RSS

08 November 2011

TENDINTE ASTROLOGICE LA NIVEL MONDIAL INCEPAND CU 2012 - PARTEA a II-a

In postarile din ultimii ani am mentionat doar in mare evenimente ale lunii martie 2012, astazi voi face o analiza astrologica detaliata a acestei luni care este foarte importanta din punctul de vedere al unui razboi informatic global care deja a inceput!  Mercur intra in semnul berbecului  pe 3 martie 2012. Va fi in mers retrograd  incepand cu 12 martie 2012 in paralel cu o conjunctie cu Uranus (exacta pe 6 si 18  martie) si un careu cu Pluto.(exact pe 22 aprilie).

Toate acestea par sa prefigureze un atac informatic de proportii pe internet. Cel mai probabil scenariu este acela in care se va inscena un atac informatic sub pavilion fals, orchestrat din umbra de catre marile elite. Se va da vina pe hackeri, pe revolutionari si pe alte tari drept motiv pentru a cenzura si inchide internetul. S-a demonstrat ca hackerii pot patrunde in calculatoarele armatei si ale altor institurii de importanta strategica.

 "Hackerii Anonymous sunt responsabili pentru un atac cibernetic asupra siteu-rilor Armatei Israeliene (IDF), ale Mossadului si ale Serviciului de Informatii Externe.
Grupul international de hackeri amenintase de vineri cu un atac cibernetic asupra computerelor guvernului israelian, dupa interceptarea a doua nave apartinand flotei din Gaza."

"Atac cibernetic de proportii: Retelele informatice a 72 de organizatii si companii din intreaga lume, victimele unei operatiuni care ar avea ca sursa China "Deja s-au creat virusi care sa invadeze sistemele informatice ale unor tari, in diverse scopuri. Astfel de virusi ar putea fi folositi si in cazul unui atac informatic orchestrat din umbra si impotriva noastra.  O alta varianta posibila este ca aceste elite sa permita un atac informatic de care au cunostinta si astfel sa gaseasca motive sa opreasca internetul.  Aceste aspecte au loc cu Mercur si Uranus in berbec, o zodie guvernata de Marte si asociata razboiului si agresivitatii in astrologie. Mercur este asociat comunicarii si activitatilor mentale, schimbului de informatii si echipamentelor de comunicatii. Uranus este asociat tehnologiei electronice - in mod deosebit tehnologiei informatice legata de internet. In simbolismul astrologic, Mercur in conjunctie cu Uranus in berbec si in careu cu Pluto in capricorn sugereaza o amplificare de proportii a razboiului informatic cu posibilitatea derularii unui episod dramatic de importanta istorica mondiala. Un astfel de episod va incepe sa se deruleze brusc - activitate tipic uraniana.
Din punctul de vedere al elitistilor, un atac informatic are mai multe avantaje decat un atac armat sub pavilion fals. In primul rand ca are efecte concomitent in toate partile lumii si se poate desfasura cu aceeasi intensitate. Se poate lansa de oriunde din lume sau din mai multe locuri odata. Spre deosebire de un atac militar violent, atacul informatic are efecte puternice care nu se limiteaza la tara si regiunea geografica unde apare. Intrerupe caile de comunicatii, afecteaza comertul si creaza confuzie (stare tipica lui Mercur retrograd) in intreaga lume. Astfel, ar putea contribui la precipitarea crizei economice globale si la prabusirea burselor, situatii care ar reprezenta ocazia perfecta pentru instaurarea dictaturii economice mondiale si a unui guvern mondial controlat de elitisti. De multa vreme acesta este scopul conspiratorilor care vor sa instaureze noua ordine mondiala. In momentul de fata actiunile la burse cresc si scad de la o zi la alta. Cei din interior fac bani si cand cresc actiunile dar si cand scad si astfel sug bani din economia generala. La un moment dat  vor da startul colapsului economic mondial creindu-si terenul pentru instaurarea disctaturii mondiale si a statelor politienesti, lucruri pe care le planuiesc de multa vreme. Este posibil ca aceste lucruri sa se intample in la sfarsitul iernii sau inceputul primaverii anului viitor (2012). Acesta ar reprezenta momentul decisiv al destabilizarii globale care va da lovitura de gratie economiei globale si burselor de actiuni. Atunci, pana la finele lui 2012, ar fi suficient timp pentru ca elitistii sa orchestreze preluarea totala a puterii. Sa speram ca nu va fi asa desi predispozitiile astrale inclina puternic in aceasta directie.
De asemenea, exista si posibilitatea unor calamitati naturale sau a unor alte interventii  care sa impiedice planurile clicii elitiste cosmopolite care vrea sa instaureze noua ordine. Probabil intr-un an sau doi banii nu vor mai avea valoare. Functionarii publici, armata si politia - cei care contribuie la functionarea structurilor politice la putere vor demisiona atunci cand nu vor mai putea cumpara nimic din salariu. Acesta va fi momentul in care puterea corupta isi va pierde controlul centralizat. (va urma)

0 comments: