaza justitia, partidele politice si chiar pe presedinte. In 12 martie 2012 Mercur intra in mers retrograd si vom primi stiri socante:  perioadele stationare ale lui Mercur (ante si post retrogradare) pot fi legate de tulburari socio-politice dar si de  iesirea la lumina a unor informatii ascunse cu buna stiinta si pazite cu multa grija.  Astfel vom asista la intensificarea spionajului informatic al populatiei de catre guvern si institutiile sale in sensul spionarii efective a oamenilor prin intermediul calculatoarelor si chiar cenzurarea accesului pe internet dar si  viceversa, la atacuri ale hackerilor asupra calculatoarelor institutiior guvernamentale si expunerea anumitor fapte de coruptie, nereguli, incalcari ale drepturilor omului etc.  Pe masura ce tot mai multe informatii de acest gen vor iesi la iveala, oamenii vor fi din ce in ce mai indignati dar si animati de un sentiment revolutionar!
Odata cu retrogradarea lui Mercur in pesti guvernul va face eforturi sa nege sau sa creeze confuzie in privinta informatiilor aparute insa, cu intrarea lui Mercur in mers direct in berbec din 17 aprilie, conjunctia sa cu Uranus din 22 aprilie si careul cu Pluto din 26, adevarul va iesi la iveala. Dezmintirile "oficiale" vor fi prea penibile si lipsite de consistenta pentru a mai fi credibile.
Soarele in berbec va face conjunctie cu Uranus si careu cu Pluto intre 23 si 31 martie 2012. La finele lunii martie vom avea o perioada tensionata, oamenii isi vor cere drepturile iar cei de la putere vor incerca sa impuna legea martiala! Aceste aspecte arata posibilitatea ca presedintele sa cada in dizgratie, sa fie alungat sau pus sa demisioneze!

0 comments: